3 aplicații împotriva insomniei care te vor ajuta să dormi mai bine

Suntem în perioade incerte și, în ultimul timp, este posibil să vă ia ceva mai mult decât de obicei pentru a adormi. Relaxează-te, nu ești singur. De fapt, este o problemă complet de înțeles și una dintre cele mai frecvente în zilele noastre. Dacă suferiți de insomnie sau aveți probleme cu somnul din orice motiv, una dintre aceste aplicații pentru Android vă poate ajuta să cădeți mai ușor în brațele lui Morpheus.

Somnul sună

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă ajute să adormiți, ar trebui să aruncați cu siguranță o privire la Sleep Sounds. Dacă aveți insomnie, aveți probleme cu somnul sau aveți un partener de pat care sforăie ca un burghiu în modul turbo, Sleep Sounds vă oferă o colecție de sunete relaxante care vă vor ajuta să vă deconectați mintea și să vă apăsați urechea pe pernă ca și când ați fi un copil .

Aplicația include un număr mare de sunete naturale de relaxare, cum ar fi sunetul ploii, frunzele care tremură în pădure, sunetul mării, jarurile scânteind într-un foc de foc sau sunetul unei furtuni, printre multe altele. De asemenea, are un cronometru practic, atmosfere personalizabile, iar audio sunt de o calitate destul de bună. Adevărul este că se poate cere puțin mai mult. O aplicație remarcabilă cu 4,7 stele pe Google Play și peste 5 milioane de descărcări.

Descărcați QR-Code Sleep Sounds Dezvoltator: Sound Sleep - Sunete relaxante și zgomot alb Preț: Gratuit

Calm

Calmul este probabil cea mai populară aplicație de meditație și anti-insomnie pe care o putem găsi astăzi pe Android, fiind de asemenea revizuită ca una dintre cele mai bune aplicații din 2018, potrivit Google.

Meditația este o modalitate excelentă de a vă detensiona și de a dormi întreaga noapte. Calmul include povești înainte de culcare (în limba engleză unele sunt chiar povestite de Matthew McConaughey), muzică relaxantă și lecții ghidate pentru a detensiona mușchii corpului . Perfect pentru eliminarea anxietății.

Aplicația este gratuită, deși are și o versiune premium mai completă, cu mai mult conținut și funcționalități. Un utilitar excelent, cu peste 10 milioane de utilizatori și un scor foarte mare de 4,4 stele pe Google Play.

Descărcați QR-Code Calm: meditație și somn Dezvoltator: Calm.com, Inc. Preț: gratuit

Ciclul somnului

Sleep Cycle este o aplicație de monitorizare a somnului, care este responsabilă pentru controlul tiparelor pe care le urmăm la culcare. Un instrument cu ajutorul căruia putem vedea statistici detaliate cu grafice zilnice ale somnului , care ne pot ajuta să înțelegem ce naiba ni se întâmplă când suntem în pat sau să descoperim care poate fi cauza care ne împiedică să dormim odihnitor și odihnitor.

Aplicația include, de asemenea, un ceas deșteptător inteligent care ne scoate din pat sunând ușor atunci când suntem în cea mai ușoară fază de somn. A, și vine, de asemenea, cu un detector de sforăit!

Descărcați QR-Code Sleep Cycle alarm ceas Dezvoltator: Sleep Cycle AB Preț: Gratuit

În cele din urmă, nu pierde din vedere alte aplicații precum PranaBreath (despre care am vorbit deja în ACEST ALT POST în ziua sa), care ne ghidează în efectuarea exercițiilor de respirație care ne pot ajuta, printre altele, să ne relaxăm și să dormim mult. mai bine noaptea.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .