Cele mai bune 10 aplicații pentru a citi benzi desenate gratuit pe Android - The Happy Android

Îți plac manga, benzi desenate cu super-eroi, benzi desenate underground sau europene? Dacă ai o tabletă sau un telefon Android bun și ești un pic ca mine, atunci cu siguranță postarea de astăzi te va interesa.

În lista de sus a acestei săptămâni trecem în revistă cele mai bune aplicații pentru a citi benzi desenate gratuit . Așa cum spun mereu în acest tip de clasamente, amintiți-vă că nu includem nicio aplicație care promovează conținut piratat. Toate 100% legale și adaptate la lege, după cum se spune.

Cele mai bune aplicații pentru a citi benzi desenate gratuit de pe tableta sau mobilul dvs. Android

Marii editori americani precum Marvel și DC mai au multe de învățat atunci când vine vorba de promovarea benzilor desenate în format digital (nu se poate ca aproape toți să fie plătiți și să coste la fel ca pe hârtie!). Având în vedere succesul pe care îl are, este mai mult decât clar că viitorul trece prin inițiative precum Shueisha ...

Manșon PLUS

Shueisha a revoluționat sectorul de benzi desenate cu această aplicație. Manga Plus oferă complet gratuit toate manga-urile publicate în Shonen Jump și în restul revistelor editorului simultan cu lansarea lor în Japonia.

Dacă vrem să fim la curent cu Dragon Ball Super, My Hero Academia, Boruto, One Piece sau să recitim clasice moderne precum Death Note , nu putem ignora propunerea Manga Plus. În prezent are un catalog de 56 de publicații active, cu actualizări săptămânale și timp de câteva săptămâni, multe dintre ele și în spaniolă. Fără îndoială, cea mai bună aplicație pentru a citi manga de calitate gratuit de pe mobil.

Descărcați QR-Code MANGA Plus de SHUEISHA Dezvoltator: 株式会社 集 英 社 Preț: Gratuit

WEBTOON

Marea diferență între WEBTOON și restul aplicațiilor care publică benzi desenate care apar și pe hârtie este formatul. Această aplicație colectează numai benzi desenate care au fost inițial destinate citirii pe un ecran, ceea ce le face mult mai ușor de digerat (mai puține gloanțe și bule pe pagină).

Platforma WEBTOON colectează peste 7.000 de webcomics de diferite genuri , variind de la acțiune, până la groază, romantism, comedie și tot ceea ce ne putem gândi. Stilul este, de asemenea, foarte variat, cu webcomics americani, manga, manhwa sau supereroici. Autorii sunt, de asemenea, cei mai buni și am găsit lucruri la fel de interesante precum Sarah's Scribbles , de Sarah Anderson. Cea mai bună aplicație pentru a citi benzi desenate gratuit și legal după Manga PLUS.

Descărcați QR-Code WEBTOON Dezvoltator: NAVER WEBTOON Preț: Gratuit

Tapas - benzi desenate, romane și povești

O altă aplicație excelentă pentru a citi benzi desenate și manga de pe ecranul mobilului sau tabletei este Tapas. Deoarece sunt webcomics, paginile sunt adaptate la formatul mobil, ceea ce le face mult mai ușor de citit. Există o mulțime de romane ușoare și romantice, dar atinge și genuri precum groaza, fantezia sau comedia .

După ce am făcut o bună recenzie a catalogului, aș spune că nivelul mediu este puțin mai amator decât WEBTOON, deși are și titluri de cea mai înaltă calitate. Unele dintre cele mai populare benzi desenate ale sale sunt „ Se spune că m-am născut fiica regelui ”, „ Silent Horror Z ” și „ Jack: The American Ghost ”.

Descărcați QR-Code Tapas - Benzi desenate și romane Dezvoltator: Tapas Media, Inc. Preț: Gratuit

Făcut foc

Marca distinctivă a Madefire este aceea că include „Motion Books” în catalogul său . Un format inovator care oferă mișcare și sunet unor benzi desenate ale sale, creând o experiență mult mai bogată și mai interesantă pentru cititor.

Biblioteca sa de benzi desenate gratuite este alcătuită din publicații de la editori precum DC Comics, Valiant, Blizzard, IDW, Archie sau Valiant, printre altele. Aproape toate sunt numărul unu și o singură lovitură, trebuie să plătim dacă vrem să citim numerele ulterioare. În orice caz, este un loc bun pentru a afla dacă ne place un autor sau o serie și de acolo putem găsi castanele pe cont propriu.

Descărcați QR-Code Madefire Comics & Motion Books Dezvoltator: Madefire Preț: Gratuit

ComiXologie

Una dintre primele și cele mai importante platforme pentru a citi benzi desenate în format digital. Are benzi desenate de la Marvel, Image, DC și alte manga-uri . Catalogul său depășește 100.000 de exemplare, deși în versiunea gratuită numărul este mult mai mic. Marea diferență cu Madefire în acest sens - pe lângă absența Motion-Books - este că include benzi desenate gratuite publicate de Marvel (Spider-Man, X-Men).

Descărcați QR-Code Comics Dezvoltator: comiXology Preț: Gratuit

WebComics

După cum sugerează și numele, o aplicație pentru a citi webcomics pe Android. Exploatează mai ales manga genului romantic și BL, cu titluri precum „Undeva în timp” sau „Am fost XXX de idolul meu”. Are peste 500 de autori și o bază loială de peste 1 milion de utilizatori activi zilnic.

Este o platformă foarte asemănătoare cu Tapas și WEBTOON, deși personal cred că benzile desenate care sunt publicate sunt puțin sub acestea în ceea ce privește varietatea și calitatea desenului - cu câteva excepții nobile. În orice caz, este încă o sursă excelentă de benzi desenate gratuite destinate unui public destul de bine definit (în special adolescenți).

Descărcați QR-Code WebComics Dezvoltator: WEBCOMICS HOLDINGS HK LIMITED Preț: Gratuit

Comics Marvel / DC Comics

Nu vă faceți nicio greșeală, aplicațiile Marvel și DC Comics nu sunt cel mai bun loc pentru a merge la benzi desenate gratuite . Cei 2 editori au o interfață foarte asemănătoare, cu o secțiune de lectură destul de rahată (care necesită și o autentificare pentru a descărca benzile desenate).

Singurul lucru care merită cu adevărat este să aflați despre următoarele saga și știri pe care le promovează în numerele lor din Marvel Previews și respectiv DC Nation , cu informații și interviuri care ar putea fi de interes pentru fanii benzii desenate americane de masă. Dacă suntem în căutarea de benzi desenate supereroi gratuite, chiar și de un număr unic, cel mai bine este să mergem la ComiXology (sau Marvel Unlimited , Netflix-ul benzi desenate Marvel, deși acolo catalogul gratuit este mult mai scurt). Ce putem face…

Descărcați QR-Code Marvel Comics Dezvoltator: Marvel Comics Preț: gratuit Descărcați QR-Code DC Comics Dezvoltator: DC Entertainment Preț: Gratuit

CIAYO Comics

Ultima aplicație de webcomics pe care o includem în listă este CIAYO. Aruncă o mulțime de comedie romantică, dar există câteva alte bijuterii mai mult decât interesante în secțiunea Acțiune și Aventuri.

Casa unor benzi desenate precum Hana & Mr Arrogant, Lovephobia, Blue Serenade sau Soul of Neko , printre altele. Aplicația este dezvoltată în Indonezia, ceea ce înseamnă că aproape toate benzile desenate sunt în engleză (sau în limba malay, dar acestea sunt cele mai puține).

Descărcați QR-Code CIAYO Comics - Webtoon Comics Indonesia gratuit Dezvoltator: Dragon Capital Center, PT. Preț: gratuit

Benzi desenate Dark Horse

Aplicație pentru a cumpăra și a citi benzi desenate pe Android practic identice cu cele ale Marvel și DC. Ceea ce diferențiază aceste 2 este că are un catalog mai mare de benzi desenate digitale gratuite în mai multe limbi (deși spaniola este încă foarte puțin prezentă). De asemenea, are unele neajunsuri, cum ar fi absența imaginilor sau previzualizări ale benzilor desenate. Nu este nimic de entuziasmat, dar, în general, este destul de bun.

Editorul american Dark Horse este cunoscut pentru adaptările sale la vinete de franciză cunoscute precum Alien, Battlestar Galactica, James Bond, Stranger Things, Overwatch și multe altele. De asemenea, publică manga ca Berserk și Sabia nemuritorului și este casa legendarei Hellboy.

Descărcați QR-Code Dark Horse Comics Dezvoltator: Dark Horse Comics Preț: gratuit

IDW și BOOM! Studiouri

Ne apropiem de final cu IDW și BOOM! Studiouri. Aici vom găsi benzile desenate Transformers, Power Rangers, Adventure Time, The Ninja Turtles, Star Trek și GI Joe. Catalogul de benzi desenate gratuite oferite de acești 2 editori este limitat la fel ca restul concurenților lor supereroi americani, dar cel puțin nu necesită înregistrare ca în Marvel și DC.

Trebuie clarificat că da, că în cazul BOOM! Studios, anul trecut, editorul a decis să-și retragă aplicația din Play Store, făcând o mișcare destul de drastică și trecând tot conținutul său pe platforma Madefire (o aplicație pe care am menționat-o câteva paragrafe mai sus). De aceea, dacă îl căutăm acum în magazinul Google, vom vedea că nu mai apare ... dar hei, avem în continuare aplicația IDW!

Descărcați QR-Code IDW Comics Dezvoltator: Ideea și proiectarea funcționează Preț: Gratuit

Mentiuni onorabile

Dacă avem deja propriile benzi desenate în CBR, CBZ, PDF etc. De asemenea, putem alege să instalăm o aplicație de lectură care să ne ajute să citim și să organizăm biblioteca cu confort.

CDisplayEx

Am întâlnit această aplicație în versiunea sa pentru Windows și este unul dintre primele instrumente care au ieșit pe piață special concepute pentru citirea benzilor desenate, manga și a benzilor desenate în general (am întâlnit-o când studiam la universitate în 2000 și tot revin în continuare pentru ea în mod recurent). Ușor de utilizat, intuitiv și gratuit.

Descărcați QR-Code CDisplayEx Free Comic Reader Dezvoltator: Progdigy Software Preț: Gratuit

Uimitor cititor de benzi desenate

Am citit în alte medii că Astonishing include benzi desenate gratuite în aplicație, dar nimic nu este mai departe de adevăr. Aici nu există benzi desenate gratuite, conținutul trebuie să fie oferit de noi, dar, la fel ca CDisplayEx, ne confruntăm cu un cititor pentru telefoane mobile și tablete, care este cel mai lucrat și perfect potrivit pentru citirea desenelor animate, care este, de asemenea, la îndemână pentru a avea tot materialul nostru bine organizat și clasificate. O aplicație foarte recomandată.

Descărcați QR-Code Astonishing Comic Reader Dezvoltator: Aerilys Preț: Gratuit

Ce părere ai despre acest articol? Dacă doriți să continuați să citiți alte intrări similare, vă recomand să aruncați o privire la post despre cele mai bune 10 aplicații pentru a citi PDF-uri pe Android  sau această altă listă cu cele mai bune 10 aplicații pentru a citi cărți gratuite. Vă mulțumim că ați stat până la final!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .