Suicide Squad: Hell to Pay (2018) - Recenzie fără spoilere - The Happy Android

Suicide Squad a fost un grup practic necunoscut până la Warner a decis să parieze pe ei în teatre, din nou în 2016. Deoarece noile colecții atunci le - am văzut de benzi desenate, greu de pălărie de merchandising și încercări de tot felul pentru a obține echipa chiar și în supa. Cea mai recentă lansare animată a DC are ca protagonist grupul de antieroi. Vor reuși să ne-o strecoare de data aceasta?

Suicide Squad: Hell to Pay repetă aceeași formulă văzută cu ocazii anterioare: Amanda Waller recrutează un grup de răufăcători și, sub amenințare, îi obligă să lucreze pentru ea într-o misiune foarte periculoasă și cu o moralitate dubioasă. Aceeași poveste veche, dar de data aceasta, cu noi ticăloși de rangul al treilea, pe care scenaristul de serviciu nu va ezita să-i elimine în cel mai crud mod posibil pentru a arăta că ne confruntăm cu un film anti-eroi foarte mișto și rău.

Și vorbind despre personaje presupuse răutăcioase, există Harley Quinn , la fel de stereotip ca întotdeauna și cu acel umor simplu care pare să-i înnebunească pe toți. Dar hei, nu totul este rău în acest film. Cel puțin distribuția de răufăcători pe care trebuie să o înfrunte echipa este destul de interesantă. Acolo avem reproiectarea profesorului Grant Morrison, Pyg , Killer Frost și Silver Banshee, care nu sunt deloc rele, și chiar aparițiile Reverse Flash și Vandal Savage care adaugă întotdeauna puțină sare problemei.

Lungmetrajul este plin de glume destul de amuzante, dar de multe ori ajungi să râzi de cât de jalnice sunt. Există o scenă la începutul filmului în care Suicide Squad se infiltrează într-un club de striptease masculin, iar unul dintre personaje remarcă literalmente „ Uită-te la bilele de biliard de pe acel ”. Nu m-am putut abține să nu-mi amintesc gluma că „ Scuzați-mă doamnă, bilele de biliard au păr?”, „Nu”, „Ce vrei să spui? Hei, biliard! Vino aici și arată-i bilele acestei doamne! ”.

Se pare că doctorul Destiny a fost un stripteuș și au trebuit să-l interogheze (?). Apoi, vedem și un prim-plan al unei zgârieturi de ou de la un tip în pantaloni scurți de boxer. Nu ați aflat încă că acesta este un film incorect din punct de vedere politic? Pai asta. Zgârierea ouălor.

În cele din urmă găsim trădările și răzbunarea tipice, iar eroii care lucrează ca o echipă pentru a învinge inamicul. Desigur, toate acestea sunt presărate cu decese, astfel încât să arate că lucrul este grav. Per total, fiecare lungmetraj animat de DC merge la propriul bal și nu există niciun fel de continuitate, așa că mergeți la mare.

Pe scurt, un film destul de distractiv de petrecut, dar puțin altceva. Nimic de-a face cu alte producții de animație mult mai mature și interesante precum „ Batman: Year One ”, „ Batman: The Return of the Dark Knight ” sau oricare dintre producțiile clasice ale lui Bruce Timm.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .