TOR pe Android - Android fericit

Dacă sunteți obișnuit să răsfoiți computerul desktop prin rețeaua TOR, cu siguranță v-ați fi gândit și la utilizarea unei conexiuni sigure pe dispozitivul dvs. Android.

Într-adevăr, TOR este disponibil și pentru utilizatorii de smartphone-uri și tablete, iar instalarea și utilizarea acestuia sunt foarte simple.

Pentru a putea naviga prin rețeaua TOR pe Android, va trebui să aveți instalate 2 aplicații : „ Orbot ” și „ Orweb ”. Puteți descărca gratuit ambele aplicații din PlayStore.

Funcționarea

După instalarea celor 2 aplicații, trebuie să efectuați următorii 2 pași:

  • Rulați Orbot : această aplicație este cea care vă va conecta la rețeaua TOR. Acesta este singurul său scop. Pentru a vă conecta la TOR, apăsați și țineți apăsat butonul central de alimentare pentru câteva secunde până când apare așa cum apare în imagine.
Când Android are brațele ridicate, veți fi conectat la TOR
  • Deschideți Orweb: Acesta este browserul pentru a putea merge prin rețeaua de rețele cu o confidențialitate totală. Odată conectat la Orbot, deschideți Orweb și puteți naviga sub umbrela TOR.
Orweb este puțin limitat, dar perfect pentru navigare

Amintiți-vă că, atunci când doriți să nu mai răsfoiți TOR, va trebui să redeschideți Orbot și să îl dezactivați , în același mod în care l-ați activat anterior, făcând clic pe pictograma de alimentare a aplicației , până când robotul își coboară brațele și rămâne aprins. Gri.

Dacă doriți să aflați mai multe despre rețeaua TOR, aruncați o privire la următorul articol de pe web: Ce este TOR și cum funcționează?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .