Tronsmart Element T2 și T1 în recenzie: boxe Bluetooth cu TWS și impermeabile - Androidul fericit

Playere CD portabile l-au eliminat pe Walkman . Mp3-urile și iPod-urile au înlocuit CD-urile portabile, iar acestea, la rândul lor, au fost înlocuite de smartphone-uri ca dispozitiv preferat pentru ascultarea de muzică sau podcast-uri oriunde ne-ar duce destinul.

La începutul „Era smartphone-ului” era obișnuit să folosim căști sau difuzoarele interne ale telefonului pentru a reda muzica noastră preferată. Dar, datorită tehnologiei Bluetooth și a difuzoarelor de generația următoare , experiența de ascultare a suferit o revoluție semnificativă, dar liniștită, de ceva timp. În analiza de astăzi, am analizat 2 difuzoare Bluetooth portabile excelente, Tronsmart Element T1 și T2 .

Tronsmart Element T2, difuzor Bluetooth robust cu TWS

Difuzorul Tronsmart Element T2 este un dispozitiv portabil care ne permite să luăm muzică și vibrații bune oriunde mergem. Din păcate, impedimentul pe care îl au de obicei aceste tipuri de gadgeturi este că, deși le putem duce „oriunde vrem”, există întotdeauna locuri deosebit de delicate în care trebuie să fim foarte atenți: baia, plaja sau munții, de exemplu .

Rezistență la apă IPX56

Unul dintre punctele forte ale Tronsmart Element T2 este că este rezistent la apă , datorită certificării sale IPX56 , care ne permite să depășim toate acele bariere și să ascultăm muzică oriunde și oricând dorim fără teamă că va trece. În plus, ne confruntăm cu un dispozitiv ușor, cu dimensiuni reduse, subliniind astfel portabilitatea acestor difuzoare .

Tehnologie TWS cu adevărat stereo wireless

O altă funcționalitate vedetă a Elementului T2 este că are tehnologie TWS, True Wireless Stereo , care ne permite să sincronizăm simultan Smartphone-ul sau tableta cu 2 difuzoare, formând un sistem cu canal stâng și canal drept fără cabluri cu efect de sunet stereo real.

Alte caracteristici

Dispozitivul oferă conectivitate fără fir Bluetooth 4.2 pentru o conexiune mai rapidă și mai stabilă, cu reproducere clară și precisă a basului și putere sonoră de 10W . Este compatibil atât cu Android cât și cu iOS, are o intrare auxiliară de 3,5 mm și se încarcă prin micro USB. Toate acestea fără a uita autonomia acestuia, care ne permite să folosim aproximativ 12 ore cu bateria (1700mAh) complet încărcată.

Preț și disponibilitate

Difuzorul fără fir Bluetooth Tronsmart Element T2 are un preț de 35,99 USD la Geekbuying , aproximativ 33 de euro pentru schimbare. Dacă suntem interesați să obținem unul dintre aceste difuzoare de ultimă generație, putem aplica următorul cupon de reducere care ne va ajuta să aplicăm o reducere interesantă de 6 USD. Nu este deloc rău!

Geekbuying | Cumpărați Tronsmart Element T2

Dacă doriți să aruncați o privire mai atentă asupra acestui Element T2 și să vedeți ce sentimente vă transmite, iată un videoclip despre aceste difuzoare foarte interesante ale mărcii Tronsmart:

Tronsmart Element T1 pentru înalte mai bune

Celălalt vorbitor din casa Tronsmart pe care îl revizuim astăzi este Elementul T1 . Acest dispozitiv împărtășește marea majoritate a funcționalităților Element T2 , deși am găsit anumite diferențe.

TWS și Bluetooth 4.2, nu ratați

Acest model nu este rezistent la apă, dar, pe de altă parte, dacă Element T2 a avut o dedicație specială atunci când vine vorba de reproducerea basului, T1 este mai mult orientat spre îmbunătățirea reproducerii înalte . De asemenea, are conectivitate Bluetooth 4.2 și TWS, fiind capabil să se sincronizeze cu un alt difuzor pentru o adevărată experiență stereo.

În ceea ce privește designul, acestea sunt practic aceleași (cârligul lateral al Element T1 este ceva mai mare) și este compatibil atât cu Android, cât și cu iOS. Durata de viață a bateriei este de aproximativ 10 ore, are o intrare auxiliară de 3,5 mm și un port micro USB pentru încărcare. Prețul său actual în Geekbuying este de 36,99 USD, aproximativ 34 de euro pentru schimbare.

Geekbuying | Cumpărați Tronsmart Element T1

Ce părere aveți despre boxele Bluetooth Element T1 și Element T2 de la Tronsmart? Pentru a vorbi despre acest lucru și despre orice alt subiect conex, nu ezitați să treceți prin caseta de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .