Top 100 de aplicații Android sortate după tip - Android fericit

2 ani și jumătate scriind în Happy Android oferă multe recenzii și multe aplicații . În tot acest timp am avut ocazia să instalez și să descopăr o mulțime de aplicații grozave pentru Android pe care până acum nu le cunoșteam. Doriți să cunoașteți unele dintre ele?

Clasarea celor mai bune 100 de aplicații pentru dispozitive Android

În această listă cu cele mai bune 100 de aplicații pentru Android am evitat să includ aplicații pe care toată lumea le cunoaște deja, precum WhatsApp , Facebook, Spotify sau Instagram . Da, sunt aplicații de renume mondial și joacă un rol major în ecosistemul aplicațiilor Android, dar sunt vizualizate mai mult decât filmele lui Harrison Ford în ziua de Anul Nou și nu cred că voi descoperi nimic nou vorbind despre ele pentru a milionima oară.

Iată lista mea personală cu cele mai bune 100 de aplicații Android după tip - țineți-o, aceasta va fi o postare lungă! -.

Pluginuri pentru WhatsApp

O opțiune bună pentru a da un pic de viață chaturilor tale

1- Fontsy

Aplicația Fontsy , disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS, vă permite să schimbați tipul sau fontul clasic al mesajelor WhatsApp pentru altele mult mai atractive.

Descărcați din Uptodown

2- WhatsLock

Unul dintre lucrurile care mă enervează cel mai mult la WhatsApp este că notificările sar fără discriminare pe ecranul telefonului și că oricine le poate vedea. WhatsLock ne permite să ne protejăm conversațiile de ochii altor persoane prin intermediul unei parole .

Descărcați QR-Code Protection și blocare pentru aplicații (WhatsLock) Dezvoltator: Mobisec Preț: Gratuit

3- WhatReply pentru WhatsApp

WhatReply este o aplicație pentru Android care trimite un răspuns stabilit anterior tuturor persoanelor sau grupurilor care ne trimit un mesaj, dacă după un timp prestabilit nu le oferim niciun răspuns. Practic, răspunsurile automate pentru WhatsApp .

Descărcați Răspuns automat QR-Code pentru WhatsApp Dezvoltator: Bilbo Soft Preț: Gratuit

4- Programator pentru WhatsApp

Există situații în care ar fi minunat să putem programa un mesaj care să fie trimis la data și ora dorite. Pentru aceasta există aplicații precum Scheduler pentru WhatsApp.

Descărcați QR-Code Scheduler pentru WhatsApp Dezvoltator: Infinite_labs Preț: Gratuit

5- Kaboom

Kaboom este o aplicație terță parte care ne permite să trimitem mesaje prin WhatsApp care să se autodistrugă după un anumit timp (sau după vizualizări X).

Înregistrați QR-Code Kaboom - Autodistructiv Post dezvoltator: AnchorFree GmbH Preț: Va fi anunțat

Pentru a asculta muzică în flux

6- Deezer

Unul dintre lucrurile care îmi plac la Deezer este că, atunci când îl porniți pentru prima dată, vă oferă un mic chestionar despre grupurile și stilurile de muzică care vă plac, și astfel, prima dată când intrați, veți avea deja o mulțime de muzică nouă de descoperit și ascultat .

Descărcați QR-Code Deezer Music Dezvoltator: Deezer Mobile Preț: Gratuit

7- SoundCloud

Are un design foarte elegant și foarte ușor de utilizat . Îmi place interfața. Un alt punct în favoarea sa este că vă permite să mutați piesele înainte și să le săriți și le puteți eticheta și adăuga comentarii. Ca punct negativ, aș spune că nu are încă multe melodii și este posibil să căutați ceva și să nu fie acolo. Dar hei, iertată pentru că este atât de drăguță.

Descărcați QR-Code SoundCloud - Muzică, audio, mixaje și podcast Dezvoltator: SoundCloud Preț: Gratuit

8- MixerBox

MixerBox este o aplicație care începe de la o idee de bază foarte bună. Luați formatul Spotify și, în loc să oferiți un repertoriu de audio, acesta colectează toate melodiile și videoclipurile de pe YouTube . Desigur, perfect organizat după stil. Oferă playlisturi ale hiturilor momentului, recomandări și stiluri conexe etc.

Descărcați QR-Code Descărcați aplicația gratuită pentru muzică MP3 Player Lite pentru dezvoltatori: MixerBox © - Muzică și aplicația MP3 Player Descărcare gratuită Preț: gratuit

9- TuneIn

TuneIn este aplicația pentru a asculta radio online prin excelență. Vă permite să ascultați toate posturile locale, pe lângă ... restul posturilor din lume . Are posturi de radio clasificate după stiluri muzicale, precum și canale de știri, canale sportive și chiar podcasturi.

Descărcați QR-Code TuneIn Radio: Sport, Știri, Muzică, Podcast-uri Dezvoltator: TuneIn Inc Preț: Gratuit

Aplicații care ar trebui să fie standard pe Android

10- Greenify

Consumul de baterii al aplicațiilor care funcționează în fundal este întotdeauna ceva care m-a îngrijorat. Nu are prea mult sens pentru aplicațiile pe care nu le folosesc pentru a consuma resurse pe telefonul meu pur și simplu fiind acolo. Greenify este o aplicație care vă permite să puneți toate acele aplicații care se află în fundal în hibernare și, astfel, să economisiți mai multă baterie.

Descărcați QR-Code Greenify Dezvoltator: Oasis Feng Preț: Gratuit

11- Obiectiv de birou

A putea scana o imagine sau un document în orice moment și loc este un lux și tocmai asta permite aplicația Microsoft Office Lens. Transformați-vă smartphone-ul într-un mic scaner de buzunar . Faceți doar o fotografie a unui document, iar Office Lens se ocupă de îndreptarea și formatarea acestuia.

Descărcați QR-Code Microsoft Office Lens - PDF Scanner Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

12- Teamviewer

Teamviewer este o aplicație, inițial pentru desktop, care vă permite să controlați un PC de la distanță ca și cum ați fi în fața ecranului . Ei bine, Teamviewer are și o aplicație proprie pentru Android și este minunat. Are aceleași caracteristici ca și versiunea pentru PC și este complet gratuit pentru uz personal.

Descărcați codul QR TeamViewer pentru telecomandă Dezvoltator: TeamViewer Preț: gratuit

13- Dormi ca Android

Trebuie să recunosc că am niște treziri foarte delicate. Dacă mă trezesc tresărit, atunci sunt de dispoziție proastă pentru restul zilei. De aceea folosesc aplicația gratuită Sleep ca ceas cu alarmă. Are sunete foarte relaxante și alerte periodice în cazul în care nu auziți primul avertisment. Cel mai puțin dureros mod de a te trezi devreme .

Descărcați QR-Code Sleep ca Android 💤 Monitorizarea ciclului de somn Dezvoltator: Urbandroid (Petr Nálevka) Preț: Gratuit

14- ASTRO

ASTRO este un excelent manager de fișiere sau explorator pentru Android . Multe terminale încă nu includ niciun browser standard, așa că, dacă dorim să avem mai mult control asupra folderelor și fișierelor de pe telefonul sau tableta noastră, o aplicație de acest tip este esențială.

Descărcați QR-Code File Manager ASTRO Dezvoltator: App Annie Basics Preț: Gratuit

15- AirDroid

Cu AirDroid puteți schimba fișiere prin WiFi între telefon și computer și puteți controla o mulțime de aspecte, cum ar fi contactele, SMS-urile și chiar dezinstalați aplicații. Una dintre aplicațiile mele de top pentru Android fără îndoială.

Descărcați QR-Code AirDroid: Acces la distanță Dezvoltator: SAND STUDIO Preț: Gratuit

16- Jucător MX

A putea viziona videoclipuri pe mobil într-un mod decent ar trebui să fie obligatoriu . Există mulți jucători pe Google Play, dar de multe ori ajungeți să aveți probleme deoarece nu redă un anumit codec sau aveți nevoie de un complement suplimentar. Până în prezent, singurul player multimedia cu care nu am avut probleme a fost playerul MX. Înghite totul!

Descărcați QR-Code MX Developer Player: MX Media (fost J2 Interactive) Preț: Gratuit

Cele mai bune lansatoare

17- Lansator Nova

Nova este unul dintre cele mai populare lansatoare de pe Play Store. Poate fi la fel de subtil sau la fel de supraîncărcat pe cât dorim. Aduce un mare sortiment de pictograme, teme și opțiuni de configurare pentru a modifica ecranul de pornire astfel încât să fie doar pe placul nostru.

Descărcați QR-Code Nova Launcher Dezvoltator: TeslaCoil Software Preț: Gratuit

18- Lansator de acțiuni

Action Launcher este un lansator minimalist cu design de design material și o mulțime de funcționalități . Unele dintre cele mai notabile sunt jaluzelele sau jaluzelele care ne permit să previzualizăm o aplicație fără a fi nevoie să o deschidem; Quicktheme care adaptează tema casei noastre în funcție de culorile tapetului; sau Quickbar, un widget care vă permite să adăugați comenzi rapide la bara clasică de căutare Google.

Descărcați QR-Code Action Launcher Dezvoltator: Action Launcher Preț: Gratuit

19- GO Launcher

Acesta este lansatorul temelor . Are peste 10.000 de teme personalizabile pentru desktop-ul nostru, plus 25 de efecte de animație pe ecran și aproximativ 15 widget-uri suplimentare.

Descărcați QR-Code GO Launcher EX: temă și fundal Dezvoltator: GOMO Live Preț: gratuit

20- Lansator de săgeți

Săgeata este lansatorul Microsoft . Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor de acest tip, Arrow pare să vizeze un utilizator mai „de birou”. De ce? Designul este foarte simplu și are 2 meniuri de „Contacte” și „Mementouri (note)”, evitând orice adăugare care poate fi o distragere a atenției. Aplicația ideală pentru muncă.

Descărcați QR-Code Microsoft Launcher Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

21- Lansator 8

Dacă căutați ceva cu adevărat diferit și care nu seamănă nimic cu Android, atunci trebuie să încercați Launcher 8. Singurul său scop este de a transforma telefonul nostru într-un Windows Phone . Dacă vrem să simțim cum este să folosim sistemul Microsoft pentru dispozitive mobile, dar pe un telefon Android, trebuie doar să descărcăm și să încercăm această aplicație.

Descărcați QR-Code WP Launcher (Windows Phone Style) Dezvoltator: XinYi Dev Team Preț: Gratuit

22- Atom Launcher

Atom este o aplicație cu câteva lucruri destul de interesante. Are un creator de teme , pe lângă multe alte teme de descărcat pe Google Play. De asemenea, are control gestual, o bară ascunsă suplimentară cu mai multe setări, widget-uri, pictograme și multe altele. Foarte recomandat.

Descărcați QR-Code Atom Launcher Dezvoltator: DLTO Preț: Gratuit

Cele mai bune aplicații pentru a face fotografii cu camera foto

23- Deschideți camera

Camera Open este o aplicație de cameră open source . Numărul său de funcționalități este lăudabil: moduri de focalizare, balans de alb, ISO, compensare / blocare a expunerii, detectarea feței și chiar posibilitatea activării fotografiei prin comenzi vocale sau sunete (fotografia este făcută dacă facem zgomot, fluierăm sau spunem „cartof”).

24- O cameră mai bună

Această aplicație colectează multe dintre funcțiile altor aplicații de cameră specializate, cum ar fi HD Panorama +, HDR Camera + și Night Camera + . Deși are o versiune Pro plătită, caracteristicile sale gratuite sunt enorme: balans de alb, reglare a expunerii, ISO, modul bliț, efecte de culoare, numărătoare inversă, tipul de fotografiere și chiar eliminarea obiectelor sau a persoanelor dintr-o fotografie. Uimitor!

Descărcați QR-Code O cameră foto mai bună Dezvoltator: Almalence Preț: Gratuit

25- Camera FV-5

Camera FV-5 este o altă aplicație profesională pentru iubitorii de fotografie care imită funcțiile manuale ale unei camere DSLR . Cu acesta putem ajusta compensarea și timpul de expunere, ISO, putem controla măsurarea luminii, are un mod de focalizare, expunere la expunere și multe alte funcții tipice ale camerelor DSLR.

Descărcați QR-Code Camera FV-5 Lite Dezvoltator: FGAE Preț: Gratuit

26- Pixlr

Aplicația fotografică gratuită Autodesk, Pixlr, este mai mult un editor de imagini decât o cameră foto ca atare , dar, din moment ce au inclus funcția cameră, putem face fotografii și le putem edita cu o cantitate imensă de funcționalități suplimentare. De la ajustările tipice de luminozitate, contrast, focalizare și corecție a culorilor la filtrele, autocolantele, efectele și alte accesorii mai mult decât reușite.

Descărcați QR-Code Pixlr Dezvoltator: 123RF Preț limitat: gratuit

27- Retrica

Retrica este o aplicație de fotografie gratuită foarte populară pe Google Play. Cu peste 100 de milioane de utilizatori, Retrica are un arsenal de peste 100 de filtre pe care le putem aplica în timp real și le putem partaja cu ușurință pe rețelele noastre sociale.

Descărcați QR-Code Retrica - Camera de filtrare originală Dezvoltator: Retrica, Inc. Preț: gratuit

Aplicații pentru utilizatorii ROOT

28- Super SU

Dacă avem un terminal cu root, este important să controlăm și să gestionăm în cel mai bun mod permisiunile pe care le acordăm aplicațiilor pe care le-am instalat . O modalitate bună de a face acest lucru este gestionarea prin intermediul aplicațiilor precum SuperSU, o aplicație gratuită care centralizează gestionarea permisiunilor pe Android într-un mod foarte eficient.

Descărcați QR-Code SuperSU Dezvoltator: Codingcode Preț: Gratuit

29- Flashify

Cu Flashify vom putea facilita procesele de intermitent într-un mod incredibil. Putem programa blițuri fără a fi nevoie să reporniți dispozitivul. Fermoare, moduri, nuclee, imagini de recuperare, ROM-uri și multe altele.

Descărcați QR-Code Flashify (pentru utilizatorii root) Dezvoltator: Christian Göllner Preț: Gratuit

30- Eliminarea aplicațiilor de sistem

System App Remover este o aplicație pentru utilizatorii root care vă permite să dezinstalați orice aplicație de pe un terminal Android, chiar și aplicații de sistem sau din fabrică , care sunt preinstalate ca standard.

Descărcați QR-Code App Remover Dezvoltator: Jumobile Preț: Gratuit

31- Blackup de titan

Cea mai bună aplicație pentru realizarea și gestionarea copiilor de rezervă ale sistemului nostru Android. Dacă avem permisiuni root, aceasta este una dintre acele aplicații care nu ar trebui să lipsească niciodată din sertarul nostru de aplicații.

Descărcați QR-Code Titanium Backup ★ este necesar rădăcină Dezvoltator: Titanium Track Preț: Gratuit

32- Macrodroid

Te-ai gândit vreodată să creezi automatizări pentru mobil sau tabletă? Cu Macrodroid putem porni mobilul pur și simplu trecând mâna peste ecran, lanterna pentru a se aprinde scuturând dispozitivul și alte o mie de lucruri incredibile. Fabulos Consultați acest tutorial.

33- Link2SD

Cu această aplicație putem elibera spațiu în memoria internă a terminalului prin mutarea aplicațiilor în SD . Foarte util și funcțional. Desigur, aplicațiile găzduite pe SD vor merge întotdeauna puțin mai încet.

Descărcați QR-Code Link2SD Dezvoltator: Bülent Akpinar Preț: Gratuit

34- Controlul dispozitivului

Device Control este o aplicație foarte puternică pentru utilizatorii cu privilegii de superutilizator. Cu acesta putem overclocka CPU , tensiune mai mică pentru a reduce consumul de baterie și multe altele.

Descărcați QR-Code Device Control [root] Dezvoltator: Alexander Martinz Preț: Gratuit

35- Servitoare SD

O aplicație excelentă pentru a elimina fișierele fantomă, duplicatele și tot felul de fișiere reziduale care ocupă spațiu inutil pe dispozitivul nostru Android.

Descărcați QR-Code SD Maid - Curățare sistem Dezvoltator: întunecați Preț: Gratuit

Puteți vedea mai multe aplicații recomandate pentru utilizatorii root în această altă postare.

Aplicații pentru a căuta de lucru

36- Lucrul în sus

Dacă meseria dvs. este legată de tehnologie sau jurnalism, Upwork este opțiunea perfectă pentru a obține un pic de bani în plus. Acestea oferă o gamă largă de locuri de muncă pe termen scurt , produc și livrează. Solicitantul își plasează reclama pe Upwork și selectează dintre candidați. Apoi, sunt de acord cu un preț între 2 și o dată de livrare, toate de pe site-ul sau aplicația Upwork.

Descărcați QR-Code Upwork (învechit) Dezvoltator: Upwork Global Inc. Preț: gratuit

37- Infojobs

Infojobs este unul dintre cele mai mari site-uri web în limba spaniolă care caută de lucru . Cu o bază de date imensă disponibilă utilizatorului, are și propria sa aplicație mobilă. Are oferte de la toate breslele și permite filtrarea după locație și categorie.

Descărcați QR-Code InfoJobs - Muncă și ocupare Dezvoltator: Adevinta Spain, SLU Preț: Gratuit

38- Tehnomaj

În acest caz, Tecnoempleo se concentrează mai mult pe oferte de locuri de muncă legate de tehnologie : programatori, tehnicieni, ingineri calculatori, analiști și dezvoltatori în general, acesta este site-ul dvs.

39- Freelancer

Împreună cu Upwork, principala platformă independentă de căutare de locuri de muncă . Toate telelucrările și orientate către meserii legate de tehnologie, jurnalism sau artă (grafician, desenator etc.).

Descărcați QR-Code Freelancer - Angajați și găsiți locuri de muncă Dezvoltator: Freelancer.com Preț: Gratuit

40- Jobtoday

Jobtoday este o aplicație mobilă care, deși nu este pe piață de prea mult timp, are deja suficiente oferte de locuri de muncă (atenție, doar pentru Spania). Singurul dezavantaj este că încă nu au prea multă varietate. Din ceea ce am văzut, cel puțin în ofertele din apropierea orașului meu, aproape totul sunt locuri de muncă legate de industria ospitalității.

Cei mai buni traducători pentru Android

41- Google Translate

Dacă vă focalizați cu aparatul foto, acesta poate traduce textele și imaginile pe care le vedeți pe ecran , are un traducător vocal foarte bun, care citește și cu voce tare ceea ce traduce în timp real și puteți introduce textul care urmează să fie tradus manual. De asemenea, are traducere offline offline pentru mai mult de 50 de limbi. Haide, el are totul.

Descărcați codul QR Google Translate Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

42- Microsoft Translator

Microsoft Translator are 3 tipuri de moduri de traducere: prin voce, text sau conversație. În modul conversațional, ceea ce face este să împartă ecranul în 2, unul pentru fiecare interlocutor și să traducă dintr-o limbă în alta în timp ce vorbim. Interfață elegantă și clară.

Descărcați QR-Code Microsoft Translator Dezvoltator: Microsoft Corporation Preț: Gratuit

43- Traducător vorbitor japonez

Cel mai bun traducător japonez pentru Android . Putem introduce textul prin voce sau scris și arată traducerea oferind posibilitatea de a asculta traducerea.

Descărcați QR-Code Japanese Talking Translator Dezvoltator: Aplicații GreenLife Preț: Gratuit

Cel mai bun pentru învățarea limbilor străine

44- Duolingo

Este instrumentul ideal pentru învățarea limbilor : conține doze educaționale mici, cu întrebări simple, multe imagini și exerciții pentru a crește și a îmbunătăți vocabularul.

Descărcați QR-Code Duolingo - Aflați gratuit engleza și alte limbi Dezvoltator: Duolingo Preț: Gratuit

45- Memrise

Împreună cu Duolingo, cea mai bună aplicație pentru a învăța limbi de pe mobil sau tabletă și gratuit. Cu Memrise putem învăța engleză, germană, franceză, japoneză, coreeană, portugheză, italiană și rusă . Premiul pentru cea mai bună aplicație la Google Play Awards 2017.

Descărcați QR-Code Aflați gratuit limbile cu Memrise: engleză și multe altele Dezvoltator: Memrise Preț: gratuit

Playere video

În plus față de MX Player-ul menționat anterior, găsim și următoarele playere multimedia prezentate pe Android:

46- KODI

Kodi este o aplicație care, mai mult decât un player video, este un adevărat centru media . Pe lângă faptul că poate reda fișierele noastre locale, Kodi oferă posibilitatea de a viziona seriale, filme etc. in transmisiune.

Descărcați QR-Code Kodi Dezvoltator: XBMC Foundation Preț: Gratuit

47- VLC pentru Android

Ca și în versiunea sa pentru desktop, VLC este capabil să redea tot ceea ce aruncați asupra acestuia : de la fișiere mp4 sau mkv ignominioase la formate mai puțin obișnuite, cum ar fi flac.

Descărcați QR-Code VLC pentru Android Dezvoltator: Videolabs Preț: Gratuit

48- Jucător AC3

Codecul AC3 este de obicei o problemă reală pentru mulți utilizatori de Android. Deci, de ce să nu creezi un jucător care îl citește nativ?

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

49- Allcast

AllCast este un player video specializat în trimiterea și redarea de fișiere de la distanță către Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox 360 / One și orice alt dispozitiv care acceptă  DLNA .

Descărcați QR-Code AllCast Dezvoltator: ClockworkMod Preț: Gratuit

50- BSPlayer

Un alt player video excelent pentru Android. Suportă nenumărate formate video grație decodării hardware și software, precum și posibilitatea de a citi subtitrări (și de a le căuta online dacă nu le aveți disponibile) și de a oferi diverse skin-uri personalizabile.

Descărcați QR-Code BSPlayer Dezvoltator: BSPlayer media Preț: Gratuit

Emulatoare de consolă pentru Android

51- Nostalgie NES

Cel mai bun emulator al primului Nintendo pe 8 biți . Oferă o compatibilitate ridicată cu majoritatea jocurilor și cu alte funcționalități, cum ar fi personalizarea controlului virtual, suport pentru gamepad, funcție de „derulare înapoi”, asistență pentru cheat, backup de date și multe altele.

Descărcați QR-Code Nostalgia.NES (NES Emulator) Dezvoltator: Nostalgia Emulators Preț: Gratuit

52- PPSSPP

Acesta este cel mai utilizat emulator PSP pe Android , cu peste 50 de milioane de descărcări și un rating de 4,3 stele. Este compatibil cu multe jocuri, dar ca întotdeauna, totul va depinde de puterea dispozitivului nostru pentru a profita la maximum de acest mare emulator.

Descărcați QR-Code PPSSPP - emulator PSP Dezvoltator: Henrik Rydgård Preț: Gratuit

53- Snes9x EX +

Acesta este emulatorul pe care îl folosesc pe TV Box pentru a reda ROM-uri Super Nintendo. Funcționează foarte bine, foarte mult stilul Nostalgia NES. Este, de asemenea, Open Source.

Descărcați QR-Code Snes9x EX + Dezvoltator: Robert Broglia Preț: Gratuit

54- Emulator Matsu PSX

Deși, după nume, am putea crede că este un emulator PS1, adevărul este că este capabil să emule acel și multe alte sisteme: SNES, NES / Famicom Disk System, Game Boy Advance, Game Boy Color, Wonderswan Color, PCE (TurboGrafx- 16), MegaDrive, Sega Master System și Game Gear. Nu este rău pentru un singur emulator.

55- MAME4droid

După cum sugerează și numele său, ne confruntăm cu un emulator al clasicului MAME . Este compatibil cu mai mult de 8000 de ROM-uri și funcționează perfect, mai ales cu arcade mai vechi (pentru cele mai noi este recomandat un procesor de cel puțin 1,5 GHz).

Aplicații pentru a câștiga bani de pe telefonul mobil

56- CashPirate

Această aplicație constă în  testarea aplicațiilor, jocurilor, efectuarea sondajelor sau vizionarea videoclipurilor promoționale în schimbul unor bani grei. Plata se face prin PayPal de la 2,5 USD (2500 de puncte), iar plata medie pentru testarea unei aplicații este între 50 și 100 de puncte. Faceți calcule.

Descărcați QR-Code CashPirate - Faceți / Câștigați bani Dezvoltator: ayeT-Studios Preț: Gratuit

57- Recompense Google Opinion

Probabil cea mai cunoscută aplicație în ceea ce privește remunerația pentru utilizare. Cu această aplicație putem răspunde la sondaje mici (de obicei câteva întrebări) și în schimb primim credit pe care îl putem cheltui pe Google Play Store.

Descărcați QR-Code Google Opinion Rewards Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

58 - Quack! Mesager

O aplicație de mesagerie instant dezvoltată de catalani, foarte asemănătoare cu WhatsApp, dar cu reclame. Pentru fiecare anunț pe care îl vedem, aplicația ne plătește o sumă mică prin Paypal.

Descărcați codul QR-Code! messenger Dezvoltator: Betrovica SL Preț: Gratuit

59- Portofel cadou

Una dintre aplicațiile pentru a câștiga bani cel mai bine apreciați de utilizatori. Nu este mult diferit de restul, dar este ușor de utilizat și vă permite să valorificați puncte atât pentru bani în PayPal, cât și pentru credit în Google Play, iTunes sau Amazon. Are un sistem de afiliere pentru a obține mai multe venituri.

Descărcați portofelul cadou QR-Code - Card de recompensă gratuit Dezvoltator: WellGain Tech Preț: Gratuit

60- Numerar pentru aplicații

Cash for Apps oferă credit în magazine precum Google Play, iTunes, Amazon, GameStop, StarBucks, eBay etc. în schimbul descărcării și testării de aplicații noi pe mobil. Pentru a ne face o idee,  300 de puncte sunt egale cu 1 $ , iar de la început primim 20 de puncte + 90 de puncte pentru prima noastră descărcare.

Descărcați QR-Code Cash pentru aplicații - Carduri cadou gratuite Dezvoltator: Mobvantage Preț: Gratuit

Aplicații pentru a obține WiFi gratuit pe stradă (hotspoturi și puncte de acces gratuite)

61- Cheie master WiFi

WiFi Master Key oferă peste 400 de milioane de puncte de acces și hotspot-uri gratuite , răspândite pe tot globul. Doar instalați aplicația și efectuați o scanare pentru a vedea la ce rețele fără fir ne putem conecta. Nu este nevoie de o parolă.

Înregistrați QR-Code WiFi Master - de la wifi.com Dezvoltator: LINKSURE NETWORK HOLDING PTE. Preț LIMITAT: Se anunță

62- Căutare Wi-Fi Avast

Avast este un brand cunoscut pentru marele său serviciu antivirus, dar are și o aplicație pentru iubitorii de WiFi gratuit. În acest caz, Avast Wi-Fi Finder profită de parolele WiFi furnizate de comunitatea Avast. Milioane de puncte de acces gratuite.

Descărcați QR-Code Avast Wi-Fi Finder Dezvoltator: Avast Software Preț: Gratuit

63- Harta WiFi

WiFi Map este o aplicație similară cu WiFi Master Key, cu peste 100 de milioane de WiFi și puncte de acces gratuite. Deschidem aplicația, vedem harta și selectăm oricare dintre rețelele wireless pe care le avem la îndemână. Vom vedea automat parola de acces .

Cele mai bune aplicații de fundal

64- Walli

Aplicația Walli oferă o selecție excelentă de imagini de fundal create de artiști reali . Are o colecție oarecum limitată, dar toate imaginile și imaginile de fundal sunt de înaltă calitate și gratuite.

Descărcați QR-Code Walli - Imagini de fundal și salvatoare de ecran HD Dezvoltator: Shanga Preț: Gratuit

65- Imagini de fundal Vaporware

Dacă îți place estetica retro amestecată cu muzică electronică și culori luminoase, aceasta este aplicația ta. Oferă o selecție excelentă - și largă - a unora dintre cele mai bune imagini de fundal ale acestei tendințe artistice vizuale și izbitoare. Cu siguranță unul dintre preferatele mele.

Descărcați imagini de fundal QR-Code Vaporwave 🌴 (Vaporwave Backgrounds) Dezvoltator: M.A.A For Apps 🌊 Preț: Gratuit

66- Imagini de fundal Google

Google are propria sa aplicație de fundal. O aplicație în care găsim un număr mare de fundaluri foto legate de natură și peisaje. De asemenea, include imagini de pe Google Earth.

Descărcați imagini de fundal QR-Code Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit

67- Muzei Live Wallpaper

Muzei este o aplicație de imagini de fundal vii care oferă imagini de fundal care sunt actualizate pe tot parcursul zilei, de obicei cu diferite opere de artă . Putem selecta dintre imaginile deja disponibile sau putem crea cicluri de imagine ale recoltei noastre.

Descărcați QR-Code Muzei Live Wallpaper Dezvoltator: Roman Nurik și Ian Lake Preț: Gratuit

Cei mai buni editori de imagini

68- Prismă

Prisma este un editor de imagini al cărui concept este de a transforma fotografiile în opere de artă. Faceți o fotografie și vedeți cum devine o lucrare de Mondrian, Picasso sau Munch.

Are un număr impresionant de filtre și acum vă permite, de asemenea, să separați fundalul persoanei care apare în imagine pentru a aplica efecte separat.

Descărcați QR-Code Prisma Photo Editor Dezvoltator: Prisma Labs, Inc. Preț: gratuit

69- Adobe Photoshop

Aplicațiile de editare a fotografiilor Adobe sunt cele mai profesionale pe care le putem găsi pe Android chiar acum. Adobe Photoshop Express, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop Fix, Adobe Photoshop Sketch și Adobe Photoshop Mix sunt 5 aplicații precum o casă grozavă, fiecare în fațeta sa.

Descărcați codul QR Adobe Photoshop Express: fotografii și colaje Dezvoltator: Adobe Preț: Gratuit

70- Pixlr

Pixlr este unul dintre editorii de antet și îl am întotdeauna instalat pe mobil. Este minunat pentru aplicarea filtrelor și retușarea imaginilor într-un mod simplu.

Descărcați QR-Code Pixlr Dezvoltator: 123RF Preț limitat: gratuit

71- Laborator foto pe 8 biți

Grafică veche cu peste 40 de palete de culori diferite : GameBoy, GameBoy Advance, NES, TO7 / 70, Amstrad CPC 6128, Apple II, ZX Spectrum, Commodore 16 și 64, VIC 20, CGA, EGA, SAM Coupé, VGA etc.

Descărcați QR-Code 8Bit Photo Lab, Efecte retro Dezvoltator: Ilixa Preț: Gratuit

72- Director foto

Photo Director este aplicația potrivită pentru cei care trec filtrele olimpic și preferă să facă toate retușările manual. Vă permite să ajustați un număr mare de aspecte, precum HSL, canale RGB, balans de alb, luminozitate, întuneric, expunere și contrast, printre altele.

Descărcați QR-Code PhotoDirector - Editați fotografiile și povestirile contului Dezvoltator: Cyberlink Corp Preț: Gratuit

73- Aerograf

AirBrush este aplicația prin excelență pentru pozări și oameni cărora le place să facă selfie-uri. Instrumentele sale includ îndepărtarea acneei, albirea dinților, ochii mai luminoși, remodelarea figurilor și diverse retușuri .

Descărcați QR-Code AirBrush - PRO Camera foto Dezvoltator: Meitu (China) Preț limitat: gratuit

Aplicații antivirus și antimalware

74- ESET Mobile Security & Antivirus

Antivirus excelent, cu protecție gratuită împotriva malware-ului în timp real, care include un simplu expert, analiza codului rău intenționat, anti-pescuit , locația GPS a terminalului prin trimiterea unui SMS și posibilitatea ca dispozitivul să sune și prin trimiterea, a unui SMS.

Descărcați QR-Code ESET Mobile Security & Antivirus Dezvoltator: ESET Preț: Gratuit

75- Malwarebytes pentru Android

Versiunea pentru PC a Malwarebytes este cel mai bun anti-malware pe care l-am întâlnit. Îl folosesc de ani de zile și nu m-a dezamăgit niciodată. Versiunea sa mobilă pentru Android are, de asemenea, o stare de sănătate excelentă și la fel de eficientă. Nu consumă multe resurse, deci este antivirusul ideal pentru telefoanele vechi sau cu puțină chicha. Scanări și protecție în timp real.

Descărcați QR-Code Protecție Malwarebytes: Antivirus și Anti-Malware Dezvoltator: Malwarebytes Preț: Gratuit

76- AVAST

AVAST Antivirus este mult mai mult decât un simplu scaner. Are peste 100 de milioane de descărcări, o evaluare de 4,5 stele și o gamă foarte largă de funcționalități: motor antivirus, blocant de apeluri, antifurt, blocator de aplicații, firewall (root), test de viteză WiFi și multe altele.

Descărcați QR-Code Avast Antivirus 2020 - Android Security | Gratuit Dezvoltator: Avast Software Preț: Gratuit

77- Securitate antivirus AVG

AVG este un alt clasic, cu o bază de date actualizată frecvent, antifurt, ștergere de la distanță a dispozitivului, blocarea aplicațiilor și analiza securității WiFi, printre altele.

Descărcați QR-Code AVG AntiVirus și securitate pentru Android Gratuit 2020 Dezvoltator: AVG Mobile Preț: Gratuit

Cei mai buni editori video

78- Adobe Premiere

Adobe Premiere Clip este aplicația excelentă când vine vorba de editori video. Are o mulțime de instrumente, efecte și sunet, pe lângă faptul că poate genera automat videoclipuri din imagini, muzică și videoclipuri în mod automat.

Descărcați QR-Code Adobe Premiere Clip Dezvoltator: Adobe Preț: Gratuit

79- Magisto

Magisto este foarte ușor de utilizat și vă permite să creați videoclipuri din imagini, videoclipuri și muzică. Putem adăuga efecte, filtre și controla iluminarea pentru a da o notă mai lucrată creației noastre.

Descărcați QR-Code Magisto: Video & Slideshow Creator și editor Dezvoltator: Magisto de Vimeo Preț: Gratuit

80- Director de energie

Simplu și clar, Power Director este unul dintre cei mai puternici și mai completi editori pentru Android . Are o mână bună de instrumente profesionale capabile să satisfacă majoritatea tipurilor de utilizatori.

Descărcați QR-Code PowerDirector - Editor video și creator Dezvoltator: Cyberlink Corp Preț: Gratuit

81- Quik

Quik a fost dezvoltat de echipa GoPro și este una dintre cele mai rapide aplicații pentru a crea videoclipuri uimitoare. Adăugăm câteva fotografii și videoclipuri, iar ea singură se ocupă de selectarea celor mai bune momente , adăugând tranziții, efecte și ajustând totul la ritmul muzicii.

Descărcați QR-Code Quik - Editor video GoPro pentru fotografii și clipuri Dezvoltator: GoPro Preț: gratuit

Siguranță și supraviețuire

82- Safe365 (Alpify)

Alpify este una dintre cele mai populare aplicații în ceea ce privește siguranța familiei . Ne permite să știm unde se află toți membrii familiei în timp real și să contactăm serviciile de urgență în cazul detectării unei situații periculoase.

Descărcați QR-Code Safe365❗App pentru îngrijirea bătrânilor dvs. și mai mult Dezvoltator: Safe365 Preț: Gratuit

83- Manual de prim ajutor

După cum sugerează și numele său, aceasta este o aplicație de prim ajutor care nu are nevoie de o conexiune la internet pentru a funcționa și, de asemenea, cântărește doar 2 MB.

Descărcați manualul de prim ajutor QR-Code - OFFLINE Dezvoltator: Ferdari Studios Preț: gratuit

84- Cercuri de încredere

Cercuri de încredere este o aplicație foarte bine gândită. Pe de o parte, când ne întoarcem acasă noaptea sau după curs, ne trimite locația GPS familiei sau prietenilor dacă începem un traseu diferit de cel obișnuit și ne permite, de asemenea, să comunicăm cu ei prin SMS.

Descărcați QR-Code Circles of Trust Dezvoltator: Gustavo Iñiguez Goya Preț: Gratuit

Cele mai bune aplicații pentru a viziona seriale și filme de pe telefonul mobil

85- HBO

Catalogul de seriale și filme HBO nu este la fel de mare ca cel al lui Netflix, dar este casa Game of Thrones, The Sopranos, Silicon Valley, The Wire și multe alte serii grozave. Prima lună este gratuită.

Descărcați QR-Code HBO España Dezvoltator: HBO Europe Preț: Gratuit

86- Netflix

Servicii de înaltă calitate, nenumărate seriale și filme, conținut auto-creat, varietate de genuri, suport pentru o multitudine de dispozitive, Netflix are totul. Prima lună gratuită și între 7,99 € și 11,99 € din a doua lună.

Descărcați QR-Code Netflix Dezvoltator: Netflix, Inc. Preț: Gratuit

87- Twitch

Concentrat complet pe jocurile video , are un număr infinit de canale la care ne putem abona și viziona videoclipurile jucătorilor noștri preferați într-o aplicație foarte intuitivă, cu un serviciu cu adevărat robust.

Descărcați QR-Code Twitch Dezvoltator: Twitch Interactive, Inc. Preț: Gratuit

88- YouTube

Nu putem termina această listă fără să vorbim despre YouTube. O platformă în continuă evoluție care astăzi are mai multe lucruri interesante: ceva similar cu Twitch numit YouTube Gaming , YouTube Kids cu conținut pentru copii (practic este YouTube-ul unei vieți, dar cu anumite restricții) sau YouTube Red .

Descărcați QR-Code YouTube Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Aplicații pentru descărcarea torrentelor

89- BitTorrent

BitTorrent este aplicația oficială , precum și una dintre cele mai bune alternative de pe piață pentru descărcarea torrentelor. Are cele mai recente progrese în gestionarea și descărcarea torrentelor și o ușurință mai mare în utilizarea legăturilor magnet, oferă, de asemenea, o mulțime de muzică și videoclipuri care sunt complet legale pentru descărcare.

Descărcați QR-Code BitTorrent®-Torrent Downloader Dezvoltator: BitTorrent, Inc. Preț: Gratuit

90- µTorrent

µTorrent este un manager de descărcare torrent simplu și ușor de utilizat: un ecran din care putem vizualiza și gestiona descărcările noastre, posibilitatea de a selecta unde dorim să salvăm fișierele și un mod WiFi care descarcă fișierele numai atunci când suntem conectați la o rețea wireless.

91- Vuze

Versiunea Android a Vuze vă permite să controlați viteza de descărcare și încărcare, are modul WiFi și alerte care vă notifică odată ce descărcarea a fost finalizată. O altă opțiune excelentă pentru a descărca torrente de pe Android.

Descărcați QR-Code Vuze Torrent Downloader Dezvoltator: Azureus Software, Inc. Preț: Gratuit

92- Frostwire

Pe lângă funcționalitățile de bază, are un motor de căutare torrent , un player media și un mic manager de foldere.

Descărcați QR-Code FrostWire Downloader: Torrents Client + Developer Player: FrostWire.com Preț: Gratuit

93- Transdrone

Această aplicație Android vă permite să controlați de la distanță torrentele de pe computerul de acasă sau de pe serverul personal . Dacă instalăm această aplicație pe dispozitivul nostru mobil, putem începe descărcări, adăuga torrente, seta priorități și toate acestea de la distanță de la terminalul nostru.

94- tTorrent

tTorrent este un manager excelent care are un motor de căutare torrent integrat, acceptă link-uri magnet și funcționalități RSS, printre altele. Foarte recomandat

Descărcați QR-Code tTorrent Lite - Client Torrent Dezvoltator: tagsoft Preț: Gratuit

Descărcați manageri și acceleratori

95- Descărcați Accelerator Plus (DAP)

Funcțiile sale includ:

  • Descărcare simultană cu mai multe fire sau fire pentru fiecare descărcare.
  • Suportă descărcarea în fundal și cu ecranul oprit.
  • Vă permite să vizualizați descărcările pe categorii și dată, ceea ce face mai ușoară găsirea unei descărcări specifice.
  • Are captură automată de linkuri atunci când copiați un link sau faceți clic pe un buton de descărcare.

96- Advanced Download Manager (ADM)

Unul dintre cei mai buni manageri de descărcare pentru Android. Cu peste 10 milioane de descărcări și foarte apreciat de utilizatori, ADM oferă  multi-threading pentru descărcări, redescărcări în caz de eroare , programarea descărcărilor și multe altele.

Descărcați QR-Code Advanced Download Manager & Torrent downloader Dezvoltator: AdvancedApp Preț: Gratuit

97- Turbo Download Manager (TDM)

TDM are o funcție foarte interesantă și este că vă permite să alegeți sursa sursei de descărcare. Astfel, dacă alegem sursa cea mai apropiată de noi, putem îmbunătăți viteza de descărcare. Point Blank, dezvoltatorii aplicației, indică faptul că crește viteza de descărcare cu x5.

Descărcați QR-Code Turbo Download Manager (și browser) Dezvoltator: Point Blank Preț: Gratuit

Alte aplicații curioase

98- Shazam

Shazam este o aplicație care ascultă și recunoaște orice melodie care este redată în prezent pe stradă, la televizor sau în cap (dacă o poți fredona). Este conectat la alte servicii, cum ar fi Spotify, astfel încât să puteți asculta aceeași melodie direct pe mobil.

Descărcați QR-Code Shazam Dezvoltator: Apple, Inc. Preț: Gratuit

99- WhatTheFont

WhatTheFont este capabil să identifice până la 130.000 de fonturi diferite datorită învățării automate. La fel de ușor ca să faci o fotografie cu telefonul mobil și aplicația ne spune numele și familia căreia îi aparține. Shazamul de caractere .

Descărcați QR-Code WhatTheFont Dezvoltator: MONOTYPE Preț: Gratuit

100- Musixmatch

Musixmatch recunoaște și afișează versurile oricărei melodii care se joacă pe ecran , atât în ​​împrejurimile dvs., cât și pe smartphone. Este un fel de Shazam al versurilor care a fost anterior integrat în Spotify, iar acum este gratuit.

Descărcați QR-Code Musixmatch - Muzică versuri versuri pentru dezvoltatori: Musixmatch Preț: Gratuit

Ce spui? Care sunt aplicațiile tale preferate pentru Android?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .