Cele mai bune site-uri web Android în spaniolă - Android fericit

De ceva vreme îmi doresc să fac o listă cu cele mai bune site-uri Android . După cum mulți dintre voi știți deja - piline - ecosistemul paginilor web și al blogurilor care acoperă spectrul larg de Android în limba Cervantes este destul de larg. Aici găsim de toate: de la lucruri foarte bune la portaluri pline de reclame și linkuri înșelătoare.

Sunt conștient de faptul că 99% dintre cititorii mei învață despre tehnologie și pe alte site-uri web, așa că astăzi voi face o postare oarecum suicidară: voi vorbi despre „concurența” mea - ei bine, între ghilimele, pentru că acesta este un lucru umil blog, atât de puțină competiție, într-adevăr. Sa mergem acolo! Care sunt cele mai bune portaluri Android în spaniolă în 2018?

Cele mai bune 7 site-uri web Android în spaniolă

Dacă sunteți în căutarea de informații despre tehnologie în general, și Android în special, aici aveți o selecție bună de site-uri cu adevărat interesante.

Android-ul gratuit

De mult timp, El Androide Libre a fost cel mai important portal de știri vorbitor de spaniolă specializat în Android. Știri, tutoriale și multe smartphone-uri. Au o armată bună de scriitori și adevărul este că fac o treabă destul de bună.

El Androide Libre a început ca un blog în 2009, când Paolo Alvarez, fondatorul acestuia, a avut un accident de bicicletă care i-a distrus telefonul mobil. Anul trecut site-ul a fost achiziționat de „El Español”, alăturându-se Omicrono, portalul vertical orientat către tehnologie de la compania lui Pedro J. Ramirez. Are mai mult de 5 milioane de vizite pe lună.

Xataka Android

Xataka este un alt mare. Testează practic orice telefon mobil de ultimă generație care intră pe piață din prima mână, făcând recenzii mai ample decât enciclopedia britanică. O sursă bună pentru dacă ultimul flagship al companiei merită sau nu.

Pro Android

Pro Android s-a născut ca un canal YouTube în 2012 de mâna lui Eduard Esteller și, datorită succesului enorm realizat, au inaugurat site-ul cu același nume în 2014. Au o echipă de redactori minusculă, dar dau vibrații foarte bune și este o plăcere să le citești recenzii.

Ajutor Android

După cum sugerează și numele său, ne confruntăm cu un site web cu o mulțime de tutoriale și trucuri pentru Android. La fel ca multe alte pagini, Android Ayuda face parte dintr-un conglomerat mai mare, în acest caz ADSL Zone Group.

Botul computerului

Adevărul este că „bătăușul” are destul de puțin. Nu vorbesc doar despre telefoane mobile, ci despre tehnologie în general, cu știri și o mulțime de cipuri și informații despre toate dispozitivele și hardware-ul nou care vin pe piață. Publicitatea inundă întregul web, dar în mod misterios, este puțin sau nimic deranjant. El Chapuzas Informático , un site web foarte bine pus la punct din toate punctele de vedere.

Andro4all

Deși nu este unul dintre site-urile mele preferate, nu putem părăsi această listă fără a menționa una dintre cele mai importante pagini despre Android în spaniolă astăzi. Acestea sunt întotdeauna în partea de jos a canionului cu fiecare nouă informație publicată despre noile dispozitive mobile și aplicații. Echipa de redactare a Andro4All nu lipsește niciunul (în sensul bun al cuvântului). Cu toate acestea, pentru a ajunge la zona de comentarii, trebuie să tăiați o adevărată junglă de reclame cu o macetă.

Androidpit.es

Aceasta este versiunea spaniolă a Androidpit.com . Prefer versiunea în limba engleză, dar nici omologul său spaniol nu este rău. Publică mult mai puțin conținut decât Xataka sau El Androide Libre, dar este un loc bun pentru a găsi oferte de ultimă oră și pentru a citi alte tutoriale interesante pe Android.

Android.com

Site-ul oficial Android . Este mai mult un catalog de produse și servicii decât orice altceva, dar are un design excelent. Nu este un site de vizitat în fiecare zi, dar este un mod bun de a cunoaște domeniul de aplicare al unui sistem de operare precum Android.

Sunt sigur că am lăsat un alt portal pe drum, dar practic acesta este. În postările viitoare voi vorbi despre cele mai bune bloguri Android, că există o grămadă bună de ele și că există, de asemenea, multă țesătură de tăiat.

Rău despre site-urile dedicate Android, ca și în restul temelor, este că a avea o forță de muncă mare și a fi subordonat unor companii mult mai mari nu poate evita să fie afectat de reclame (cu câteva onorabile excepții). Din păcate, se pare că este prețul de plătit pentru a fi la curent cu fiecare dintre detaliile care circulă astăzi prin presa de specialitate.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .