Elephone U Pro este clona definitivă? Samsung Galaxy S8

Elephone a decis să facă saltul definitiv către procesoarele Snapdragon. Și o face cu Elephone U Pro , un telefon care va dura încă câteva săptămâni pentru a ajunge la magazine, dar care promite deja să atragă privirile multor fani.

Elephone U Pro, un telefon mobil cu 6 GB RAM, 128 GB spațiu, Snapdragon 660 și ... Așteptați! Aceasta nu este o clonă Samsung Galaxy S8?

Primul lucru care atrage privirea Elephone U Pro , versiunea „hilară” a Elephone U, este procesorul său Snapdragon . Elephone este una dintre acele companii care încearcă de ani de zile să-și facă un nume în industrie, dar îmbrăcându-și telefoanele cu procesoare Mediatek , mulți oameni nu le acordă toată atenția pe care ar trebui. Când vor înceta oamenii să trateze aceste SoC-uri de parcă nu ar fi nimic mai puțin decât junk-uri inutile? Oare Mediatek a mers atât de rău pentru ei sau este doar o postură?

Unii nu l-ar atinge cu un băț.

Elephone U Pro nu diferă prea mult de alte dispozitive mobile pe care compania asiatică le-a lansat în ultimii ani, dar hei! Acum avem un Snapdragon 660.

Așa cum este obișnuit ori de câte ori există un nou model în linia Samsung Galaxy S, Elephone scoate la dispoziție versiunea sa corespunzătoare cu preț redus pentru cei mai puțin înstăriți. Acolo avem Elephone S7 de acum câțiva ani ca un exemplu clar și direct, care trebuie să fi fost umflat pentru a-l vinde, apropo. De data aceasta au fost mai puțin evidente și, deși designul se bazează în mod clar pe Samsung Galaxy S8 , numele joacă un pic mai înșelător.

Numiți-o clonă, numiți-o inspirație împrumutată , numiți-o cum doriți. Faptul este că Elephone U Pro arată foarte bine și, după cum se spune, „după specificațiile sale, îl veți cunoaște”.

Specificații tehnice Elephone U Pro

Cu toate acestea, deși schimbarea procesorului este cea mai izbitoare caracteristică a dispozitivului, adevărul este că nu este în niciun caz cea mai importantă caracteristică a acestuia.

Ne confruntăm cu un smartphone care face un salt calitativ important în comparație cu modelele anterioare Elephone. Producătorul vrea să joace în prima divizie , iar pentru aceasta a echipat viitorul U Pro cu următoarele specificații tehnice:

  • Ecran AMOLED Full HD de 5,99 inci (2160 x 1080p) și format 18: 9
  • Procesor Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz
  • 4 - 6 GB RAM
  • 64 - 128 GB memorie internă + microSD
  • Android 8.0
  • Cameră spate de 13 + 13 MP
  • Camera selfie de 8 MP
  • Baterie de 3.550 mAh cu încărcare rapidă și încărcare wireless
  • Cititor de amprente, port USB-C, dual SIM și NFC

Preț și disponibilitate

Elephone U Pro nu a fost încă prezentat oficial (care va fi la Madrid pe 8 februarie). Dar, după cum vă puteți imagina, cu astfel de hardware, ne vom găsi, fără îndoială, în fața celui mai scump mobil fabricat de Elephone până în prezent .

Prețul său ar putea fi în jur de 400 de euro (în GearBest îl promovează deja cu 365,82 euro ) și, deși este o sumă destul de mare, este totuși un preț mai mult decât acceptabil pentru un mid-range premium cu un design la fel de special și popular ca acesta.

Până acum, dacă doreai o clonă chineză a unui iPhone sau a unui Samsung Galaxy, erai obligat să ai hardware normal. Cu Elephone U Pro vom continua să avem o alternativă mai ieftină la Samsung Galaxy S8, dar cu hardware la înălțime cu Android 8.0, încărcare fără fir și NFC, printre alte frumuseți.

Puteți obține mai multe informații despre Elephone U Pro pe site-ul oficial Elephone.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .