Dumpster: Coșul de reciclare Android - Android fericit

Unul dintre lucrurile care au fost întotdeauna aruncate asupra Android este absența unui coș de reciclare și a unui explorator de fișiere nativ . Sunt mici detalii, dar se remarcă foarte mult dacă suntem obișnuiți să lucrăm cu sistemele de operare desktop. Pentru a găsi o soluție la aceste 2 aspecte ale Android (absența unui explorator și a coșului de gunoi) trebuie să tragem dezvoltatori externi, ceea ce nu este rău atunci când găsim aplicații care îndeplinesc aceste funcții într-un mod rafinat.

Dumpster: returnează coșul de gunoi

În cazul exploratorului, dacă dorim o aplicație bună care să ne ajute să ne gestionăm folderele și fișierele, trebuie doar să instalăm ES File Explorer din Google Play. Este gratuit și cu o serie de caracteristici mai mult decât surprinzătoare.

Descărcați QR-Code ES File Explorer Dezvoltator: ES Global Preț: Gratuit

Dar ceea ce am vrut să vă vorbesc astăzi este Dumpster , o aplicație care face munca reciclării clasice ca un farmec . Funcționarea sa este clară și concisă: odată instalat Dumpster, orice fișier pe care îl ștergem în loc să dispărem definitiv va merge la coșul de gunoi , putându-l recupera în caz că l-am șters din greșeală.

Când lucrăm cu Windows, Linux sau Mac, considerăm întotdeauna ca fiind de la sine înțeles că putem recupera orice fișier pe care îl ștergem cu câteva clicuri. Pe Android, pe de altă parte, nu avem acea saltea anti-dezastru care este coșul de reciclare și care este un sistem de operare conceput în principal pentru ecranele tactile, în care atingem în mod constant ecranul și o eroare sau o mișcare proastă este cea mai comună!

Descărcați QR-Code Recycle Bin Dumpster Dezvoltator: Baloota Preț: Gratuit

Îmbunătățirea tomberonului din 2012

Aplicația Dumpster este pe piață din 2012 și, de atunci, a existat timp pentru a îmbunătăți și mult, aplicația. Deși la început a fost o aplicație oarecum lentă și a fost nevoie de timp pentru a restaura fișierele, în prezent are o stare de sănătate foarte bună și aceste tipuri de probleme au fost corectate, realizând restaurări rapide fără a încetini dispozitivul. Interfața, la rândul său, este clară și ușor de utilizat. Nu poți cere mai mult.

Fotografiile și videoclipurile WhatsApp pot fi recuperate cu această aplicație?

Am instalat Dumpster pe un smartphone fără permisiuni de root și ulterior am continuat să șterg o fotografie dintr-una din conversațiile mele WhatsApp . Pentru cei care au întrebări dacă funcționează cu fotografii sau videoclipuri de pe WhatsApp, Line sau similar : recuperează fotografiile, da. Funcționează . Fișierele WhatsApp șterse își găsesc și drumul spre Dumpster înainte de a dispărea de pe fața pământului.

Dumpster ca instrument preventiv

Rețineți că va fi inutil să instalați această aplicație dacă dorim să recuperăm un fișier pe care l-am șters când nu am instalat încă Dumpster pe sistem.

Dumpster este limbo-ul în care merg fișierele înainte de a fi șters complet. Prin urmare, dacă atunci când ștergem un fișier Dumpster tot nu exista pe dispozitivul nostru, acel fișier nu va apărea în coșul de gunoi. Atât de clar. Pentru a recupera aceste fișiere va trebui să folosim alte metode .

De asemenea, trebuie clarificat faptul că Dumpster nu necesită permisiuni de root pentru a funcționa, dar le avem, aplicația va fi mai eficientă. De asemenea, vă permite să programați curățarea fișierelor șterse vechi și să recuperați aplicațiile dezinstalate .

O aplicație excelentă cu un rating Google Play de 4,1 / 5 și peste 10 milioane de instalări. Dacă nu l-ați încercat încă, nu ezitați să aruncați o privire. In valoare de.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .