Super Mario Run pentru Android este acum disponibil pentru descărcare - The Happy Android

Știam că ziua era foarte aproape. Observațiile care ne încurajează să ne preînregistrăm în Magazinul Play au anunțat sosirea mai mult decât iminentă a lui Mario pe Android și, după câteva luni de așteptare, ziua a ajuns în cele din urmă. Super Mario Run pentru Android este acum disponibil pentru descărcare .

Dacă nu doriți să continuați să citiți, înțeleg perfect. Mai mult, iată linkul de descărcare directă pentru Super Mario Run, astfel încât să puteți începe să-i dați o lovitură chiar acum:

Descărcați QR-Code Super Mario Run Dezvoltator: Nintendo Co., Ltd. Preț: gratuit

Aceeași dinamică și moduri de joc ca în iOS

După instalarea și testarea jocului, verificăm că aceleași 2 moduri de joc sunt menținute ca și în versiunea lansată anterior pentru iPhone și iPad: lumi formate din 4 faze cu un castel la final, curse în care putem concura împotriva altor utilizatori și îmbunătățiri că vom debloca pe măsură ce vom finaliza anumite provocări .

Atât grafica, cât și sunetul amintesc de cele mai recente versiuni de Mario pentru Wii și Wii U și arată că acesta este un joc care emană o aromă foarte asemănătoare. Fazele sunt perfect concepute și denotă calitate, cum nu ar putea fi altfel, fiind primul mare joc mobil al personajului vedetă al Nintendo. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării: fiecare bloc, fiecare inamic și fiecare monedă sunt plasate cu precizie de ceasornicar elvețian.

Un alt detaliu important, pe lângă simplitatea sa în comenzi (vom avea nevoie doar de o mână pentru a juca), este că este foarte probabil să fim nevoiți să jucăm același ecran de multe ori și chiar și așa ne este încă dificil să aflăm toate detaliile și săriturile de memorie. O invitație deschisă la redare.

Super Mario Run este primul joc oficial Mario pentru dispozitive Android, bazat pe jocul „cursă infinită”. La fel ca în iOS, prima lume a jocului este gratuită, trebuind să facă o achiziție pentru a debloca cele 5 lumi rămase (nu am reușit să scăpăm de asta, nu).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .