Soluție la codul de eroare 20006 (Easy Anti-Cheat) în Fortnite și altele

Când încercăm să deschidem unele jocuri precum Fortnite, Dragon Ball FighterZ sau For Honor pe computerul nostru, uneori putem găsi unele eșecuri la pornire. Una dintre cele mai cunoscute este codul de eroare 20006 (Serviciul nu poate fi creat (StartService a eșuat: 1058)).

Pe lângă eroarea 20006 (1058) există și alte variante similare, cum ar fi codul de eroare 20006 (1072) și (193). Toate aceste erori sunt legate de programul EasyAntiCheat , iar mai jos vom încerca să explicăm cum le putem rezolva în cel mai rapid și mai eficient mod posibil.

Ce este Easy Anti-Cheat?

Easy Anti-Cheat este o aplicație utilizată pentru a împiedica jucătorii să înșele într-un joc video . Dacă nu am știut-o până acum, trebuie să știm că este foarte popular și că este implementat pe platforme cunoscute precum Steam sau UPlay-ul Ubisoft. De asemenea, putem găsi acest sistem de protecție în jocuri precum Ghost Recon, Watch Dogs 2, Naruto to Boruto: Shinobi Striker sau Smite , printre multe altele.

Dacă am fost interzise pentru a înșela într-un joc cu EasyAntiCheat, cu greu vom putea să o rezolvăm, dar dacă avem o eroare precum cele menționate mai sus, o putem rezolva efectuând câteva teste.

Cum se remediază codul de eroare 20006 (StartService a eșuat: 1058) și altele

Eșecul de încărcare care indică faptul că jocul nu poate fi pornit ( codul de eroare 20006 (Serviciul nu poate fi creat (StartService eșuat)) înseamnă că EAC (Easy Anti-Cheat) este dezactivat sau corupt .

Pentru a reactiva sistemul anti-cheat EAC, trebuie doar să mergem pe calea unde se află folderul Easy Anti-Cheat, să găsim fișierul EasyAntiCheat_Setup.exe și să-l executăm. Dosarul este de obicei localizat „ C: / Program Files (x86) ” în dosarul jocului, în subfolderul „ Binaries / win64 / EasyAntiCheat ”.

La fișierul de configurare de deschidere, selectați jocul care ne dă probleme și faceți clic pe butonul „ Repararea serviciului . Acest lucru ar trebui să remedieze și să reactiveze serviciul, rezolvând astfel problema.

Alte soluții pentru codul de eroare 20006

Instrumentul de reparare a serviciului este cea mai comună soluție. Cu toate acestea, este posibil ca acest lucru să nu rezolve problema noastră. Iată alte alternative posibile pe care le putem folosi.

Alternativa # 2: reinstalați Easy Anti-Cheat

Lângă butonul „Service reparare” din meniul de configurare Anti-Cheat vom găsi o opțiune care ne permite să dezinstalăm serviciul. Odată dezinstalat, îl putem reinstala și rezolva problema.

Nu iese în evidență prea mult, dar în partea stângă jos există o opțiune de dezinstalare a serviciului.

Dacă jucăm prin lansatorul Epic Games Store, este de asemenea recomandabil să intrați în bibliotecă, faceți clic pe setări pentru a  „verifica” jocul .

Alternativa # 3: verificați locația folderului EasyAntiCheat

Jocul nu poate fi pornit: Cod de eroare 20006 (Nu se poate crea un serviciu (StartService a eșuat: 193)). Această variantă a erorii poate fi cauzată de o defecțiune în locația folderului în care este instalat EAC.

Adică, este posibil ca folderul în care se află fișierul EasyAntiCheat_Setup.exe să nu se afle în același folder al jocului.

Mutați dosarul din joc. De exemplu, în Fortnite Battle Royale, calea ar trebui să fie în „ Fortnite \ FortniteGame \ Binaries \ Win64 \ EasyAntiCheat ”.

În cele din urmă, deschideți EasyAntiCheat_Setup.exe, dezinstalați serviciul și reinstalați-l.

Alternativa # 4: reconstruiți driverul EAC

O altă soluție poate fi să reveniți la driverul general EasyAntiCheat.

  • Pentru aceasta, mergem la C: / Windows / system32 / drivers.
  • Localizăm fișierul EasyAntiCheat.sys și îl redenumim în sys_old .
  • Repornim jocul.

În cele din urmă, este de asemenea recomandabil să închideți și să vă conectați din nou la joc.

Alternativa # 5: apelează la baza de cunoștințe Easy Anti-Cheat

Pe site-ul oficial Easy Anti-Cheat vom găsi o bază de cunoștințe cu tutoriale de ajutor pentru toate jocurile care folosesc sistemul său anti-cheat. O putem consulta AICI .

Este o sursă de informații foarte interesantă, deoarece oferă soluții individualizate pentru fiecare dintre jocurile sale.

Alternativa # 6: conflict de compatibilitate cu versiunea Windows

Această ultimă soluție ia în considerare un posibil conflict între versiunile pe 32 de biți și pe 64 de biți de Windows. Acest lucru se poate întâmpla dacă avem un computer cu o versiune pe 64 de biți de Windows sau un Windows Server 2012 R2 sau o versiune ulterioară.

Când este instalată aplicația Easy Anti-Cheat, sistemul generează un serviciu Windows care indică calea C: \ Windows \ System32 \ EasyAntiCheat.exe. Cu toate acestea, dacă programul de instalare detectează că este un sistem pe 64 de biți, îl va plasa în mod eronat în folderul C: \ Windows \ SysWOW64.

Pentru a remedia problema, trebuie doar să intrăm în folderul SysWOW64 și să mutăm fișierul EasyAntiCheat.exe în C: \ Windows \ System32.

După cum puteți vedea, există mai multe lucruri pe care le putem încerca să rezolvăm codul de eroare 20006 (erorile 1058, 1072 și 193) în jocurile pe PC de pe Steam și alte platforme. Dacă cunoașteți orice altă metodă sau alternativă pentru a remedia problema, nu ezitați să o împărtășiți în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .