Descoperiți noi grupuri WhatsApp cu această aplicație pentru Android

În vremurile chatului IRC hispanic și al miticului chat Terra, mulți oameni au intrat pe aceste forumuri de mesagerie instantanee pentru a găsi oameni cu gusturi similare. Au existat tot felul de discuții: iubitori de natură, discuții tehnologice, oameni din orașul tău, pasionați de motor etc. Deși oamenii le-au folosit în principal pentru a cocheta! Ce ticăloși!

Astăzi, aceste tipuri de platforme sunt practic dispărute - Chatroulette este încă acolo, dar scopul lor este cu totul altceva - și nu mai sunt la fel de populare ca acum 15 ani. Acum cel mai apropiat de acest tip de chat-uri sunt grupurile WhatsApp : prieteni de la serviciu, școală, colegi, grupul de mame și tați de la școală - din ceea ce mi s-a spus că acest tip de grup este o adevărată nebunie - Similar. Cu toate acestea, toate aceste grupuri au ceva în comun: sunt de obicei grupuri de oameni pe care îi cunoaștem personal.

Grupuri WhatsApp: aplicația pentru a găsi și a vă alătura grupurilor tematice care vă interesează pe WhatsApp

Dacă vrem să cunoaștem oameni noi și să vorbim despre diverse subiecte, există mai multe aplicații Android care ne permit să accesăm mii de grupuri WhatsApp și să ne alăturăm direct.

Majoritatea sunt în limba engleză, dar există unul numit „ Grupuri WhatsApp ” (cu peste 1 milion de descărcări, ceea ce implică faptul că are un număr bun de utilizatori), care este în întregime în limba spaniolă.

Descărcați QR-Code Grupuri WhatsApp Dezvoltator: GME Preț: Gratuit

Funcționarea aplicației este foarte simplă. Grupurile sunt clasificate pe teme , ceea ce ajută foarte mult la facilitarea căutărilor. Odată ce am găsit un grup care ne interesează, trebuie doar să facem clic pe el și să selectăm „ Alăturați-vă pe WhatsApp ”.

Aplicația noastră WhatsApp se va deschide automat și ne putem alătura grupului printr-o invitație instantanee. Tema grupului este foarte variată: mâncare, umor, jocuri, politică și știri, relații, cumpărare și vânzare, artă și fotografie și multe altele. Unele grupuri au puțini membri, dar altele au sute de utilizatori . În cele din urmă, aplicația ne oferă și opțiunea de a crea și publica propriul grup tematic.

„Grupuri WhatsApp” este o aplicație gratuită , dar ne va permite doar să ne alăturăm 6 grupuri pe zi. De acolo, va trebui să așteptăm să treacă 24 de ore - sau să plătim ceva de genul unui euro - pentru a putea intra în mai multe grupuri.

De asemenea, trebuie să avem în vedere că, prin introducerea acestor grupuri, orice membru poate vedea numărul nostru de telefon și fotografia de profil. Nu uita!

Alte aplicații pentru a găsi grupuri WhatsApp

Google Play are un mic ecosistem de aplicații pentru a căuta grupuri WhatsApp. În plus față de „ Grupuri WhatsApp ” avem și alte aplicații precum „ Grupuri Whats ” sau „ Grupuri Alăturați-vă online pentru Whatsapp ”. Deși au un rating ceva mai ridicat, adevărul este că sunt în limba engleză și au și mai puțini utilizatori activi.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Search Web Descărcați QR-Code Group Înscrieți-vă online - Link de grup - 60000+ Grupuri noi Dezvoltator: Karma Info tech Preț: Gratuit

În orice caz, dacă îți place WhatsApp și vrei să vorbești despre hobby-urile tale sau să cunoști oameni noi, iată o alternativă gratuită și simplă de chat de pe telefonul tău mobil.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .