Cele mai bune tastaturi pentru Android Nu vă pierdeți! - Androidul fericit

Tastatura unui telefon mobil este ca volanul unei mașini: oriunde te duci ești obligat să fii în contact permanent cu acesta. Prin urmare, este important ca tastatura pe care o vom folosi în ziua noastră să fie fluidă la maximum. Este un instrument determinant pentru o experiență satisfăcătoare a utilizatorului . Desigur, o tastatură bună va face întotdeauna diferența!

Cele mai bune 5 tastaturi virtuale pentru Android

Deși există multe tastaturi disponibile în Android Play Store, adevărul este că cele care strălucesc cu adevărat cu propria lor lumină și dezvoltă conținutul de microcosmos al tastaturilor pot fi numărate aproape cu degetele unei mâini.

Gboard

Renumita și renumita tastatură Google este probabil cea mai completă și versatilă tastatură pe care Android o are în acest moment. Pe lângă faptul că este gratuit, are mai multe funcții care îl fac o tastatură virtuală excelentă.

Recunoașterea vocală, motor de căutare web integrat, include traducător Google, motor de căutare GIF și recunoașterea cuvintelor prin gesturi, atât propoziții individuale, cât și fraze complete.

Descărcați QR-Code Gboard - tastatura de la Google Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Tasta rapidă

De ani de zile Swiftkey a fost la fel de popular sau mai mult decât clasica tastatură Google și astăzi îl putem găsi preinstalat pe un număr mare de tablete și telefoane mobile.

Punctul forte al lui Swiftkey este așa-numitul „motor de fluență”, o metodă de predicție a cuvintelor pe care nicio altă tastatură pentru Android nu a reușit să o depășească astăzi.

Începând cu 2014 a devenit gratuit și este tastatura pe care de ani de zile am putut să o vedem preinstalată pe toate terminalele Samsung de ultimă generație .

Descărcați tastatura QR-Code Microsoft SwiftKey Dezvoltator: SwiftKey Preț: gratuit

Tastatură Swype

Swype Keyboard este tastatura care a introdus inițial introducerea textului gestual în lumea tastaturilor Android, într-un mod fluid și natural.

//youtu.be/3OI9L3vOOXc

Este recomandat în special persoanelor nevăzătoare și cu deficiențe de vedere , deoarece se integrează perfect cu TalkBack și explorarea prin atingere (descrie conținutul pe care îl atingi sau îl activezi prin mesaje vocale).

Swype costă 1,13 euro pe Google Play, dar are și o versiune de încercare gratuită.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Fleksy

Tastatura care se remarcă mai ales pentru nivelul ridicat de personalizare pe care o oferă în comparație cu alte tastaturi mai tradiționale. Are 30 de teme și 3 dimensiuni diferite și până nu cu mult timp în urmă a fost una dintre puținele care au inclus un motor de căutare GIF integrat.

De asemenea, are scrieri gestuale și pretinde că este cea mai rapidă tastatură. A crescut foarte mult în ultima vreme și arată deja peste 5 milioane de descărcări pe Google Play.

Descărcați QR-Code Ergonomic Fleksy Keyboard 2020 - GIF Emoji Keyboard Developer: Thingthing Ltd Preț: Gratuit

Kika

Pur și simplu brutal. Peste 100 de milioane de descărcări în Google Play Store și o evaluare foarte pozitivă din partea comunității. Punctul său forte sunt emoticoanele : mii de emoji-uri, stickere și GIF-uri într-o bibliotecă care este în permanență actualizată.

Disponibil în mai mult de 60 de limbi și cu funcțiile clasice de glisare și verificare inteligentă.

Descărcați QR-Code Kika Keyboard - Emojis, GIF Dezvoltator: Kika AI Team Preț: Gratuit

Ați încercat vreuna dintre aceste tastaturi? Care este preferata ta?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .