Cum să actualizați și să revitalizați vechiul dvs. telefon mobil Android - Android fericit

În era consumismului neînfrânat, progresele tehnologice în telefonie se vând pe scară largă. Depozitele sunt umplute cu dispozitive mobile sofisticate aproape zilnic. În fiecare zi există din ce în ce mai multe modele pe care le aruncăm pentru că devin învechite . Acesta este cazul dispozitivelor mobile Android, ale căror actualizări îi scot repede pe vechii exponenți din joc.

Nu mai trebuie să faceți parte din această tendință de consum. Cu câteva idei și câteva trucuri, puteți actualiza și revigora vechiul dvs. telefon Android. Aici vă vom spune cum să o faceți, prelungind durata de viață utilă a echipamentului dvs.

Oferă o viață lungă mobilului tău Android

Fie pentru că doriți să salvați, fie că nu doriți sau puteți cumpăra un dispozitiv nou. Sau ești atât de atașat de vechiul tău telefon mobil încât nu poți scăpa de el. Atunci acest articol este pentru tine. Există multe modalități de a-l face să funcționeze aproape la fel de eficient ca atunci când era nou. Ce trebuie să faceți pentru ca acesta să meargă la fel de repede și cu aceeași autonomie ca la început, este să urmați pașii următori:

Revigorați-l cu o actualizare

Acordați o a doua șansă telefonului dvs. Android începând cu o nouă actualizare. Pentru mulți, acesta este încă un subiect destul de necunoscut. Dacă nu aveți activată opțiunea de actualizare automată a software-ului, atunci va trebui să faceți căutarea manual de unul singur.

Începeți făcând o copie de rezervă a telefonului, astfel încât să puteți recupera ulterior tot ceea ce este important pentru dvs. Este posibil să nu fie necesar să recurgeți la această copie după actualizarea Android, dar mai bine fiți precauți în cazul în care ceva nu merge bine.

Apoi, accesați secțiunea Setări din panoul de configurare al telefonului mobil. Vă va anunța că acceptă sau nu o nouă actualizare. Acolo alegeți opțiunea Actualizare SW și decideți dacă efectuați căutarea manual sau automat. A doua opțiune este de preferat, deoarece este cel mai simplu și cel mai recomandat mod de a continua.

Dacă descoperiți că Androidul dvs. nu acceptă automat noi actualizări, atunci aveți în continuare o ultimă soluție. Și aceasta este „ înrădăcinareavechiului terminal pentru a instala singur un nou ROM și a ocoli restricția. Vă avertizăm că această procedură necesită muncă și prezintă riscurile sale . Este recomandabil să consultați un expert înainte de ao face singur.

Restabiliți bateria

O problemă obișnuită cu care ne confruntăm adesea după ceva timp este reducerea duratei de utilizare a bateriei noastre mobile. Actualizarea și revitalizarea vechiului dvs. mobil Android va depinde în mare măsură de durabilitatea bateriei .

În cazul în care bateria dvs. nu se mai menține sau nu se mai încarcă ca înainte , aceasta ar trebui înlocuită. Este timpul să instalați unul nou. Cu aceasta îți vei recâștiga autonomia. Este posibil ca telefonul dvs. mobil să nu aibă o baterie detașabilă. În acest caz, este necesar să recurgeți la câteva instrumente adecvate pentru al scoate din interiorul în care este instalat.

Odată ce bateria a fost înlocuită, aceasta ar trebui calibrată pentru a se asigura că nivelul de încărcare corespunde cu energia reală utilizată și că telefonul dvs. nu se oprește prematur. Pentru a face această verificare, trebuie să încărcați inițial bateria la maxim, până la 100%. Utilizați telefonul mobil până când acesta este complet descărcat, forțând descărcarea completă până când echipamentul nu mai pornește.

După o perioadă de 4 până la 5 ore, puneți telefonul la încărcat din nou, opriți-vă așa cum este. Așteptați până când se finalizează o nouă încărcare de 100%. Acum, bateria ar trebui să fie gata să fie utilizată la maximum . Cu aceasta, veți fi reînnoit viața utilă a dispozitivului dvs. mobil. De asemenea, dacă ați actualizat deja sistemul de operare, bateria dvs. va funcționa mai eficient .

Noi utilizări pentru telefonul dvs. mobil

Este posibil ca dispozitivul dvs. Android să fie prea vechi pentru a suporta orice posibilități de upgrade. Și cu atât mai puțin ești interesat să te complici cu înrădăcinarea acestuia. Dacă da , puteți începe să vă gândiți la alte utilizări pe care le puteți da computerului dvs. după ce a fost repornit .

Spre surprinderea dvs., opțiunile sunt multe. Gândiți-vă să oferiți terminalului o a doua viață, în loc să o aruncați. Faceți-o, de la o cameră de securitate de supraveghere video, la partenerul dvs. de conexiune cu Google Home. Iată mai multe idei despre cum să actualizați și să revitalizați vechiul dvs. telefon mobil Android.

Supraveghere video

Este suficient să îl poziționați într-un punct strategic fix cu camera video activată. Doar instalați una dintre diversele aplicații de supraveghere video disponibile pentru Android. Începeți înregistrarea în timp real, având acces la securitate de la distanță.

În mod similar, puteți utiliza același principiu pentru a vă urmări bebelușul când doarme singur în camera sa. În plus, puteți utiliza telefonul mobil pentru a vorbi cu el în depărtare și pentru a-l liniști cu muzică și imagini de relaxare.

S-ar putea să vă intereseze:  Cum să detectați camerele de supraveghere cu telefonul mobil

Accesoriu pentru computer

Încercați să îl conectați la computer și să utilizați vechiul dvs. telefon mobil ca tastatură sau mouse alternativ . Descărcați oricare dintre aplicațiile Android în acest scop și utilizați de la distanță dispozitivul dvs. printr-o conexiune WiFi sau bluetooth.

Telecomandă pentru televizorul dvs.

Dacă telecomanda dvs. nu funcționează din orice motiv, puteți să vă configurați vechiul mobil Android pentru a funcționa ca o telecomandă de schimb .

Din nou, va necesita instalarea unei aplicații în acest scop. Odată instalat și conectat atât telefonul mobil, cât și televizorul dvs. la aceeași rețea fără fir sau printr-un senzor infraroșu. Bucurați-vă de televizor din confortul canapelei sau al patului cu ajutorul vechiului dvs. smartphone. Pentru mai multe detalii, aruncați o privire la postarea „ Cum să utilizați smartphone-ul ca telecomandă universală

Mai multe idei pentru vechiul dvs. telefon mobil Android

Dacă ideile de mai sus nu îți satisfac nevoile, atunci gândește-te că există încă alte practici versatile și alternative . Cumva, veți putea revitaliza și reutiliza echipamentul inteligent înainte de a renunța la el pentru totdeauna.

Îl puteți rezerva pentru a-l utiliza exclusiv ca GPS , în special pentru a vă ghida atunci când conduceți vehiculul. O altă opțiune este să îl aveți la îndemână în camera dvs. de zi sau în dormitor ca player multimedia. Vă va înveseli spațiile cu muzică și videoclipuri.

Ramele vechi nu sunt la modă, cu singura lor fotografie. În schimb, poți folosi vechiul tău mobil ca ramă foto , astfel încât să poți retrăi amintiri des de pe masa din sufragerie.

Dacă totuși vrei mai multe idei , poți face din vechiul tău mobil o consolă retro, un ceas cu alarmă inteligent, un dispozitiv de monitorizare a activității tale fizice sau un instrument pentru a-ți regla instrumentele muzicale.

Decideți care este cea mai bună utilizare nouă pentru dvs. și prelungiți durata de viață a smartphone-ului dvs. Nu mai trebuie să-ți iei adio de la vechiul tău smartphone cu nostalgie și regret. Urmați aceste idei pentru a vă actualiza și revitaliza vechiul telefon mobil Android și veți vedea o lume cu totul nouă a aplicațiilor la care vă veți deschide.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .