Cum se folosește un cont WhatsApp de pe mai multe dispozitive în același timp

Când instalăm WhatsApp pe un dispozitiv, îl asociem de obicei cu numărul de telefon al acelui terminal. Folosim WhatsApp de pe acel smartphone și gata. Astăzi, în schimb, vom vedea o modalitate simplă și eficientă de a utiliza același cont WhatsApp de la diferite terminale simultan .

În acest fel, putem avea 2 telefoane cu acces la un singur cont de WhatsApp, unde putem vorbi și de a trimite fotografii, clipuri video, note vocale etc . Cu această metodă putem folosi chiar WhatsApp de pe tablete fără o cartelă SIM sau chiar combinând dispozitive Android, iPhone / iPad sau Windows.

Cum se folosește același cont de pe WhatsApp pe 2 terminale diferite

Metoda de aplicat va depinde de tipul de terminal pe care dorim să îl folosim ca al doilea dispozitiv pentru contul nostru WhatsApp:

  • Un laptop sau computer desktop (Windows / Linux / Mac).
  • Un alt telefon mobil sau tabletă Android / iOS.

Accesarea simultană a WhatsApp de pe PC cu web WhatsApp

Cel mai simplu mod de a utiliza WhatsApp de pe orice tip de PC este să folosiți versiunea web a WhatsApp:

  • Am acces la WhatsApp Web din browserul nostru preferat de pe PC. Valabil pentru Windows / Linux / Mac. Vom vedea cum este afișat pe ecran un cod QR.
  • Deschidem aplicația WhatsApp pe mobil și în meniul principal selectăm „ WhatsApp Web ”.
  • Scanăm codul QR al browserului cu telefonul mobil.

În acest fel, ne vom conecta la versiunea web cu contul WhatsApp al telefonului. Putem accesa toate contactele, trimite mesaje și tot felul de fișiere, la fel cum am face de la terminalul nostru.

Cum se utilizează un cont WhatsApp de pe 2 telefoane sau tablete diferite

Dacă vrem să accesăm și să folosim același cont WhatsApp de la mai multe terminale mobile , metoda care trebuie aplicată se schimbă drastic. În acest caz, vom folosi aplicația WhatScan App Messenger .

Cu WhatScan putem face același lucru ca și cu WhatsApp Web, dar de pe un telefon sau tabletă Android / iOS.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search Descărcați QR-Code Whatscan pentru WhatsWeb Dezvoltator: Abbas El-Bourji Preț: Gratuit

În acest fel, putem avea acces la un cont WhatsApp, putem vedea toate conversațiile, putem trimite fișiere și chat ca și cum am folosi dispozitivul mobil original :

  • Descarcăm și deschidem aplicația WhatScan App Messenger.
  • WhatScan va afișa un cod QR pe ​​ecran.
  • Deschidem contul WhatsApp pe care dorim să îl reproducem, iar din meniul principal al aplicației facem clic pe „ WhatsApp Web ”.
  • Scanăm codul QR WhatScan din WhatsApp-ul original .

Odată sincronizat, WhatScan va afișa toate chat-urile și contactele WhatsApp, permițându-ne să primim și să trimitem mesaje, să gestionăm conversații etc.

WhatScan este conceput în principal pentru a monitoriza WhatsApp-ul copiilor dvs.

WhatScan este o aplicație foarte populară pe Google Play Store , cu peste 10 milioane de descărcări și un rating ridicat de 4,3 stele. Deși utilitatea sa ca înlocuitor pentru WhatsApp pentru tabletă este mai mult decât dovedită, adevărul este că ideea dezvoltatorilor acestei aplicații este mai mult orientată către controlul parental.

Practic este un instrument care este minunat pentru părinți să aibă un anumit control asupra utilizării WhatsApp pe care îl pot face cei mici din casă. Tinerii accesează din ce în ce mai mult telefoanele mobile mai devreme, iar WhatsApp, mai ales la anumite vârste, poate fi o sabie cu două tăișuri.

Telefonul arată că cineva este conectat

Prin urmare, acest instrument, deși nu poate fi considerat o aplicație de spionaj, deoarece necesită colaborarea ambelor părți pentru a lucra, servește ca un mic „spion virtual” pe care părinții îl pot folosi la un moment dat. într-o manieră concertată.

În rest, ca aplicație pentru a duce WhatsApp de pe mobil la tabletă, sau de la Android la iOS, pe scurt, pentru a utiliza același cont de pe mai multe dispozitive în timp real și simultan, este pur și simplu minunat .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .