Recompense Google Opinion: obțineți credit în Magazinul Play completând sondaje - The Happy Android

Google Opinion Rewards este o aplicație pentru Android care constă în completarea unor mici sondaje în schimbul unor bani de cheltuit pe Play Store. Știți deja că Google este mai interesat de informații decât un copil este interesat de o acadea și este, de asemenea, o modalitate ușoară de a obține un credit pentru utilizatorii care nu cumpără de obicei aplicații cu plată în magazin. Un câștig-câștig complet. Sondajele nu sunt lungi și pot fi finalizate în câteva minute. Ușor, nu?

Cum funcționează recompensele Google Opinion?

Dacă doriți să încercați această aplicație, trebuie doar să descărcați Google Opinion Rewards din Google Play Store, este gratuit. Odată ce îl aveți instalat, mai întâi va trebui să faceți un sondaj de testare de aproximativ 4 sau 5 întrebări, astfel încât aplicația să vadă că nu sunteți ca o capră sau că sunteți un extraterestru de pe planeta Omicron Persei 8.

De aici trebuie doar să aștepți. Ori de câte ori este disponibil un sondaj, veți vedea un mesaj de avertizare pe dispozitivul dvs. care indică faptul că aveți un sondaj de făcut. Fiecare sondaj este evaluat la un preț diferit și este de obicei între 0,25 și 0,75 euro .

Subiectul sondajelor tinde să varieze și îți cer același lucru pentru părerea ta despre Națiunile Unite ca pentru experiența ta în anumite magazine universale. Pentru fiecare întrebare există de obicei mai multe răspunsuri disponibile și pur și simplu trebuie să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine cu opinia dvs. personală. De asemenea, de obicei nu există multe întrebări, așa că, în câteva minute, vom fi trimis chestionarul și vom putea adăuga ceva credit în contul nostru Google Play.

Pentru oamenii ca mine, care de obicei nu cheltuiesc bani pe aplicații plătite, este un mod excelent de a deschide ușa către toată acea gamă de aplicații pe care am decis să nu le încercăm până acum. În cazul meu, am finalizat deja primul meu sondaj și mi-au dat 0,75 euro. Deocamdată nu e rău. Problema este că anchetele ajung de obicei o dată pe săptămână sau la fiecare 2 , deci trebuie să aveți răbdare.

Există un truc pentru a primi mai multe sondaje în Google Opinion Rewards?

Există unii oameni care susțin că primesc sondaje de luat aproape zilnic. Este posibil?

Dacă dorim să creștem frecvența cu care primim chestionare, trebuie să activăm istoricul locațiilor Google . În funcție de versiunea noastră de Android, o putem face după cum urmează:

  • Din aplicația „ Setări Google ” , situată de obicei în caseta de aplicații Google. Mergem la „Locație” și facem clic pe „ Istoricul locațiilor Google ” pentru ao activa.
  • Din aplicația principală a „ Setărilor ” dispozitivului. Mergem la managerul de aplicații și căutăm „ Google ”. Faceți clic pe „ Locație ” pentru a activa istoricul.

Istoricul locațiilor permite Google să știe unde ne mutăm și, dacă vede că trecem printr-un magazin sau mergem la un anumit restaurant și are un sondaj legat de afacerea respectivă, este foarte probabil să ne trimită un sondaj pentru a ne afla părerea. Este de la sine înțeles că, dacă te deplasezi prin locuri foarte cosmopolite pline de magazine și locuri de vizitat, îți este mai ușor să primești mult mai multe sondaje decât bunica ta care este acasă toată ziua.

Marele dezavantaj pe care îl văd în istoricul locațiilor este legat de confidențialitate . Încă nu sunt pe deplin clar dacă îmi face plăcere că Google știe în permanență unde mă duc și unde mă opresc. Dacă nu știți dacă aveți sau nu acest serviciu activat (vine standard cu pachetul de aplicații Google), vă recomand să îl verificați pentru orice eventualitate. Dimpotrivă, dacă nu aveți probleme în acest sens, asigurați-vă că îl aveți activat și veți primi mult mai multe sondaje, atât de simplu.

Dacă doriți să cunoașteți mai multe modalități de a obține gratuit aplicații cu plată în Google Play Store, nu mergeți fără să aruncați mai întâi o postare Cum să obțineți aplicații Android cu plată gratuit și legal .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .