Cele mai bune 15 aplicații de e-mail pentru Android

E-mailul este unul dintre cele mai vechi și mai importante instrumente de comunicare online disponibile. Înainte de nașterea rețele sociale , l la web 2.0 și WhatsApp , e - mail a fost regele necontestat în schimbul de mesaje electronice. Deși astăzi canalele de comunicare s-au diversificat foarte mult, trimiterea de e-mailuri este încă la ordinea zilei. Mai mult, odată cu creșterea dispozitivelor mobile , clienții de e-mail s-au înmulțit ca niște spori , cu tot ceea ce înseamnă acest lucru pentru noi, utilizatorii.

În articolul de astăzi trecem în revistă cele mai bune 15 aplicații de e-mail pentru dispozitive Android. La sfârșitul postării, propunem și câteva instrumente de e-mail complementare care ne vor ajuta să gestionăm e-mailurile mult mai eficient (controlul spamului, crearea de conturi temporare și multe altele).

Cei mai buni clienți de e-mail pentru Android

Dacă ați cunoscut aplicațiile Gmail sau Outlook până acum și doriți să aflați lucruri noi, vă invit să aruncați o privire asupra următoarelor aplicații de e-mail pentru Android . Unul dintre cele mai bune pentru a oferi un nou aer de prospețime căsuței poștale personale.

AquaMail

AquaMail este unul dintre acei clienți de e-mail care există de ani de zile. Acceptă toate tipurile de conturi de e-mail, inclusiv AOL , Yahoo , Gmail , Outlook , iCloud sau Exchange și adevărul este că are o acceptare foarte bună în rândul utilizatorilor de Android. Un scor foarte mare pe Google Play și cei peste 1.000.000 de utilizatori atestă acest lucru.  

Permite realizarea și restaurarea copiilor de rezervă ale e-mailurilor noastre din cloud (Dropbox, OneDrive, Box și Google Drive) sau prin fișiere. Are sincronizare de contact și calendar pentru Exchange și Office 365 , vă permite să utilizați o semnătură diferită pentru fiecare cont, precum și notificări și răspunsuri prin voce pentru Android Wear, printre multe alte funcții. Unul dintre cei mai buni manageri de e-mail, dintre toate viaţă.

Descărcați QR-Code Aqua Mail - aplicație de e-mail Dezvoltator: MobiSystems Preț: Gratuit

Blue Mail

Blue Mail este o altă aplicație de poștă cu adevărat populară din Play Store. Cu peste un milion de utilizatori, Blue Mail vă permite să configurați conturi Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365 , Google Apps, Hotmail și Live.com, precum și alți furnizori de servicii de e-mail. Putem configura conturile Exchange, IMAP și POP3 într-un mod fluid și ușor.

Are o tavă unificată de unde ne putem gestiona toate conturile de e-mail.

Este compatibil cu Android Wear , are meniuri configurabile și o temă de culoare închisă personalizabilă. În plus, are un ecran de blocare pentru a ne proteja e-mailurile private, o mulțime de funcționalități suplimentare și este 100% gratuit.

Descărcați QR-Code Blue Mail - E-mail și calendar Dezvoltator: Blix Inc. Preț: gratuit

Scânteie

Dacă am fost utilizatori de Inbox by Gmail în trecut și am fost destul de furioși când Google a decis să închidă aplicația, Spark ar putea fi exact ceea ce avem nevoie. Un client de e-mail foarte complet orientat spre organizare și muncă în echipă .

Printre funcționalitățile sale, reușește să obțină o anumită ordine în dezordinea oricărei căsuțe de e-mail: încarcă e-mailuri de la oameni reali pe primul rând, astfel încât să le putem vedea înainte de rest și ne anunță doar despre e-mailurile de la oameni pe care îi cunoaștem pentru a evita distragerea atenției. De asemenea, putem folosi alte funcții avansate, cum ar fi amânarea trimiterii de e-mailuri, crearea de mementouri, pini, efectuarea de căutări inteligente și multe altele.

În plus, este un instrument excelent de colaborare:

  • Putem invita prieteni și colegi de muncă să discute postări și subiecte specifice.
  • Are un editor în timp real pentru a scrie e-mailuri în comun între mai mulți colaboratori.
  • Vă permite să creați legături sigure către anumite mesaje sau conversații pe care apoi le putem partaja cu alte persoane.

Pe lângă Android, este disponibil și pentru iOS și Windows. O adevărată bijuterie.

Descărcați QR-Code Spark Mail de la Readdle - Adorați-vă din nou e-mailul Dezvoltator: Readdle Inc. Preț: Gratuit

Microsoft Outlook

Una dintre cele mai utilizate aplicații de e-mail din prezent (peste 100 de milioane de descărcări) . Incredibil de popular, în special în mediul de afaceri și de lucru, acceptă conturi Exchange și Office 365, precum și include integrarea cu Sunrise .

De asemenea, îl putem folosi cu conturi Gmail, iCloud sau Yahoo și îl putem sincroniza cu serviciile de stocare în cloud. Are gesturi integrate pentru programarea, ștergerea și arhivarea mesajelor și gestionarea calendarului sau asistentul clasic în afara biroului.

Aplicația de e-mail Outlook are încă câteva puncte de îmbunătățit, cum ar fi dimensiunea implicită a fontului și citirea lanțurilor de e-mail cu același subiect. În orice caz, este mult mai prietenoasă decât versiunea desktop.

Descărcați QR-Code Microsoft Outlook Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

Edison Email

Acest client de e-mail dezvoltat de Edison Software este unul dintre câștigătorii Programului de excelență Android de anul trecut. Foarte apreciat de mass-media specializate precum The Verge („ Cea mai rapidă aplicație de e-mail ”) sau Android Authority („ Funcții utile și o interfață excelentă pentru utilizator ”), e-mailul este prezentat ca o mare noutate relevantă când vine vorba de trimiterea și gestionarea e-mailurilor telefonul mobil sau tableta.

Acesta acceptă un număr mare de furnizori de e-mail și vă permite să gestionați conturi nelimitate. Pe lângă asta:

  • Incorporează un asistent inteligent integrat.
  • Gruparea pe categorii.
  • Compatibil cu Android Wear.
  • Controlul gesturilor.

Toate acestea și multe altele, într-o aplicație cu un design elegant și rapidă ca ea singură.

Descărcați QR-Code Email - Lightning Fast & Secure Mail Dezvoltator: Edison Software Preț: Gratuit

Gmail

Nici nu putem lăsa în această listă Gmail. Probabil cea mai utilizată aplicație de e-mail pe dispozitivele Android cu peste 1 miliard de instalări. Deoarece cu siguranță nu voi descoperi nimic nou despre calitățile clientului de e-mail Google de-o viață, permiteți-mi să vă spun despre Gmail Go.

Gmail Go este o nouă versiune a Gmail dezvoltată de Google, dar mult mai ușoară . Acest lucru îl face alternativa ideală pentru acele dispozitive care au un pic de resurse și au nevoie de ceva mai ușor.

Are o căsuță de intrare mai inteligentă, mai puțin spam (îl blochează înainte de a ajunge în căsuța de e-mail) și 15 GB de stocare gratuită .

Descărcați QR-Code Gmail Go Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

Newton Mail

Newton Mail este un client de e-mail puternic cunoscut pentru căutările sale inteligente, interfața sa de utilizator și capacitatea sa de a se integra cu alte aplicații precum Pocket, EverNote sau OneNote .

Printre calitățile sale remarcabile, oferă posibilitatea de a ne proteja căsuța de e-mail cu o parolă, pe lângă multe alte funcționalități.

Cu toate acestea, toate acestea au un preț: după primele 14 zile de încercare gratuită, aplicația devine plătită (49,99 USD pe an sau, la fel, aproximativ 4 USD pe lună).

Descărcați QR-Code Newton Mail - E-mail și calendar Dezvoltator: CloudMagic, Inc. Preț: gratuit

Aplicație de e-mail Mail.Ru Spania

Deși numele său în spaniolă lasă mult de dorit, aplicația de e-mail Mail.Ru este una dintre cele mai populare și mai bine cotate de pe Android. Utilizatorii săi evidențiază ușurința de utilizare și posibilitatea de a putea folosi mai multe conturi la nivel central și simultan, fără a ne mânca prea mult capul.

Suportă servicii de poștă Microsoft (Hotmail, Outlook, MSN Live, Office 365, Exchange), Gmail, Yahoo Mail, Orange E-mail, MixMail, iCloud, Mail.Ru - desigur- și Yandex , pe lângă alte servicii e-mail cu IMAP sau POP3 .

Descărcați aplicația de e-mail QR-Code Spania de la Mail.ru Dezvoltator: Mail.Ru Group Preț: Gratuit

K-9 Mail

Cel mai popular client de e-mail open source pentru Android. Acesta acceptă conturile Exchange 2003/2007, IMAP și POP3 și include caracteristicile tipice ale oricărui client de e-mail utilizat. Permite etichetarea cu steaguri, salvarea e-mailurilor în SD, PGP / MIME, semnături și multe altele.

Dacă sunteți un apărător al software-ului gratuit, K-9 Mail este clientul dvs. de e-mail.

Descărcați QR-Code K-9 Mail Dezvoltator: K-9 Dog Walkers Preț: Gratuit

Proton Mail - Email criptat

Proton Mail este cel mai mare client de e-mail criptat din lume, cu peste un milion de descărcări. Această aplicație a fost creată de oamenii de știință CERN în 2013 și de atunci oferă gratuit criptare PGP end-to-end pentru utilizatorii de Android.

Aceasta înseamnă că un e-mail poate fi citit doar de către expeditor și destinatar. Deși e-mailurile sunt stocate pe un server, acesta este, de asemenea, criptat, astfel încât nici măcar proprietarii Proton Mail nu le pot accesa. Vă permite să trimiteți e-mailuri autodistructive , gestionarea gesturilor și alte caracteristici tipice ale oricărui client de e-mail care se respectă.

Descărcați QR-Code ProtonMail - Email criptat Dezvoltator: Proton Technologies AG Preț: Gratuit

Tastați App Mail

Clientul de e-mail TypeApp este ideal pentru cei care primesc o mulțime de e-mailuri pe zi . TypeApp le grupează pe toate în funcție de expeditor și apoi le permite să fie citite separat prin glisare laterală. Dacă căutăm ordine mai presus de orice, aceasta poate fi o aplicație la care merită să aruncăm o privire. Suportă conturi Exchange, Gmail, Yahoo, AOL, Outlook, Office 365 și multe altele.

De asemenea, este compatibil cu e-mailul push cu acele servicii care îl acceptă. O altă funcție foarte interesantă este aceea că vă permite să marcați e-mailurile ca „GĂSIT” odată ce acestea au fost gestionate . În acest fel, acestea dispar din căsuța de e-mail, fără a fi nevoie ca noi să le arhivăm manual, prin utilizarea filtrelor inteligente.

Descărcați codul QR prin e-mail prin e-mail - TypeApp Mail Dezvoltator: TypeApp LLC Preț: gratuit

Poșta mea

myMail este un alt instrument de e-mail care ne permite să ne unim toate conturile într-o singură aplicație . Acceptă Exchange, POP3, IMAP și SMTP și are una dintre cele mai ușor de utilizat interfețe pe care le putem cunoaște. Mai are câteva lucruri de îmbunătățit, dar în general este foarte bun.

În plus, este aplicația de poștă electronică pentru oricine are un cont @ my.com scurt (o filială a Mail.Ru , a doua cea mai mare companie online din Rusia). Printre funcțiile sale are notificări push personalizabile în funcție de programări, „momente de liniște” pentru fiecare cont - pentru a combina mai bine munca și viața personală-, protecție PIN , lanțuri de e-mail și multe altele.

Descărcați QR-Code myMail - Mail pentru Hotmail, Gmail și Orange Mail Dezvoltator: My.com BV Preț: Gratuit

GMX Mail

Un alt client de poștă destul de popular pe Android și care până în prezent continuă să primească actualizări constante este GMX Mail. Are un serviciu de stocare în cloud numit GMX MediaCenter unde putem salva documente și fișiere multimedia precum fotografii, videoclipuri, muzică etc.

În plus: e-mailuri protejate prin PIN, notificări push și un serviciu de mesagerie instant numit FreeMessage. Este complet gratuit, deși oferă achiziții în aplicație pentru unele servicii suplimentare.

Descărcați QR-Code GMX - Mail & Cloud Dezvoltator: GMX Preț: Gratuit

Nouă

Nouă este o altă aplicație excelentă de e-mail, mai ales dacă sunteți un iubitor de securitate și Outlook . Nu folosește niciun server sau serviciu cloud , ci pur și simplu conectează dispozitivul direct la serverul dvs. de e-mail.

Acesta acceptă Exchange ActiveSync și are funcționalități precum sincronizarea selectivă , putând alege ce foldere dorim să fie sincronizate cu serverul nostru de e-mail.

Versiunea gratuită are o perioadă de probă de 2 săptămâni, de acolo, dacă suntem mulțumiți de serviciu, va trebui să mergem la casă.

Descărcați QR-Code Nine - E-mail și calendar Dezvoltator: 9Folders Inc. Preț: gratuit

Boxer

Ultimul client de e-mail din listă este Boxer. Un manager de e-mailuri a cărui virtute principală este designul său intuitiv și utilizarea gesturilor pentru a naviga în cel mai fluid mod posibil . Acest instrument este un 3-în-1, deoarece vă permite să vă controlați e-mailul, contactele și calendarul în mod central.

Printre funcționalitățile sale găsim utilizarea acțiunilor masive, răspunsuri rapide configurabile , gesturi de derulare personalizabile și funcția de trimitere a disponibilității . Aplicația are încă câteva margini de lustruit, dar este actualizată constant și își propune să fie una dintre marile alternative în viitor.

Descărcați QR-Code Boxer - Workspace ONE Dezvoltator: Boxer Preț: Gratuit

Instrumente complementare pentru îmbunătățirea și îmbunătățirea gestionării poștei

După cum am menționat la începutul postării, există câteva aplicații cu adevărat utile pentru Android care funcționează minunat ca o completare a clientului nostru obișnuit de e-mail. Odată cu acestea, vom obține noi funcții pe care cu greu le vom vedea în aplicațiile obișnuite de poștă electronică. Nu-i pierde din vedere!

Cleanfox

Cleanfox este o aplicație care este responsabilă pentru a ne elibera automat de orice spam, e-mailuri publicitare și buletine informative care ne inundă cutia poștală. În mod normal, pentru a vă dezabona de la acest tip de e-mail, trebuie să vă dezabonați manual.

Cu Cleanfox, totuși, putem efectua automat o căutare a tuturor abonamentelor de e-mail stocate în e-mailul nostru. Permițându-  ne să ne dezabonăm și să ștergem toate acele e-mailuri cu un singur clic . Esențial pentru a face o curățare bună din când în când. În plus, este 100% gratuit.

Descărcați QR-Code Cleanfox - Descărcați și eliminați e-mailurile și spamul. Dezvoltator: Foxintelligence Preț: gratuit Pentru fiecare abonament, ne arată și cantitatea de e-mailuri primite și rata de deschidere.

Adresa de e-mail instantanee

Acest instrument minunat ne permite să creăm conturi de e-mail temporare . Conturi de e-mail complet funcționale pe care le putem folosi pentru a trimite și primi e-mailuri și care sunt utile pentru a vă înscrie la platforme sau servicii care necesită un cont de e-mail pentru a vă înscrie.

Este, de asemenea, foarte practic dacă nu dorim să transmitem e-mailul real unei persoane (din lipsă de încredere sau din orice alt motiv), dar trebuie să furnizăm o adresă de e-mail validă. O aplicație gratuită, versatilă și foarte recomandată.

Descărcați adresa QR de e-mail instant Dezvoltator: kukusama Preț: gratuit

MessageLOUD

După cum sugerează și numele său, MessageLOUD este o aplicație responsabilă pentru citirea e-mailurilor cu voce tare (funcționează și cu SMS-uri, WhatsApp, Skype și Facebook). Un instrument recomandat mai ales pentru a evita problemele sau distragerea atenției în timp ce conduceți.

Aplicația are un rating ridicat de 4,2 stele pe Google Play, deși trebuie remarcat faptul că este o aplicație plătită premium (1,99 USD / lună). Desigur, are o perioadă de încercare de 14 zile în care o putem folosi și putem vedea dacă merită cu adevărat abonamentul.

Descărcați ping-ul QR-Code: text în vorbire. Mesaje, e-mailuri cu voce tare! Dezvoltator: pingloud Preț: Gratuit

Și ce crezi, care este aplicația ta preferată de e-mail pentru telefoane mobile? Cunoașteți programe de completare sau instrumente suplimentare care merită?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .