Nu numai telefoane mobile: celelalte gadgeturi și dispozitive de la Xiaomi

Xiaomi este un brand de referință atunci când vine vorba de smartphone-uri. Terminalele de cea mai înaltă calitate și prețuri foarte rezonabile au făcut din Xiaomi o oglindă în care multe companii ar dori să se vadă reflectate . În acest sens, compania Lei Jun a fost clar de la bun început că, pentru a reuși cu adevărat, nu este suficient să faci doar telefoane bune. Astăzi Xiaomi este prezent atât în ​​electronica de consum, cât și în modă , și putem găsi chiar și laptopuri , dispozitive PC sau routere cu sigla casei.

În postarea de astăzi, vom uita de telefoanele mobile pentru o clipă și vom face o mică recenzie a celor mai recente dispozitive și gadget-uri Xiaomi pentru a avea o viziune mai globală a tuturor cluburilor decât ceea ce este probabil. cea mai de succes companie chineză din ultimele timpuri.

Xiaomi Mi Android TV Box

Piața TV Box nu încetează să crească și există multe companii care oferă dispozitive pentru a aduce Android la orice televizor care are o intrare HDMI. În acest caz, Xiaomi se remarcă din competiția sa cu un TV Box cu un design minimalist, care recunoaște comenzile vocale prin bluetooth prin telecomandă . Un dispozitiv care acceptă vizionări 4K, sunet Dolby și DTS, procesor Cortex-A53 și 2 GB RAM DDR3 pentru un preț care nu depășește 80 USD , aproximativ 72 de euro pentru schimbare.

Router WiFi WiFi Xiaomi Mi R1D

Mi R1d este un router hibrid, deoarece , în plus față de funcțiile unui router wireless, are un hard disk de 1 TB că o unitate de stocare de rețea face. Combinație perfectă pentru a furniza WiFi rețelei noastre de acasă și, în același timp, pentru a avea un depozit de fișiere, imagini și videoclipuri care pot fi accesate de oriunde. Routerul este de tip AC, adică difuzează sub standardul 802.11ac și are o putere de 1167 Mbps . Prețul său, 129,99 dolari (aproximativ 117 euro). 

Tastatură mecanică Xiaomi MK01

Cele tastaturi mecanice , spre deosebire de tastaturi cu membrană standard , au un termen de valabilitate mult mai lungă și calitatea lor este semnificativ mai mare, în plus față de a oferi mai multe batai naturale pentru încheietura mâinii și degetele noastre . Xiaomi are, de asemenea, propria tastatură mecanică, cu un design alb elegant , iluminare din spate și un conector micro USB . Tastaturile mecanice au de obicei prețuri în jur de 100 de euro, deci nu este surprinzător faptul că 74,99 USD pentru această tastatură Xiaomi este o opțiune de luat în considerare dacă doriți să faceți un salt calitativ în tastatura computerului. Pentru a ține cont de faptul că da, este o tastatură engleză, așa că, din păcate, nu are litera „ ñ”(Puteți schimba configurația, dar este totuși un impediment).

În plus față de tastaturi, Xiaomi are și un mouse cu un design rafinat și sincer atractiv , foarte în concordanță cu ceea ce am putea găsi la mărci precum Apple.

Difuzor de rețea Xiaomi Mi Smart

Ceea ce nu putem nega că sunt înălțimi este bunul gust în designul pe care îl are producătorul și este ceva care atrage atenția atunci când ne concentrăm asupra difuzoarelor sale fără fir . În ceea ce privește specificațiile tehnice, aceste difuzoare au o conexiune prin Bluetooth, WiFi, linie auxiliară sau prin aplicație . În plus, are 8 GB de stocare internă extensibilă pentru a putea descărca muzică pe dispozitiv și a o asculta fără a fi conectat.

Putem avea aceste difuzoare de rețea Xiaomi Mi Smart în casa noastră pentru 112,12 dolari, aproximativ 101 euro pentru schimbare .

Căști hibride Xiaomi intraauriculare

În sfârșit, nu am vrut să închei această recenzie fără să vorbesc despre aceste căști. Ne confruntăm cu căști intraauriculare de înaltă calitate, cu o diafragmă vibrantă grafenică (începem în sfârșit să vedem utilizările zilnice ale acestui material - deja aproape mitic -!). Au un design destul de original și un preț de 25,99 USD, dar datorită cuponului următor îl putem obține puțin mai ieftin (24,99 USD) .

Cod cupon: LHXMPR

Făcând o analiză generală, vedem că dispozitivele pe care Xiaomi le prezintă în afara ramurii de telefonie mobilă păstrează același spirit ca și smartphone-urile sale: performanțe peste media produselor chinezești din mediul său și designuri inspirate special . Deși este adevărat că, în unele cazuri, prețurile lor pot fi oarecum mai mari decât media pentru originea asiatică, dar sunt încă mult sub concurenții lor occidentali.

Pe lângă cele menționate aici, Xiaomi are și laptopuri puternice , camere web sau aspiratoare robotizate , semn că sunt dispuși să ajungă în ultimul colț al locuinței consumatorului. Si ce crezi? Ce părere aveți despre dispozitivele și accesoriile Xiaomi?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .