Cubot Manito, un terminal cu mai puțin de 100 USD și 3 GB RAM

Cunoașteți marca Cubot ? De câțiva ani, ei s-au lansat în fabricarea telefoanelor mobile, mai întâi de la nivel național pentru a deveni una dintre cele mai mari companii emergente din China. Dacă ceva iese în evidență, Cubot se află în raportul calitate / preț al terminalelor sale . Știm cu toții că telefoanele mobile chineze caută întotdeauna să ajusteze prețurile, dar în acest Cubot merge mai departe. Nu vă va oferi un terminal super puternic, dar da, vă va oferi un preț imbatabil.

Dar să nu vă înșelați, Cubot nu este una dintre acele mărci necunoscute ale heap-ului, nu fac copii sau versiuni low-cost ale smartphone-ului momentului. În această companie livrează telefoane mobile ieftine, dar oferind componente de calitate și oferind modele foarte atente. Smartphone-ul ideal pentru cei care au nevoie doar de chat, instalează câteva aplicații și fac câteva fotografii din când în când.

Cubot Manito: 3 GB RAM pentru mai puțin de 100 USD?

Cubot tocmai a lansat pe piață un nou terminal, Cubot Manito. Un smartphone de nivel mediu care va concura pentru conducerea în clubul „ telefoane sub 100 $ ” .

Caracteristici și specificații tehnice

Cubot Manito are câteva caracteristici mai mult decât interesante: 3 GB de RAM , o cameră posterioară de 13 MP cu senzor Samsung (5 MP pentru partea din față), ecran HD de 5 inci și 16 GB de stocare internă extensibilă până la 256 GB cu cardul . Cu aceste răchită, putem instala și rula practic orice aplicație fără probleme și putem face fotografii de o calitate acceptabilă.

Cu aceste caracteristici am vorbi despre un smartphone care s-ar apropia cu ușurință de 200 de dolari . Deci, ce reduce Cubot Manito pentru a costa jumătate ? Nu este surprinzător, în ceea ce privește puterea de procesare și bateria. Procesorul este un Mediatek Quad Core de 1,36 GHz și are o baterie de 2350 mAh. Acesta nu este un dispozitiv mobil pentru a juca jocuri GTA și ultima generație, dar pentru orice altceva funcționează perfect. În plus, având un procesor de putere medie, bateria nu se scurge la fel de repede și se completează perfect cu restul hardware-ului. Alegere înțeleaptă.

În plus, are o conexiune Bluetooth, 4G, dual SIM, accelerometru și restul caracteristicilor comune pe care le putem găsi în toate terminalele de astăzi. Toate acestea, înfășurate sub umbrela Android 6.0

Preț și disponibilitate

În prezent, Cubot Manito se află în faza de pre-vânzare și nu ajunge oficial pe piață decât luna viitoare. Prețul său oficial de pornire este de 109,99 USD, dar dacă îl obținem în pre-vânzare îl putem obține cu 20 USD mai ieftin, la 89,99 USD.

Dacă ceea ce căutăm este un telefon mobil ieftin, dar funcțional, cu un design bun și caracteristici peste media concurenților săi, Cubot Manito este un smartphone mai mult decât interesant.

Chilipiruri pe GearBest | Cumpără Cubot Manito

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .