9 aplicații exclusive pentru Android pe care nu le veți găsi niciodată pe iOS

Mulți dintre cei care optează pentru Android o fac pentru simplitate. Nu numai pentru că sunt mai ieftine decât dispozitivele Apple , ci și pentru toate posibilitățile pe care le oferă. Ecosistemul Android a ajuns la un asemenea punct încât nu puțini utilizatori de iPhone și iPad „pe tot parcursul vieții” decid să sară în competiție.

Motivul? Pot fi mai mulți. De la aspectul economic menționat anterior, la un prestigiu inerent al mărcii Cupertino care nu compensează tot ceea ce ar trebui. Sau simplul fapt de a-ți da seama că Android „nu este un ticălos”.

Aplicații exclusive (și de calitate) pentru Android pe care cu greu le vom vedea pe iOS

Am câțiva prieteni care în ultimele luni au decis să treacă la Android atunci când vine vorba de reînnoirea terminalului și amândoi sunt de acord cu același lucru: „Uau, nu este atât de rău pe cât am crezut”. Nu va fi adevărat!

Cei doi au fost destul de surprinși de varietatea și calitatea aplicațiilor care există pentru Android. Deși majoritatea aplicațiilor mobile au versiuni pentru ambele sisteme de operare, Google are încă câteva aplicații exclusive de o calitate foarte înaltă pe care le pot arăta cu mândrie .

Cerber

Cerberus este una dintre cele mai complete aplicații antifurt de acolo. Oferă telecomandă pentru blocarea dispozitivului, localizarea și urmărirea, fotografierea hoțului în caz de furt, înregistrarea audio de la microfon, control prin SMS și multe altele.

Descărcați QR-Code Cerberus Phone Security (antifurt) Dezvoltator: LSDroid Preț: Gratuit

Datally

Datally este o aplicație dezvoltată de Google care servește practic pentru a economisi consumul de date mobile . Creați un fel de VPN care controlează utilizarea datelor realizate de aplicațiile pe care le-am instalat pe telefon. Toate acestea cu o mână bună de funcții suplimentare (motor de căutare a rețelei WiFi, valori, recomandări) care vizează optimizarea consumului de conexiune la Internet.

Descărcați QR-Code Datally: aplicația de salvare a datelor de la Google Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Xposed Framework

Xposed Framework este un instrument care ne permite să instalăm noi funcții pe telefonul sau tableta noastră Android . Nu este o aplicație ca atare, ci o punte pentru a instala noi module care conțin acele noi caracteristici.

Printre cele mai populare module sau funcții găsim „One Tap Video Download”, „Gravity Box”, „Zoom for Instagram” sau „AC Display”. Necesită permisiuni root. Dacă doriți să instalați Xposed Framework, aruncați o privire la acest articol interesant din AndroidPit.

Greenify

Greenify este o altă aplicație pe care, ținând cont de timpul în care au fost active, cu greu vom vedea pe iOS în acest moment. Cu Greenify putem trimite pentru hibernarea tuturor acelor aplicații pe care nu le folosim prin management centralizat. Un instrument excelent pentru a economisi bateria pe Android.

Descărcați QR-Code Greenify Dezvoltator: Oasis Feng Preț: Gratuit

Nova Launcher (și orice alt lansator în general)

Lansatoarele sau lansatoarele sunt nemaiauzite pe iOS. Aceste tipuri de aplicații sunt unul dintre cei mai mari exponenți ai personalizării pe Android. Nova Launcher este unul dintre cele mai populare, dar există zeci dintre ele, fiecare cu virtuțile și particularitățile sale. Cu un bun lansator putem schimba interfața telefonului și ne putem adapta 100% la nevoile noastre. Personalizare în cea mai pură formă.

Descărcați QR-Code Nova Launcher Dezvoltator: TeslaCoil Software Preț: Gratuit

Viral (și orice alt pachet de pictograme în general)

Pachetele de pictograme provin din mâna lansatoarelor. Dacă vom schimba desktopul, notificările și navigarea mobilă, vom dori, de asemenea, să schimbăm acele pictograme plictisitoare care vin standard pe Android. Pentru a instala acest tip de aplicații, trebuie să avem un lansator instalat anterior. De acolo, Magazinul Google Play are nenumărate pachete de pictograme, plătite și gratuite, ca acest pachet de pictograme virale gratuite .

Descărcați QR-Code Viral - Icon Pack gratuit Dezvoltator: DrumDestroyer Themes Preț: Gratuit

Tasker și Macrodroid

Macrodroid și Tasker sunt 2 aplicații Android care vă permit să creați activități automate, macro-uri și acțiuni programate. Un tip de aplicație cu adevărat util pentru utilizatorii mai avansați, care este imposibil de văzut astăzi în versiunile curate de iOS (fără jailbreak ).

Descărcați QR-Code MacroDroid - Automation Dezvoltator: ArloSoft Preț: gratuit Descărcați QR-Code Tasker Dezvoltator: joaomgcd Preț: 3,59 €

Substrat

Substratul este un motor care ne permite să creăm teme pentru Android pe dispozitive înrădăcinate . Putem trece de la notificări la sunete sau personaliza tastatura. Dacă suntem obișnuiți să folosim lansatoare, să încercăm pictograme noi și multe altele, acesta este un instrument puternic care ne oferă un nou fir din care să tragem și să ne lăsăm imaginația să zboare.

Descărcați motorul tematic substrat QR-Code Dezvoltator: Echipa de dezvoltare Projekt Preț: Gratuit

Emulatoare

Dacă ne plac jocurile video clasice și tocmai am ajuns pe Android, cu siguranță vom fi interesați să știm că Magazinul Google Play găzduiește versiuni oficiale ale emulatoarelor precum SNES9X , Nostalgia NES și altele asemenea. Interesant (mai ales dacă avem un Android TV Box).

Descărcați QR-Code Nostalgia.NES (NES Emulator) Dezvoltator: Nostalgia Emulators Preț: Gratuit

Și ce spuneți, care sunt aplicațiile dvs. exclusive preferate din catalogul Android?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .