Cum să rulați aplicații Android din browserul computerului dvs. - Android fericit

Fuziunea perfectă, nu? Stabilitatea și puterea unui computer desktop combinate cu gama infinită de aplicații mobile oferite de Android. Asta oferă ARC Welder, o extensie foarte utilă pentru browserul Google Chrome.

Cum functioneazã?

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să descărcăm și să instalăm ARC Welder. Este o extensie gratuită pentru Chrome, pe care o putem descărca direct din Google Web Store.

După instalarea extensiei, va apărea un mesaj de avertizare care indică faptul că sistemul nostru de operare nu este sistemul de operare Chrome (cu excepția cazului în care sunteți utilizator al acestui sistem de operare, desigur). Apoi trebuie să facem clic pe „ Alegeși să alegem locația în care dorim să salvăm fișierele generate de utilizarea aplicației (vă recomand să creați un folder specific pentru o astfel de utilizare).

Trebuie doar să facem clic pe „Adăugați la Chrome” pentru a instala ARC Welder în Chrome

Odată ce această configurare simplă este realizată, trebuie doar să alegem fișierul .apk al aplicației pe care dorim să o rulăm pe computerul nostru desktop.

Fișierele .apk sunt pachetele de instalare pentru aplicațiile Android și pot fi de obicei descărcate de pe site-ul propriu al dezvoltatorului de aplicații. Dacă nu găsiți fișierul .apk pentru aplicația de care aveți nevoie, îl puteți descărca oricând de pe site-uri web precum Uptodown.com , Apkmirror.com sau făcând o mică căutare pe Google.

După ce am descărcat fișierul de instalare, faceți clic pe „ Adăugați fișierul APK ” și selectați fișierul corespunzător aplicației pe care dorim să o instalăm. Dacă aveți de gând să instalați mai multe aplicații, vă recomand să creați un folder expres pentru aceste fișiere și să le stocați pe toate în aceeași locație (credeți-mă, începeți cu o aplicație, apoi încercați alta, apoi alta și la final vă regăsiți cu agitație destul de dragut).

Alegeți aplicația pe care doriți să o rulați și cum doriți să fie afișată pe ecran

În cele din urmă, trebuie să alegem dacă dorim să afișăm aplicația în format peisaj și tipul de dispozitiv pe care dorim să-l imităm (pentru a alege între tabletă, telefon, maximizat sau ecran complet). Făcând clic pe „TEST” vom lansa aplicația.

Așa arată Twitter și Angry Birds de pe computerul meu Windows 10

Trebuie remarcat faptul că unele aplicații nu rulează corect în ARC Welder. În cazul meu, nu am reușit să lansez aplicația Spotify sau Shazam, dar restul (și au existat câteva) funcționează perfect și cu o fluiditate totală.

Dacă ați visat vreodată să puteți utiliza una dintre aplicațiile dvs. preferate de pe computerul dvs. desktop, nu ezitați și obțineți ARC Welder. O descoperire destul de mare.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .