GearBest va accepta plăți online sigure (PSE) pentru Columbia

GearBest tocmai a anunțat că de acum încolo va accepta plățile online securizate (PSE, EBANX) ca metodă de plată pentru utilizatorii columbieni ai platformei sale. Această nouă formă de plată online se adaugă celor existente, cum ar fi PayPal, Visa, Mastercard, Amex, Elo, Hipercard, Diners Club sau plata în rate.

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu acesta, PSE este un sistem centralizat și standardizat care permite companiilor să ofere utilizatorului posibilitatea de a efectua plăți online, accesându-și resursele de la instituția financiară unde le dețin. PSE este un serviciu al ACH COLOMBIA, membru al Asociației Naționale a Caselor de Compensare Automată din Statele Unite.

Pe scurt, un instrument de plată online similar cu alte servicii, cum ar fi PayPal, care de acum înainte poate fi utilizat și pentru a face achiziții pe GearBest.

Sărbătorim sosirea PSE cu o reducere exclusivă de 8%

Cei dintre voi care ați vizitat site-ul acestui cunoscut magazin online, știți că acest tip de știri este de obicei scuza perfectă pentru a lansa o mică promoție sau campanie în acest sens. În acest caz, GearBest va oferi o reducere exclusivă de 8% pentru toți cei care utilizează următorul cupon:

COD CUPON: reducere PSE8%

În plus, a lansat și un număr mare de cupoane de reducere pentru terminale precum Oukitel K10 , Xiaomi Redmi Note 5A , Xiaomi Redmi 4X , ultrabookul CHUWI Hi10 Pro sau TV Box M96X , printre altele. Puteți vedea restul dispozitivelor și cupoanelor în următorul LINK .

Oferte Flash pe terminale și tablete de top

Evenimentul intrării PSE în GearBest este completat cu o serie de oferte flash cu adevărat interesante, care încorporează unele dintre cele mai moderne dispozitive ale momentului. Reduceri importante la smartphone-uri precum Titan One Plus 5T, Elephone S8 sau Leeco Le Pro3 Elite . Tableta PC Teclast P10 își va vedea, de asemenea, prețul redus în zilele următoare, precum și Teclast F6 Pro , un notebook foarte atrăgător, care încorporează 8 GB RAM, un Intel Core M3 și un SSD de 128 GB.

GearBest | Consultați promovarea completă a plăților online securizate

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .