WhatTheFont, „Shazam” pentru a identifica tipurile de caractere

WhatTheFont este o aplicație gratuită pentru Android și iOS care poate fi utilizată pentru a identifica orice tip de literă . Este un fel de tip Shazam. Până acum, WhatTheFont a fost o aplicație web bine cunoscută găzduită pe MyFonts, o încântare pentru designerii din întreaga lume care a făcut în sfârșit saltul în formatul aplicației.

Cum funcționează WhatTheFont? Identificarea tipurilor de caractere

WhatTheFont este capabil să identifice până la 130.000 de fonturi diferite datorită învățării automate. La fel de ușor ca să faci o fotografie cu telefonul mobil și aplicația ne spune numele și familia căreia îi aparține.

În practică, obișnuitul este că ne arată mai multe fonturi ca răspuns , toate cât mai asemănătoare cu originalul care este afișat pe ecran. Nu este întotdeauna corect, dar adevărul este că, dacă imaginea este bine luminată, eficacitatea ei este cu adevărat uimitoare.

În capturile de ecran pe care le putem vedea mai sus, am făcut o fotografie cu sigla CHUWI și adevărul este că el a pus-o în cuie. Apoi, în alte încercări, nu a fost atât de exact, dar cu siguranță indică căi.

WhatTheFont vă permite să identificați mai multe fonturi în cadrul aceleiași imagini, iar pentru fiecare font ne oferă posibilitatea de a-l cumpăra din magazinul MyFonts, în cazul în care suntem interesați.

Descărcați QR-Code WhatTheFont Dezvoltator: MONOTYPE Preț: Gratuit

Aplicația funcționează cu imagini din reviste, ziare, ecrane de computer, telefoane mobile etc. Pe scurt, orice tipar tipărit pe o suprafață plană . Va trebui să vedem evoluția acestei aplicații, dar cel puțin în versiunea sa de lansare oferă sentimente foarte bune.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .