Windows 7: Comenzi rapide de la tastatură - Android fericit

Cu siguranță ați mai auzit asta: în loc să înlănțuiți clicuri pentru a finaliza o sarcină, puteți efectua o combinație simplă de taste pentru a atinge același scop. Acestea se numesc „ comenzi rapide de la tastatură ”.

Poate părea o prostie, dar odată ce te obișnuiești să folosești anumite combinații de taste, vine un moment în care te gândești „ Cum aș fi putut trăi până acum fără să știu asta? Dar este mult mai confortabil! »

De asemenea, până când le memorezi la început, ai mereu acele momente de îndoială «A fost control + alt sau shift + control? «. Haide, te distrezi foarte bine punând laba (și uneori înveți chiar o nouă comandă rapidă fără să o cauți).

Iată cele mai utile 10 comenzi rapide de la tastatură pentru Windows 7:

  1. Tasta Windows combinată cu simbolurile „+” și „-” , aceasta mărește și reduce vizualizarea desktopului.
  2. Tasta Windows combinată cu săgețile stânga sau dreapta , pe sistemele cu mai multe monitoare, mută fereastra activă între ecrane.
  3. Tasta Windows și săgețile sus sau jos , maximizează fereastra activă sau o minimizează în bara de activități.
  4. Tasta Windows și tasta spațiu , utile atunci când vrem să vedem desktopul și avem multe ferestre deasupra acestuia. Este ceea ce se numește Aero Peek .
  5. Tasta Windows și tasta Start , minimizează toate ferestrele, cu excepția celei active, dacă este apăsat din nou, este restabilit.
  6. Tasta Windows combinată cu tasta H , maximizează fereastra curentă la ecran complet.
  7. Tasta Windows combinată cu tasta I , opusă, restabilește fereastra maximizată a ecranului complet la dimensiunea anterioară și, dacă este deja, o minimizează.
  8. Tasta Windows și tasta E , deschideți „computer” (computerul meu).
  9. Tasta Windows și tasta F , deschideți o fereastră de căutare.
  10. Tasta Windows și tasta L , blochează sesiunea. Foarte util atunci când trebuie să ne îndepărtăm de computer pentru o vreme și nu vrem să vedem ce se făcea, la întoarcere ne cere parola pentru a accesa.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .