Cum să obțineți Pikachu în Pokémon GO de la început

În acest weekend, un Pikachu a apărut chiar în camera de zi a casei mele. Era ora 22:00 și prietenul meu Roboto mi-a spus „ Omule! Îl văd pe Pikachu chiar aici !! Și într-adevăr acolo a fost. Rău a fost că mobilul meu avea 0% baterie și a trebuit să rămân cu dorința. Super FAIL. În cele din urmă, Roboto a ajuns cu el. Dar lucrul nu se oprește aici. Am făcut câteva cercetări și acum știu cum să obțin Pikachu în Pokémon GO de la început și ... deja îl am!

În postarea de astăzi vă voi explica cum să obțineți Pikachu în Pokemon GO de la începutul jocului și fără efort. Vrei să știi cum am făcut-o?

Cum să obțineți Pikachu de la început

Pentru a obține Pikachu fără să transpirezi, trebuie doar să începi un joc nou cu un profil nou . Adică, dacă ați început deja să jucați și aveți deja primul Pokémon, nu veți putea captura Pikachu cu următoarea metodă (în acest caz mergeți la a doua secțiune a acestui post). Pașii de urmat sunt aceia:

  • Începeți un joc nou.
  • Primul pas după alegerea și numirea personajului dvs. este să vă prindeți primul Pokémon. Același Pokémon dintre care puteți alege apare întotdeauna în toate jocurile: Bulbasur, Charmander și Squirtle. Nu prindeți niciunul dintre acești 3 Pokémon și stați departe de ei .

  • Veți vedea cum aceste 3 Pokémon sunt foarte insistente și vor apărea din nou pe hartă, dar va trebui să le evitați din nou și din nou . Când ai fugit deja de ei de 5 sau 6 ori, data viitoare, în loc să apară aceleași 3 Pokémon ca întotdeauna , va apărea și Pikachu , moment în care vei profita de ocazie pentru a-l captura.

Am citit pe mai multe site-uri web că Pikachu apare după a treia „evadare”, dar în cazul meu pot să atest că a trebuit să mai insist puțin și să aștept de până la 6 ori ca acesta să dea semne de viață . În orice caz, nu renunțați, deoarece va apărea în siguranță.

Dacă jucați Pokémon GO de mult timp, dar doriți să încercați acest truc, puteți începe oricând un joc nou cu un alt cont Gmail (puteți merge la opțiunile de joc și selectați „ Exit ” sau din setările telefonului ștergeți datele jocului Pokémon GO. Nu vă faceți griji, deoarece progresul dvs. este salvat în contul de utilizator și nu pierdut).

Cum să obțineți Pikachu pe tot parcursul jocului

Dacă aveți deja jocul avansat și ați capturat o mulțime de Pokémon, cu siguranță nu vă place să începeți un joc nou doar pentru a avea Pikachu. În acest caz, rămâne doar să căutați și să explorați până când apare. Luați în considerare următoarele sfaturi, care, datorită comunității jucătorilor Pokémon GO, ne-au ajutat să fim mai clari cu privire la mersul domnului Pika-pika:

Locuri și momente în care apare Pikachu

  • Căutați la amurg sau dimineața devreme . În cazul meu particular, singura dată când am văzut Pikachu liber ca vântul a fost în jurul orei 23:00 noaptea.
  • Uită-te lângă centralele electrice . Oamenii comentează că Pikachu este mai probabil să apară în apropierea centralelor electrice. Se întâmplă să trăiesc foarte aproape de o centrală electrică și vă pot asigura că acestea sunt locuri cheie pentru a o prinde. Important: Rețineți că centralele electrice sunt locuri potențial foarte periculoase și nu trebuie să intrați niciodată în interiorul instalațiilor lor. În orice caz, în plus, nu veți găsi niciodată niciun Pikachu „în interiorul” uzinei, ci în împrejurimi (ar fi de neconceput ca programatorii de joc să lase un Pokémon în interiorul unuia).
  • Căutați lângă centre de artă și muzee. Se spune că și Pikachu tinde să bântuie locuri dedicate artei și științei, este adevărat? Nu am putut să o verific, dar recompensa merită încercarea.

Alte trucuri pentru a obține Pokémon specific

De asemenea, puteți utiliza alte instrumente pentru a vă ajuta să localizați Pokémon foarte specifici, cum ar fi:

  • Pokemapper : Este o aplicație web în care utilizatorii Pokémon GO din întreaga lume indică locurile în care au apărut anumiți Pokémon. Trebuie doar să intri și vei vedea o hartă mondială imensă. Măriți până ajungeți la locația dvs. și puteți vedea ce Pokémon a apărut, data și locul vizionării.

  • Poke Radar : Aceasta este o aplicație iOS foarte controversată, deoarece la scurt timp după ce a ieșit a fost interzisă de Niantic. Dar departe de a dispărea, Poke Radar nu numai că rămâne, dar este acum disponibil și pentru Android și într-o versiune web. Ha!

  • Versiunea web Poke Radar
  • Descarcă Poke Radar pentru Android
Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .