DOOGEE Y6 Piano White, o nouă legendă pe calea Y6 Piano Black

Scurgerile recente au arătat că Apple intenționează să lanseze o nouă culoare pentru iPhone 7. Ar fi a șasea culoare care s-ar adăuga la gama de culori existente, Jet White. La rândul său, DOOGEE va lansa propria sa versiune a acestei noi culori, Piano White , și o va face chiar acum, anticipând planurile Apple.

Crăciunul trecut 2016 DOOGEE a lansat Y6 Piano Black , o ediție limitată a modelului Y6 cu un finisaj negru lucios, care conferă terminalului o atingere premium sincer elegantă. Un design foarte reușit. Atât de mult, încât, potrivit producătorului însuși, cele 3000 de unități lansate pe piață au zburat literalmente printre fanii companiei.

DOOGEE Y6 Piano White vs Iphone Jet White

Având în vedere succesul, a fost doar o chestiune de timp înainte ca DOOGEE să îndrăznească cu o nouă versiune a acestui Y6. DOOGEE Y6 Piano White este răspunsul companiei la viitorul iPhone Jet White , care are un finisaj alb lucios la fel de atractiv și elegant.

Cu câteva zile în urmă a fost scurs un presupus teaser al Iphone 7 Jet White, care a dat multe de vorbit, dar mai târziu s-a descoperit că nu era altceva decât un iPhone normal editat cu un filtru. Ceea ce vă vom arăta în continuare, pe de altă parte, nu este o imagine transmisă prin Photoshop, ci o mostră reală și tangibilă a ceea ce va fi iminentul DOOGEE Y6 Piano White.

Cum va fi hardware-ul noului Y6 Piano White?

Se spune că noul Y6 Piano White va avea cea mai recentă versiune de Android 7.0 la cârmă, precum și 4 GB de RAM, 64 GB de stocare internă, o cameră frontală de 8 MP cu un obiectiv cu unghi larg de 88 de grade . Restul specificațiilor nu au transpus pentru moment.

Pentru iubitorii acestui tip de finisaj, amintiți-vă că DOOGEE Y6 Piano Black este încă disponibil în magazinele online autorizate, precum Banggood .

Ce părere aveți despre finisajul noului Y6 Piano White? Vă place? Pentru a vorbi despre acest lucru și despre orice alt subiect conex, nu ezitați să vizitați zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .