Cum să programați trimiterea unui SMS pe Android - Android fericit

Cu aplicații precum WhatsApp, Telegram și Facebook Messenger, pentru mulți utilizarea mesajelor SMS este ceva care a rămas în trecut. Cu toate acestea, trimiterea de SMS-uri este încă o practică mai obișnuită decât ne imaginăm - și, dacă nu sunteți sigur, aruncați o privire asupra postului despre cum să trimiteți SMS - uri gratuite -. Trebuie să programați trimiterea unui SMS pe Android, astfel încât să fie livrat automat ? Atunci continuă să citești!

Cum să programați un mesaj SMS pe Android: 5 metode care funcționează

Mai jos am colectat 5 metode care încă funcționează la mijlocul anului 2020 și care ne vor ajuta să programăm mesajele text pentru a fi trimise prin SMS destinatarilor lor într-un mod confortabil și simplu atunci când decidem.

1- Apăsați SMS

Pulse SMS este una dintre cele mai bune aplicații alternative pentru a trimite mesaje SMS pe Android . Are o interfață cu adevărat atractivă și un set de funcționalități care îl fac un instrument cu adevărat puternic. Unele dintre aceste funcții suplimentare sunt disponibile numai în versiunea premium a aplicației, dar din fericire, programarea SMS-urilor este ceva ce se poate face perfect cu versiunea gratuită. Să vedem cum funcționează.

 • În primul rând, descărcați aplicația Pulse SMS de pe dispozitivul dvs. Android de pe Google Play .
 • Apoi deschideți aplicația. Veți vedea un mesaj care solicită setarea Pulse ca aplicație implicită pentru a trimite mesaje SMS pe telefon. Setați-o ca aplicație implicită făcând clic pe „ Setare ca implicită ”).

 • În aplicația Pulse, faceți clic pe butonul „ + ” și selectați persoana de contact la care doriți să trimiteți mesajul.
 • În fereastra de conversație, faceți clic pe pictograma cu 3 puncte pe care o veți vedea în zona superioară și selectați „ Programați un mesaj ”.
 • Apoi, alegeți data și ora la care doriți ca mesajul SMS să fie trimis din calendar.
 • Scrieți mesajul și, când terminați, faceți clic pe „ Salvare ”, astfel încât trimiterea să fie programată. Dacă facem clic pe meniul derulant care scrie „ Nu repeta ” vom vedea că putem programa și mesajul care urmează să fie trimis periodic în fiecare zi, o dată pe săptămână, o dată pe lună sau chiar o dată pe an.

Gata!

2- IFTTT

Pulse este un instrument excelent pentru programarea mesajelor, dar este posibil să nu doriți să schimbați aplicația SMS cu care telefonul dvs. vine implicit. În acest caz, ceea ce vă recomandăm este să utilizați o aplicație pentru a crea automatizarea numită IFTTT. Este un instrument mai complex, dar cel mai bun lucru este că este mult mai versatil și oferă o mulțime de posibilități.

IFTTT are un applet sau un modul care vă permite să programați trimiterea de mesaje SMS atunci când este activat un eveniment Google Calendar . Pentru a-l configura, urmați instrucțiunile indicate de applet AICI (trebuie să vă înregistrați și să vă conectați). Nu este complicat, dar ne cere să petrecem câteva minute din timp pentru a-l configura corect.

3- Fă-o mai târziu

Do It Later este o aplicație pentru a răspunde automat la apeluri, SMS-uri, WhatsApp-uri etc., care vă permite, de asemenea, să programați mesajele SMS pentru a fi trimise mai târziu. Ușor de implementat și foarte în concordanță cu ceea ce am văzut cu aplicația Pulse.

 • Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să descărcăm aplicația de pe Google Play .
 • Pe ecranul de start, faceți clic pe „ + ” și selectați „ Mesaje ”.
 • Nu uitați să acceptați permisiunile de acces solicitate, astfel încât aplicația să poată îndeplini sarcina atribuită.
 • Acum selectați destinatarul SMS-ului și scrieți mesajul text pe care doriți să îl trimiteți.
 • În cele din urmă, selectați când doriți să fie trimis SMS-ul și faceți clic pe butonul „OK” pe care îl veți vedea în zona din dreapta sus a ecranului.
 • Dacă totul a decurs corect, mesajul va apărea în lista „În așteptare” până când va fi trimis la data și ora indicate.

4- Programarea trimiterii de SMS-uri de pe telefoanele Samsung

Operatorii de dispozitive Samsung Galaxy și Note au un mare avantaj și anume că aplicația de mesaje SMS în sine, care este preinstalată pe telefoanele mobile Samsung, include deja posibilitatea de a programa transporturile .

În acest caz, tot ce trebuie să facem este să deschidem aplicația Samsung SMS, să scriem mesajul text și să facem clic pe butonul „ + ” (putem deschide și meniul derulant situat în partea de sus pentru a deschide calendarul). Odată ce ați făcut acest lucru, selectăm data și ora expedierii și facem clic pe „ Trimiteți ” astfel încât mesajul să fie programat. Foarte ușor și foarte practic.

5- SMS Textra

Încheiem postarea de astăzi vorbind despre Textra, o altă aplicație terță parte, care este excelentă pentru programarea trimiterii de mesaje SMS pe Android. Deși aplicația este cunoscută pentru instrumentele sale de personalizare a interfeței și aspectul său, adevărul este că vă permite, de asemenea, să programați livrările.

Descărcați QR-Code Textra SMS Dezvoltator: Preț delicios: Gratuit

Are peste 10 milioane de descărcări și un rating foarte ridicat de 4,5 stele. Dacă nu sunteți convins de niciuna dintre celelalte aplicații pe care le-am discutat, puteți încerca Textra, deoarece merită.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .