Trailer final al Ligii Justiției (versiune extinsă de 7 minute)

Warner tocmai a lansat acum câteva ore noul și ultimul trailer pentru Justice League / Justice League , un film care va ajunge în cinematografe pe 17 noiembrie.

Lumea este sumbră fără prezența lui Superman. Lois nu pare să accepte moartea lui Clark și acesta i se arată în visele ei, de parcă nimic din ce s-a întâmplat în Batman vs Superman nu ar fi fost valabil.

Dar, din păcate, Superman este încă mort și este ceva ce ei nu încetează să ne mai repete de-a lungul întregului trailer. Un mesaj subliminal, poate nu atât de subliminal?

De-a lungul acestui nou trailer ni se arată și noi imagini cu Wonder Woman, Flash, Aquaman și Cyborg, pe lângă faptul că ilustrăm puțin mai mult invazia Parademonilor.

Totul indică faptul că va fi un film întunecat, în căutare de epopee, plin de acțiune și glume proaste. O continuare a BvsS, dar cu ceva mai multă culoare și o clonă a lui Drax în rolul lui Aquaman. Bineînțeles că nu o să-mi lipsească - și promit să mă plâng de îndată ce voi părăsi cinematograful.

Adevărul este că, văzând versiunea extinsă a acestui trailer, care se alătură remorcilor anterioare ale filmului, am văzut-o aproape deja în întregime. Ce notă puneți pe ea?