Cum să descărcați videoclipuri YouTube cu YouTube GO - Android fericit

Pot exista mai multe motive pentru care trebuie să descărcăm un videoclip YouTube pe Android . În mod normal, o facem pentru a o putea vedea mai târziu de câte ori dorim, fără a fi nevoie să cheltuim date sau să ne conectăm la un WiFi. De ce nu există un buton al naibii de „descărcare” lângă fiecare videoclip, în aplicație sau pe site-ul YouTube?

Descărcarea videoclipurilor YouTube pe Android cu YouTube Go

Aceasta este o funcție pe care alte platforme video, cum ar fi Netflix, o oferă de ceva timp, dar care în aplicația oficială YouTube încă cerșește. Dar intențiile sunt acolo și asta contează în cele din urmă, nu?

În cazul YouTube, aceste intenții se cristalizează sub forma unei aplicații. YouTube Go este o aplicație Android dezvoltată de Google , foarte asemănătoare cu YouTube, cu același conținut, dar cu o unicitate deosebită: vă permite să descărcați videoclipuri pentru a le putea viziona oricând dorim. Ceea ce lipsea YouTube.

Pentru a descărca un videoclip YouTube de pe YouTube Go, trebuie doar să căutăm videoclipul și să facem clic pe el. Apoi, va apărea o fereastră cu 2 opțiuni:

  • Calitate de bază.
  • Calitate standard.

Selectăm calitatea dorită și facem clic pe „ Descărcare ”. Simplu ca buna ziua.

Odată descărcat, trebuie doar să mergem la fila „ Descărcări ” pentru a vedea videoclipurile descărcate. Aceste videoclipuri pot fi vizualizate offline până la 29 de zile, apoi va trebui să le sincronizăm din nou (asta am citit pe pagina de ajutor YouTube Go).

Aveți grijă, aplicația este încă în versiune beta

Adevărul este că YouTube Go nu este deloc rău, dar trebuie să avem în vedere că este o aplicație care este încă în versiune beta - din câte știu eu, cel puțin de anul trecut. În scopuri practice, aceasta înseamnă că încă nu funcționează în toate țările sau pe toate dispozitivele. Uau, încă mai există erori.

Dacă doriți să încercați YouTube Go , îl puteți descărca de pe Google Play sau de pe următorul link din APK Mirror și judecați singuri această încercare de YouTube de a oferi conținut descărcabil într-un mod total legal.

Înregistrați-vă QR-Code YouTube Go Dezvoltator: Google LLC Preț: Se anunță

Știm cu toții o mie și una de modalități de a descărca videoclipuri de pe YouTube, dar știm deja că la urma urmei, cele mai multe dintre ele nu sunt în întregime legale - să nu le numim pe toate „piratillas” direct, deci inițiativele oficiale, precum YouTube Go, nu pot fi decât binevenite.

Personal, mi se pare o idee grozavă, dar deocamdată nu am reușit să-l fac să funcționeze la niciunul dintre terminalele mele. Al naibii faza beta!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .