Ulefone Armor 2 în analiză, telefonul robust cu 6 GB RAM

Când vorbim despre telefoane rezistente - telefoane robuste în limba engleză - ne referim la telefoanele off-road, terminale special concepute pentru a rezista la tot felul de elemente pământești precum stropi de noroi, praf sau apă. Rezistența ca exponent maxim.

Dezavantajul acestui tip de smartphone este că, în majoritatea cazurilor, nici designul carcasei, nici specificațiile tehnice nu sunt de obicei atractive. Dar există întotdeauna excepția nobilă ocazională, cum este cazul terminalului pe care îl analizăm astăzi, Ulefone Armor 2 .

Analiza Ulefone Armor 2, cel mai bun telefon robust din 2017?

În recenzia de astăzi, aruncăm o privire aprofundată asupra Ulefone Armor 2 , un telefon pentru toate terenurile cu certificare IP68 , 6 GB RAM și câteva specificații tehnice care sunt sigur că vor surprinde mai mult de unul.

Proiectare și afișare

Primul lucru care ne lovește când vedem orice telefon robust este designul său. Trebuie avut în vedere faptul că aceste tipuri de terminale sunt proiectate astfel încât praful sau apa să nu pătrundă prin nici un spațiu sau gaură , ceea ce înseamnă că de multe ori nu există prea mult spațiu pentru a ne lumina ochii.

În acest caz, și fără a fi un precedent, deși acest Armor 2 este complet protejat de ceea ce arată ca un transformator din filmele Michael Bay, adevărul este că designul și aspectul general mi se par cu adevărat de succes.

Ecranul, la rândul său, are un panou de 5 inci cu o rezoluție Full HD de 1920 × 1080 pixeli, toate protejate de Corning Gorilla Glass 3.

Puterea și performanța

Ulefone Armor 2 este , în esență , un telefon din gama medie superioară în ceea ce privește hardware - ul este în cauză. Nu au scutit resursele aici, iar compania s-a asigurat că lasă toate părțile bine acoperite: procesor, memorie și spațiu de stocare.

În secțiunea CPU, terminalul poartă cel mai bun procesor Mediatek de până acum, Helio P25 , un procesor cu 8 nuclee care rulează la o frecvență de 2,6 GHz. În plus, echipează și 6 GB de memorie RAM, un GPU Mali-T880 și 64 GB de spațiu de stocare intern , toate cu Android 7.0 ca sistem de operare.

Drept urmare, avem un telefon cu o putere mai mult decât considerabilă, care ne va permite amândoi să jucăm jocuri puternice, să rulăm aplicații grele și orice altceva care ne vine în minte, fără teama că terminalul ne va lăsa blocați. Toate acestea fără tăiere, care are și cea mai înaltă certificare posibilă (IP68) în protecția împotriva loviturilor și a agresiunilor de la solide și lichide .

Camera și bateria

Atât camera, cât și bateria țin pasul cu restul componentelor Ulefone Armor 2. Dacă vă așteptați să găsiți o baterie echitabilă sau o cameră slabă, erori:

  • În baterie, găsim o sarcină de 4700mAh , ceea ce conferă terminalului o autonomie cu mult peste standardele obișnuite, care tind să fie în jur de 3000-3500mAh.
  • Camera este, de asemenea, bine acoperită, datorită unui obiectiv frontal de 13.0MP și, mai presus de toate, unei camere spate de 16MP care orbitează deasupra restului terminalelor mid-range de pe piață și cu care putem face fotografii foarte bune. calitate.

Alte caracteristici

În ceea ce privește restul specificațiilor Ulefone Armor 2, trebuie remarcat faptul că are tehnologie NFC , detector de amprentă pe panoul frontal, sistem dual de poziționare prin satelit cu GPS și GLONASS, buton de urgență SOS , USB tip C și funcție de încărcare. rapid. Are dimensiuni de 15,90 x 7,83 x 1,45 cm și o greutate de 270gr.

În plus, are dual SIM (spațiu pentru 2 nano SIM) și acceptă rețele 2G / 3G / 4G (CDMA, FDD-LTE, GSM, TD-SCDMA, TDD-LTE, WCDMA).

Prețul și disponibilitatea Ulefone Armor 2

Ulefone Armor 2 tocmai a fost prezentat în societate și este deja disponibil în faza de pre-vânzare la un preț de 220 de euro (aproximativ 259,99 USD pentru schimbare) pe GearBest, în perioada 14 - 21 august. De la această dată prețul său obișnuit va fi de 299,99 USD, aproximativ 255 EUR la schimbare.

Un telefon cu adevărat consistent și care aduce un grad de calitate telefoanelor robuste nemaiauzite până acum. Fără îndoială, cel mai bun telefon off-road de până acum în acest an.

GearBest | Cumpărați Ulefone Armor 2

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .