Emoji-urile de Halloween vin pe WhatsApp Nu le ratați!

Halloween-ul este din ce în ce mai aproape și există multe aplicații care au vrut să facă cu ochiul la această bine-cunoscută sărbătoare. Unele aplicații și-au actualizat designul pictogramei, altele au inclus unele funcționalități suplimentare, iar altele, cum ar fi WhatsApp , au decis să își actualizeze repertoriul de emoji.

Printre noile emoji: vampiri, zombi, vrăjitori și mermen

Deși este dificil să le găsești la prima vedere, WhatsApp tocmai a inclus câteva emoji noi cu motive „terifiante”. În cadrul acestei noi serii de emoji, găsim vrăjitori, câțiva spiriduși, niște zombi, câteva genii ale lămpii și câteva sirene.

O duzină de emoji care, deși nu sunt nimic de scris acasă, pot fi folosite pentru a ne saluta familia și prietenii de Halloween într-un mod puțin mai original. Apoi, vor fi unii care, cu siguranță, știu cum să obțină un pic mai mult din el, profitând de dublul sens întotdeauna distractiv și obosit.

Obține acum noile emoji de Halloween pentru WhatsApp

Pentru a putea folosi noile emoji WhatsApp Halloween, este suficient să avem aplicația actualizată la versiunea 2.17.397 sau mai recentă . Le vom găsi în interiorul tastaturii WhatsApp, chiar înainte de emoji-urile profesiilor.