Cum să primiți notificări și SMS-uri de pe Android de pe Windows - The Happy Android

Cât de mișto ar fi să poți trimite / primi SMS-uri și să gestionezi notificările care ne ajung pe telefonul nostru mobil de pe ecranul computerului ? Pushbullet este o aplicație pentru Android și iOS care se asigură că telefonul și computerul nostru „pot vorbi” între ele.

Primiți toate notificările dvs. mobile pe ecranul computerului

Odată ce am instalat aplicația, atât pe smartphone-ul nostru, cât și pe computer, ori de câte ori primim o notificare pe terminalul nostru, vom primi aceeași notificare printr-o notificare pe ecranul computerului.

Deși la început poate părea altfel, este un instrument foarte util care ne împiedică să verificăm telefonul mobil la fiecare 5 minute pentru a vedea dacă am primit vreo notificare nouă (nu vă faceți griji, dacă doriți să scăpați de la serviciu puteți oricând să luați o cafea sau să vă inventați vreo altă scuză ciudată).

Trimiteți și primiți SMS la oricare dintre contactele noastre de la Windows însuși, foarte practic!

Deși SMS-urile sunt mai puțin la modă ca oricând (mulțumesc, whatsapp!), Este încă un utilitar care este încă utilizat pe scară largă, în principal în mediile de lucru.

Cu Pushbullet putem duce gestionarea SMS-urilor la un alt nivel, permițând trimiterea și primirea de SMS-uri ca și cum ar fi doar o altă aplicație Windows și cu plusul de a putea scrie mesaje de pe o tastatură așa cum comandă Bill Gates.

Partajarea de fișiere, cireașa de pe tort

Pentru a completa acea interconectare totală, Pushbullet a adăugat o nouă funcționalitate pentru a  schimba fișiere între dispozitive fără fir. Adevărul este că este un instrument care se completează destul de bine cu restul utilităților aplicației și este ceva care este întotdeauna apreciat.

În cele din urmă, este vorba de încercarea de a face lucrurile puțin mai ușoare, și acolo cred că Pushbullet își atinge obiectivul. O aplicație simplă și intuitivă, foarte apreciată de comunitate (4,5 stele pe Google Play) și cu peste 1 milion de descărcări pe Android. Cu siguranță merită o privire.

Descărcați QR-Code Pushbullet - SMS pe PC și multe altele Dezvoltator: Pushbullet Preț: Gratuit +

Se pare că acum câteva zile Samsung a început să catalogheze această aplicație ca malware. Poate că are ceva de-a face cu compania sud-coreeană care încearcă să relanseze Sidesync, o aplicație care face practic același lucru cu Pushbullet ...

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .