Pandora's Key 5s în recenzie, mașină arcade de casă cu 2 joystick-uri

Fanii jocurilor retro se bucură de câțiva ani de aur. Am prieteni care au încercat să-și construiască propria mașină arcade bucată cu bucată, dar pentru mine asta este o companie prea mare. Din fericire, există soluții precum aparatul arcade de acasă Pandora's Key 5S cu joystick dublu , subiectul recenziei noastre de astăzi. Am inceput!

Pandora's Key 5s în revistă, o mașină cu 2 jucători cu 999 de jocuri arcade clasice

Lucrul bun despre Pandora's Key 5s este fără îndoială prețul său. Pentru mai puțin de 200 de euro putem construi o casă de jocuri destul de drăguță cu această mașină și un ecran bun. În plus, are o conexiune HDMI , un detaliu cheie, astfel încât jocurile să poată fi bucurate la maximum.

Aspectul consolei

Pandora's Key 5s este conceput ca panoul unei mașini arcade clasice, cu comenzi pentru 2 jucători. Include 2 joystick-uri cu 6 butoane (A / B / C / D / E / F) + 2 butoane suplimentare (Play / Pause și Player 1/2) pentru fiecare jucător . Adică un aranjament total de 14 butoane. Placa este decorată cu motive Street Fighter V și are dimensiuni de 66,00 x 22,50 x 6,50 cm și o greutate de 3.220 kg.

În partea din spate a consolei găsim porturile de conexiune. Pandora's Key 5s are un port HDMI, ieșire VGA, putere, control al volumului pentru difuzoarele interne și 2 porturi USB. Acestea din urmă sunt destul de interesante, deoarece lasă ușa deschisă posibilelor extensii și personalizări pentru mașină în viitor.

Ca un ultim detaliu interesant, comentează că panoul are iluminare cu LED-uri , care servește la crearea unei atmosfere dintre cele mai strălucitoare în medii cu puțină lumină.

Specificatii tehnice

În curajul Pandora's Key 5s găsim hardware cu următoarele caracteristici:

  • Panou consolă din policarbonat.
  • Sistem de operare Android.
  • Design cu consum redus de energie.
  • 999 jocuri preinstalate.
  • Conectează și utilizează.
  • Limba engleză sau coreeană.

Aceasta este informația generală a acestei mașini arcade. Cu toate acestea, dacă săpăm puțin mai adânc, vom vedea că are o placă de bază Xiyangyangs2_V55dRX alimentată de un procesor Allwinner A13 Arm Cortex A8 combinat cu un 256MB (2Gbit) DDR3 SKhynix H5TQ2G63GFR. De asemenea, echipează 3 chips-uri HC245, un STMicro STM32F103C8T6 Arm Cortex M3 MCU și câteva chips-uri HC245 suplimentare.

Pentru stocarea internă, a fost ales un card micro SD de 16 GB unde sunt stocate firmware-ul și jocurile preinstalate . Toate acestea, gestionate de Android ca sistem de operare.

Toate acestea sunt date care sunt puțin indiferente în momentul jocului. Când pornim această mașină arcade acasă, singurul lucru pe care îl vom vedea este ecranul de preîncărcare Pandora și vom merge direct la meniul de selecție a jocului, ca în orice altă arcadă similară. Și asta funcționează cu Android? În mod eficient!

Rețineți că gestionăm jocuri retro vechi de câțiva ani, iar în acest domeniu atât hardware-ul, cât și sistemul de operare sunt mai mult decât satisfăcătoare. În plus, faptul că folosește un card SD detașabil ca unitate de stocare a firmware-ului deschide ușile, încă o dată, la eventualele modificări și diverse „sosuri”.

Ce jocuri sunt preinstalate?

Acest lucru ne interesează. Ce jocuri putem găsi în Pandora's Key 5s? Lucrul bun este că nu vom găsi jocuri clasice de pe NES sau MegaDrive. Cele aproape 1000 de jocuri incluse sunt jocuri clasice arcade din legendarele jocuri arcade din anii 80, 90 și 2000 . În plus, aproape toate sunt jocuri video pentru 2 jucători.

Unele dintre titlurile incluse în această copioasă antologie sunt King of Fighters 2001, Metal Slug, WWF SuperStars, Ms PacMan, RoboCop 2, Ninja Baseball Bat Man, TMNT, JoJo's Bizarre Adventure, Super Street Fighter 2, SonSon, Windjammers, Neo Turf Masters , OutRun și Tetris The Grand Master 2, printre multe alte jocuri retro legendare.

Controlează răspunsul și nivelul de joc

Din ceea ce am văzut în mai multe videoclipuri încărcate pe Internet de această frumusețe arcade (aruncați o privire, există o adevărată legiune de adepți ai acestei mașini), atât joystick-urile , cât și butoanele sunt de o calitate mai mult decât acceptabilă. Comenzile sunt receptive, iar jocurile rulează rapid și ușor.

De asemenea, am citit că unele jocuri pot prezenta un anumit decalaj în anumite momente foarte specifice ale jocului, dar o voi confirma în câteva săptămâni, când primesc cheia Pandora 5s și îi pot testa performanța reală. Presupun că acest lucru se va întâmpla în orice caz cu cele mai recente arcade, deoarece având în vedere vârsta majorității jocurilor pe care le încorporează, nu pare că ar trebui să aibă complicații majore în acest sens.

Preț și disponibilitate

Pandora's Key 5s are un preț super-ajustat de 158,99 USD, aproximativ 130 EUR schimbare , pe GearBest. Un preț foarte bun dacă ne gândim la ceea ce ne poate costa o mașină arcade cu toate componentele sale.

În orice caz, înainte de a vă aventura să-l cumpărați, vă recomand să aruncați o privire bună la versiunea mașinii arcade, deoarece există o versiune în engleză și alta în coreeană.

Opinia și evaluarea finală a cheii 5 ale Pandorei

[P_REVIEW post_id = 10952 visual = 'complet']

Merită cumpărat cheia Pandora's 5s ca arcade de acasă sau mașină arcade? În opinia mea, răspunsul este un DA răsunător. Dacă suntem iubitori de jocuri retro și dorim să redăm din nou titluri mitice din copilăria noastră și, de asemenea, într-un panou cu comenzi pentru 2 jucători, această arcadă acasă este o soluție economică și destul de atractivă. Dar ce am să-ți spun că, în timp ce scriam această recenzie, am ajuns să o cumpăr într-o explozie ca un fan excitat.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .