Honor View 10 în analiză, 6 GB RAM și CPU cu inteligență artificială

Huawei aruncă casa pe fereastră. În doar o lună au prezentat Honor View 10 , Huawei P20 Pro și în curând vom avea și Honor 10. Linia Honor a Huawei se concentrează mai mult pe gama medie, dar toate au fost echipate cu cel mai bun procesor Huawei. , Kirin 970 . Același procesor care echipează cel mai bun terminal de până acum, P20 Pro.

În recenzia de astăzi, trecem în revistă caracteristicile și punctele de atracție ale Honor View 10 , un terminal premium mid-range capabil să meargă cap la cap cu o bestie maro precum One Plus 5T și să ne arate câteva lucruri pe parcurs.

Analiza Honor View 10, un titan cu 6 GB RAM, 128 GB spațiu, Kirin 970 și autonomie peste medie

Diferența de 400 de euro dintre acest Honor View 10 și P20 Pro - steaua mobilă a Huawei - este în design și în cameră, dar din fericire majoritatea hardware-ului rămâne neschimbat. Aceasta înseamnă că ne confruntăm cu un telefon cu adevărat puternic în ceea ce privește performanța.

Proiectare și afișare

Și nu designul Honor View 10 este rău. Dimpotrivă, ați văzut un ecran modern de 5,9 inci 18: 9 cu rezoluție Full HD + (2160 x 1080p). De asemenea, păstrează detectorul de amprentă pe față, un semn distinctiv pe care personal apreciez că îl păstrează.

Dar arată că nu ajunge să aibă senzația maximă premium a Huawei P20 Pro. O carcasă metalică de calitate, elegantă și o fabricare consistentă este cel mai puțin pe care îl putem cere din acest View 10. Și face asta. În plus, are o mufă pentru căști, lucru pe care nu îl putem lua întotdeauna de la sine înțeles în acest tip de terminale stea.

Puterea și performanța

Honor View 10 montează câteva componente de scandal. Pe de o parte, avem competiția Qualcomm, cipul Kirin 970 auto-fabricat. Un CPU high-end Octa Core de 2,4 GHz care vine cu o NPU (unitate de procesare a rețelei neuronale), 6 GB de RAM și 128 GB de spațiu de stocare intern extensibil cu cardul SD. Toate acestea cu Android 8.1 și stratul de personalizare Huawei, EMUI 8.

În scopuri practice, ne confruntăm cu un telefon de înaltă performanță. Marea veste aici este NPU sau inteligența artificială a terminalului, care învață din tiparele noastre de utilizare prin alocarea resurselor și anticiparea comportamentului nostru. În ochii utilizatorului, acest lucru se traduce printr-o optimizare constantă a performanțelor, care afectează în principal utilizarea mai bună a bateriei și gestionarea datelor.

Camera și bateria

În zona din spate găsim o cameră, care chiar și fără semnătura Leica, rămâne la egalitate. O cameră duală cu un obiectiv RGB de 16MP cu diafragmă f / 1,8 și un alt obiectiv monocrom de 20MP pentru a procesa mai bine imaginea. Aici participă și AI, identificând obiecte și scene pentru o fotografie mai bună. În față, o cameră de 13MP.

Pentru autonomie, Onoarea View 10 putând opta pentru o mare 3750mAh baterie cu tipul C-USB de încărcare . Un teanc care, datorită consumului inteligent de CPU și NPU, primește recenzii extraordinare de când a fost lansat luna trecută. Unul dintre cei mai notabili factori ai acestui terminal.

Preț și disponibilitate

Honor View 10 începând cu 20 aprilie 2018 are un preț care variază între 450 și 475 de euro pe Amazon.com (aproximativ 555/585 de dolari la schimbare).

Opinia și evaluarea finală a Honor View 10

[P_REVIEW post_id = 11173 visual = 'complet']

View 10 este o gamă medie care echipează totuși propriul hardware high-end. Acolo arată destul de asemănător cu alte terminale precum One Plus 5T : prea puternic pentru a fi un mid-range, dar fără a fi un high-end complet . Se mișcă într-o gamă de prețuri care poate fi mai mult decât interesantă dacă suntem dispuși să obținem un telefon de calitate, dar, da, fără a ajunge la cifrele astronomice ale unui Galaxy S9 sau a unui Hawei P20 Pro.

Singurul dezavantaj pe care îl văd este stratul său de personalizare EMUI 8, dar, de asemenea, nu este nimic care nu poate fi remediat prin dezinstalarea a câteva programe și efectuarea a două ajustări aici și acolo pentru a lăsa totul pe placul nostru.

[wpr_landing cat = 'smartphone-uri' img nr = '5 ′]

Ce părere aveți despre Honor View 10?

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .