Fapte noi despre filmul Dragon Ball 20 și continuarea DB Super

Site-ul oficial al următorului film Dragon Ball care se deschide în cinematografe în decembrie în Japonia tocmai a fost actualizat cu informații noi și suculente. În acest fel, sunt dezvăluite mai multe date interesante, precum personalul care va participa la film, o imagine cheie a lui Son Goku, data lansării sale în Japonia și, în cele din urmă, un mesaj plin de hype de la Akira Toriyama însuși .

Echipa care va conduce cel de-al douăzecilea film din universul Dragon Ball va fi formată din următorii profesioniști japonezi:

  • Autor original, scenariu și design de personaje: Akira Toriyama
  • Regizor: Tatsuya Nagamine
  • Supervizor animație: Naohiro Shintani
  • Director artistic: Kazuo Ogura

Tatsuya Nagamine a fost unul dintre câțiva regizori pe care s-a bazat arcul universal de supraviețuire, în timp ce Kazuo este un artist care a participat deja la elaborarea fondurilor pentru filmul Dragon Ball Z: Bătălia zeilor .

Unul dintre membrii cheie ai acestui film va fi Naohiro Shintani, unul dintre cei mai tineri și mai talentați animatori Toei Animation . Shintani a început să lucreze la mai multe episoade din One Piece, iar ulterior a plecat direct să lucreze la filme de animație. Puteți vedea un gust al operei lui Shintani în următorul videoclip YouTube:

Naohiro Sintani este o schimbare substanțială față de Tadayoshi Yamamuro, supraveghetorul animației și responsabil pentru aspectul vizual al lui Son Goku și al restului personajelor din serie în prezent. Am trecut de la un stil de desen mai strâns cu trăsături mai marcate la o artă mai ușoară și mai dinamică.

Pentru a ne face o idee, nimic mai bun decât să aruncăm o privire asupra imaginii care tocmai a fost lansată și în care vedem conceptul vizual care îl va însoți pe Goku în acest film al 20-lea Dragon Ball.

Pe site-ul filmului găsim și un scurt mesaj de la Akira Toriyama:

„De data aceasta filmul Dragon Ball Super va fi următoarea poveste din seria care este difuzată în prezent la televizor. Va fi un episod după ce ne-am ținut respirația cu punctul culminant al Turneului Puterii cu existența universului atârnată de un fir. Acest nou conținut vă va ajuta să înțelegeți mai bine Frieza și Saiyanii, lucru pe care nu l-am reprezentat corect până acum. Și vom vedea un dușman puternic rezervat pentru această ocazie, care va transforma acest lucru într-o poveste cu adevărat amuzantă.

Ca și în Bătălia Zeilor din 2013 și ultima Înviere a lui „F”, am scris povestea și am avut și privilegiul de a desena o mulțime de ilustrații pentru design.

Faptul este că, deși sunt la fel de ocupat ca oricând, din moment ce nu mai fac serialul, am mult timp liber să mă gândesc la versiunea animată, lucru de care am fost complet deconectat de anterior.

Rămâneți aproape !!

Acum, versiunea animată se va termina deocamdată, dar popularul comic Dragon Ball Super desenat de Toyotaro va continua ca și până acum . Cred că vor exista, de asemenea, diferite evoluții ale poveștii, în afară de emisiunea TV și filmul, așa că rămâneți la curent și pentru asta. Eu voi!

-Akira Toriyama »

Încheiem cu data lansării filmului, care a fost anunțată pentru 14 decembrie 2018 în Japonia .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .