Eroare C1900208 la actualizarea la Windows 10 - The Happy Android

Una dintre erorile obișnuite atunci când încercați să vă actualizați sistemul la Windows 10 este cunoscuta eroare C1900208. De când Windows 10 a apărut în vara anului 2015, au fost detectate unele defecțiuni de instalare, care, deși nu au fost catastrofale, au ajuns să păteze într-un anumit fel ceea ce, pe de altă parte, este unul dintre cele mai bune sisteme de operare pe care Microsoft le-a publicat peste o vreme. Eroarea menționată mai sus apare atunci când începe instalarea noului sistem de operare și, odată ce este afișat pe ecran, împiedică continuarea actualizării sistemului. Mesajul afișat pe ecran este de obicei următorul:

    Starea instalării: Eșuat

    Detalii eroare: Cod eroare C1900208

Această eroare este cauzată de antivirusul computerului dvs. (de obicei, deoarece efectuează o scanare sau are un proces activ care împiedică actualizarea sistemului).

Soluția constă în dezactivarea antivirusului în timp ce actualizați (sau dezinstalați-l complet dacă după dezactivarea acestuia continuă aceeași eroare).

Odată ce antivirusul este dezactivat, ștergeți conținutul folderului C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download.

Apoi rulați în ms-dos ( Start -> Toate programele -> Accesorii -> Prompt de comandă (rulați ca administrator cu butonul din dreapta)) și rulați comanda wuauclt.exe / updatenow.

Încercați să vă actualizați sistemul la Windows 10. Și nu uitați să reactivați sau să instalați antivirusul.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .