Descoperiți Phogy: Uimitoare fotografii 3D și selfie-uri pentru Android / iOS

S-a întâmplat din nou. Știu, sunt un robot de sat. Uneori mă excit prea tare și mă las purtat, dar merită cu totul. Și trebuie să vă spun. Astăzi vreau să vorbesc despre fotografia 3D , despre selfie-uri care elimină sughițurile și despre aplicația pe care urmează să o folosiți cu siguranță. Cunoști Phogy ?

Phogy, Cameră 3D: Ce este mai exact și la ce servește?

Phogy este o aplicație pentru Android de la compania Vivoti , dezvoltată în 2014 și care constă practic în aplicarea mișcării imaginilor rezultând o senzație 3D curioasă.

Pentru a obține efectul dorit, trebuie doar să faceți o fotografie normală în timp ce deplasați camera într-un unghi arcuit. Aplicația Phogy este responsabilă după procesarea imaginii pentru a oferi o fotografie pe care am putea-o numi „în mișcare”, ceva similar cu o imagine tridimensională.

Poate cu un videoclip îl vedem mai clar ... Uite cât de bine se distrează aceste două fete făcând fotografii:

Caracteristicile aplicației

Există 2 versiuni ale Phogy, cea gratuită și cea plătită. La rândul meu , vă recomand versiunea gratuită care conține tot ce aveți nevoie și apoi, dacă doriți să profitați la maximum de aplicație, cumpărați versiunea pro. Dar, așa cum spun, cu versiunea gratuită puteți face aproape totul.

Să trecem la subiect : Iată ce puteți face cu Phogy (cele cu eticheta „pro” sunt funcționalități disponibile doar în versiunea cu plată):

  • Permite crearea de fotografii și „selfie-uri” cu efect 3D
  • Controlează / reglează sensibilitatea mișcării Phogy de la scăzut la înalt
  • Permite partajarea prin e-mail și rețele sociale
  • Creați fișiere mp4 pe care le puteți folosi pentru a le partaja prin Facebook, Google+ etc. (calitate înaltă în Pro)
  • Faceți gif-uri disponibile pentru a le distribui prin Google+, Tumblr etc. (calitate înaltă în Pro)
  • Evaluările de calitate (de la 1 stea la 5 stele) indicate după luarea Phogy
  • Setați Phogy ca imagini de fundal vii cu efect 3D (Pro)
  • Filtre multiple pentru a vă personaliza Phogy (Pro)
  • Număr nelimitat de Phogies (Pro)

Recomandare fericită Android!

Unul dintre lucrurile negative este că timpul de expunere al imaginii este puțin scurt, cu care pentru a obține un efect mai mare trebuie să mutați camera mai repede. Dar atenție! Dacă faceți acest lucru, imaginea va fi nefocalizată.

Recomandarea mea (după ce ați luat câteva „foguri” și ați înșelat) este să mutați camera încet, dar sigur. Încet, ies mult mai bine (cu excepția cazului în care camera foto este foarte bună).

Descărcați Phogy pentru Android și iOS

După cum am spus la început, a fost să testăm această aplicație și să începem să facem fotografii cu tot. Dacă doriți și să-l încercați, iată linkul de descărcare pentru versiunea gratuită:

Descărcați QR-Code Phogy, cameră 3D Dezvoltator: Vivoti Services Ltd. Preț: gratuit Descărcați QR-Code Phogy, cameră 3D paralelă Dezvoltator: Vivoti Ltd. Preț: Gratuit +

Dacă doriți un mic sfat, încercați să faceți câteva selfie-uri cu una dintre cele mai bune fețe. Râs garantat!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .