Cum să ascultați YouTube cu ecranul dezactivat Metodă nouă!

YouTube are o mulțime de videoclipuri muzicale și spectacole live. Este o platformă excelentă pentru a vedea și a asculta toate acele melodii de pe telefonul mobil pe care nu le putem găsi pe alte site-uri precum Spotify. Dezavantajul este că, dacă vrem doar să ascultăm muzica - și să omitem videoclipul, ni se cere să avem ecranul pornit în orice moment .

Când oprim ecranul, YouTube înțelege că nu vrem să continuăm să vizionăm videoclipuri, prin urmare, acesta nu mai funcționează în fundal și redarea se oprește. Până acum, nu exista decât o singură modalitate de a rezolva acest lucru: utilizarea aplicației Black Me .

Black Me, o conduită sigură mai mult sau mai puțin practică pentru a asculta YouTube cu ecranul oprit

Black Me este o aplicație externă și nu poate face ca aplicația YouTube să redea sunetul cu ecranul oprit . Ceea ce poate face este să ne economisim niște baterii, punând un panou negru care ocupă întregul ecran al terminalului nostru.

Nu rezolvă problema rădăcinii, dar, în scopuri practice, parcă am fi oprit-o. Desigur, pentru ca acest truc să funcționeze , trebuie să modificăm setările ecranului Android, astfel încât să nu intre în suspensie din cauza inactivității în orice moment.

Această metodă funcționează cel mai bine cu afișajele AMOLED, dar este gratuită, astfel încât oricine o poate instala și testa.

Descărcați QR-Code Black Me - Screen Off pentru YouTube Dezvoltator: AZ-Apps Preț: Gratuit

Cum să ascultați YouTube cu ecranul oprit în realitate: Hei YouTube Premium!

YouTube tocmai a lansat o versiune premium a platformei sale de streaming. Și știi ce? Dacă îl angajăm, unul dintre avantajele pe care ni le „oferă” este să putem asculta videoclipuri cu ecranul oprit. Frumos, nu?

Se pare că YouTube a avut acest as în mânecă și, în loc să-l ofere ca upgrade gratuit, a decis să-l folosească drept cârlig în noul său model de plată.

Funcția de redare în fundal este disponibilă atât pentru YouTube Premium, cât și pentru versiunea profesională a YouTube Music . În prezent, prețul său este de 11,99 € / lună și respectiv 9,99 € / lună. Ambele servicii oferă o perioadă de încercare gratuită de o lună.

Dacă suntem pe YouTube toată ziua, îl vom amortiza cu siguranță, dar dacă nu, nu este că este un serviciu excesiv de ieftin pentru îmbunătățirile pe care le oferă.

Pe scurt, dacă vrem să folosim YouTube pe mobil pentru a pune muzică pe difuzoare sau altele similare, suntem obligați să plătim pentru pachetul premium YouTube. Fie asta, fie facem trucul Black Me, care nici nu funcționează prost și astfel economisim câțiva dolari.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .