Căști Canbor Bluetooth 4.1: cele mai bune urechi pentru sport? - Androidul fericit

A putea asculta muzică sau un podcast bun în timp ce faci sport este esențial pentru mulți. Nu numai că ne ajută să ajungem din urmă la discografia noastră, dar ne ajută să evităm mintea și să ne exercităm cu „ puterea ” tipică pe care o simțim atunci când ascultăm acel imn stimulator.

De obicei, cea mai mare problemă în acest sens sunt de obicei căștile. Avem nevoie de căști care să poată rezista unei bune sesiuni de exerciții și care nu se dezlănțuie la primele schimbări. Cel mai bun pariu de până acum: căștile Bluetooth Canbor .

Căști fără fir Canbor: Căști Bluetooth 4.1 grozave pentru ieșire la fugă

Căștile intraauriculare Canbor au mai multe caracteristici care le fac accesoriul perfect nu numai pentru a asculta muzică acasă sau în deplasare, dar sunt deosebit de atractive pentru alergători și sportivi.

Au un strat nano pentru a preveni scurgerea apei și a transpirației (protecție IPX5), au tehnologie APT-X și sunet HD, dar, mai presus de toate , oferă cea mai bună aderență pe care am văzut-o de mult timp .

Cel mai bun lucru în aceste cazuri este să aruncăm o privire directă. Aici aveți unboxing-ul nostru special și revizuirea acestor excelente căști BT:

Caracteristici tehnice

Căștile fără fir Canbor, pe lângă faptul că prezintă un finisaj și o fabricație foarte satisfăcătoare, prezintă următoarele specificații tehnice:

  • Bluetooth 4.1.
  • Tehnologie de decodare audio APT-X.
  • Sunet HD de înaltă fidelitate.
  • Rezistență la apă (IPX5) și transpirație.
  • Microfon cu sistem CVC6.0 HD de anulare a zgomotului.
  • Baterie reîncărcabilă de 110mAh.
  • 8 ore de utilizare după o încărcare completă de 2 ore.
  • Microfon încorporat (mâini libere).

Pe de altă parte, căștile au, de asemenea, 3 butoane mici pentru a mări / micșora volumul sau a schimba melodiile și un buton Redare / Pauză. Și cum nu ar putea fi altfel, este compatibil atât cu Android, cât și cu iOS .

Folosiți experiența

Ultimele căști intraauriculare pe care le-am încercat au fost cele care valorează de două ori mai mult, iar adevărul este că, pentru a merita ceea ce valorează, am fost foarte plăcut surprins de calitatea acestor Canbor. Atât basul, cât și sunetul sună foarte bine, sună grozav, iar bateria durează mai mult decât suficient. Dar cel mai bun dintre toate, fără îndoială, este aderența sa excelentă.

Sunt perfecte pentru a alerga sau pentru a merge la sală și pentru a asculta muzică, deoarece este IMPOSIBIL să le scoți din urechi . În acest aspect trebuie să-i oferim un aspect remarcabil, fără echivoc.

În rest, are și un microfon încorporat, ceea ce înseamnă că putem folosi funcția mâini libere și să răspundem direct la apeluri. De asemenea, împerecherea este foarte netedă (nici o problemă până acum).

Preț și disponibilitate

În prezent, aceste căști Bluetooth 4.1 marca Canbor au un preț de aproximativ 30 de euro pe Amazon . Un preț destul de echilibrat, care oferă o valoare excelentă pentru bani.

Dacă suntem interesați să le obținem și suntem rezidenți în Spania, putem folosi următorul cupon pe Amazon pentru a obține o reducere interesantă de 20%:

Cod cupon: R8O6OJY3

Pe scurt, o cască Bluetooth de calitate, care tuturor sportivilor și alergătorilor le va plăcea în special datorită aderenței sale excelente și a designului cu adevărat reușit.

Amazon | Cumpărați căști fără fir Canbor

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .