Toate premierele HBO Spania în noiembrie - The Happy Android

Suntem în perioade de schimbare pentru utilizatorii HBO Spania. În acest octombrie, compania a majorat taxa lunară cu 1 euro, iar acum abonamentul trece de la 7,99 EUR la 8,99 EUR. La fel, perioada de încercare gratuită a fost redusă la jumătate, de la 30 de zile la 14 zile pentru noii utilizatori ai platformei.

Dacă nu am „gustat” încă serviciul, acesta poate fi un moment bun pentru a face saltul, având în vedere cum stau lucrurile și ținând cont că în Spania tendința este de a elimina treptat lunile libere - nu ne uităm la Nimeni, Netflix - este posibil să nu avem la fel de multe facilități în viitor pentru a ne bucura de aceste tipuri de promoții. Și fii atent, pentru că în noiembrie sosesc câteva serii de manoperă rafinată care promit multe.

Premiere prezentate pe HBO Spania în luna noiembrie

În luna noiembrie, pe lângă continuarea cu premiera noilor capitole din seria Watchmen și concluzia Silicon Valley, găsim lansarea noii serii de James McAvoy (destul de un hit), premiera așteptatului Rick și Morty Sezonul 4

Materia întunecată (materialele sale întunecate) - 4 noiembrie

În coșmarul fiecărui copil, există un element de adevăr. Lyra este un orfan care trăiește într-un univers paralel în care știința, teologia și magia sunt împletite. Căutarea lui Lyra pentru un prieten răpit descoperă un complot sinistru care implică copii furați și se transformă într-o căutare de a înțelege un fenomen misterios numit Dust.

În călătoria ei i se alătură un băiat care posedă un cuțit care poate tăia ferestrele între lumi. În timp ce Lyra descoperă adevărul despre părinții ei și despre soarta lor profețită, cei doi tineri sunt implicați într-un război împotriva puterilor cerești care se întinde prin diferite lumi.

Britannia - 7 noiembrie

Istoria Britanniei începe în 43 d.Hr. Când armata romană, hotărâtă și îngrozită în părți egale, atacă inima celtică a Britaniei, un pământ misterios condus de femei războinice și druizi puternici capabili să canalizeze forțele lumii interlope. Inamicii celtici Kerra și Antedia trebuie să facă față invaziei romane devastatoare condusă de Aulus Plautius. Premiera celui de-al doilea sezon.

Santos Dumont - 11 noiembrie

Santos Dumont spune povestea omului care a întruchipat una dintre marile transformări de la începutul secolului, aclamat aproape în toată lumea ca fiind primul om care a zburat cu un avion: 14 Bis. Amplasată în Franța și Brazilia la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, producția urmează traiectoria aviatorului, de la copilăria sa în plantațiile de cafea ale familiei sale în interiorul Minas Gerais, până la saloanele și cluburile aeriene sofisticate din Paris. Premiera primului sezon.

Rick și Morty - 14 noiembrie

După mai bine de 2 ani de la premiera celui de-al treilea sezon, pe 14 noiembrie cel de-al patrulea sezon al serialului ajunge pe HBO Spania. Respectând ieșirea pe Adult Swim, abonații la platformă se vor putea bucura de noi episoade hilarante ale unuia dintre cele mai mari bannere din science fiction și animație pentru adulți.

Blițul - 15 noiembrie

Al cincilea sezon al sprinterului stacojiu ajunge pe HBO Spania. Un sezon în care putem vedea cum Barry Allen își întâlnește fiica din viitor, într-un complot care, deși pare a fi mai incredibil ca oricând, păstrează încă o parte din acea scânteie care l-a făcut una dintre cele mai luminoase și pure serii de supereroi comichere de la televiziune. În SUA urmează să lanseze cel de-al șaselea sezon.

The Sleepers - 17 noiembrie

1989, în pragul Revoluției din catifea, Marie și soțul ei Viktor se întorc în Cehoslovacia după ani de exil. După un accident de mașină, Marie se trezește dintr-o comă fără urmă de Viktor. Premiera primului sezon.

Umbre - 20 noiembrie

Relu este un om de familie. Are o soție, doi copii și duce o viață dublă. Pentru familia sa, Relu Oncescu este un șofer de taxi normal. Nimeni nu bănuiește că lucrează ca colecționar pentru Căpitanu, un mafiot local. Nici una dintre cele două lumi în care trăiește nu știe nimic despre cealaltă. Relu reușește să țină totul sub control, dar nu pentru mult timp. Cu fiecare zi care trece, secretele devin mai copleșitoare și minciunile încep să iasă la lumină una câte una. Premiera celui de-al treilea sezon.

Filme care se deschid și în noiembrie

În plus față de toate aceste serii, în luna noiembrie va ajunge și un catalog de filme noi în catalogul HBO Spania.

Copii mari (1 noiembrie)

Big Kids 2 (1 noiembrie)

Busola de aur (1 noiembrie)

Sex and the City - The Movie (1 noiembrie)

Sky Captain and the World of Tomorrow (1 noiembrie)

Black Hawk doborât (8 noiembrie)

Estul (13 noiembrie)

Film înfricoșător (15 noiembrie)

The Hateful Eight (15 noiembrie)

Liga Justiției (16 noiembrie)

Lady Macbeth (22 noiembrie)

Scary film 2 (22 noiembrie)

Scary film 5 (22 noiembrie)

Tren de noapte spre Lisabona (22 noiembrie)

Mizerie pe Broadway (22 noiembrie)

Partea strălucitoare a lucrurilor (28 noiembrie)

Spotlight (28 noiembrie)

Într-un loc fără lege (29 noiembrie)

Tort de pere cu lavandă (29 noiembrie)

Râul pierdut (29 noiembrie)

Scary film 3 (29 noiembrie)

HBO Spania | Înscrieți-vă pentru perioada de încercare gratuită

* Happy Android are colaborări prin afiliere. Acestea nu influențează conținutul editorial, deși ne ajută să finanțăm webul obținând comisioane pentru vânzarea de produse prin linkuri afiliate.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .