Cel mai bun din 11.11 în GearBest Spania: Huawei Honor 9, telefoane Xiaomi și multe altele!

Suntem în plină desfășurare pe 11.11 , cunoscută și sub numele de Black Friday chinezesc. Dacă în aceste zile v-am oferit informații complete despre ofertele, avantajele și jocurile pe care GearBest le-a prezentat pentru acest eveniment, astăzi trebuie să vorbim despre secțiunea sa spaniolă. Puteți vedea că depozitul spaniol al magazinului a fost stocat cu o bună varietate de stocuri, ceea ce i-a permis să ofere o ofertă foarte largă pentru aceste sărbători.

O campanie cu multe oferte remarcabile, inclusiv cea dedicată Huawei Honor 9

Printre numărul mare de propuneri GearBest Spania pentru acest 11 noiembrie găsim oferte flash importante la jumătate de preț și cupoane de reducere de până la 50%.

Una dintre cele mai interesante oferte de flash, însă, este cea dedicată Huawei Honor 9, care este disponibilă la doar 314,36 € -despre 365 $ pentru schimbare-, cel mai mic preț pe care îl putem găsi în prezent pentru acest râvnit smartphone. Mai ieftin decât AliExpress sau orice alt site similar.

În ceea ce privește restul ofertelor flash, găsim un important catalog de reduceri pentru un număr mare de terminale ale casei Xiaomi : Mi Max 2, Redmi Note 4X, marele Xiaomi Mi 6, Redmi 4X sau Xiaomi Mi Note 3. Dacă ne place acest producător, ne aflăm, fără îndoială, într-un moment remarcabil datorită varietății sale largi de modele și dispozitive.

Lucky Bag: celebrele genți surpriză norocoase

Acesta este un joc despre care am vorbit recent și care este acum prezent și pe site-ul spaniol GearBest. Constă în cumpărarea unei genti surpriză, cunoașterea mai mult sau mai puțin a tipului de dispozitiv, dar fără a cunoaște adevăratul său conținut.

De exemplu, putem cumpăra o geantă norocoasă care conține un TV Box la 19,99 euro, dar nu știm ce marcă și model de TV Box este. Singura constantă este că toate dispozitivele valorează mai mult decât prețul pungii .

Pe lângă secțiunile corespunzătoare dedicate ofertelor de pe TV Box-uri, drone și electronice de larg consum, merită subliniat spațiul dedicat roboților de curățare, cu propuneri interesante precum cele pentru ILIFE V7, ILIFE V7S Pro și ILFE V5S Pro.

Toate acestea cu avantajul de a cumpăra în depozitele GearBest spaniole: viteză mai mare de livrare, fără vamă și o garanție de 2 ani.

GearBest | Carnavalul 11.11 pe GearBest Spania

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .