ZTE Axon 7, un vârf de gamă cu un ecran de 2K la un preț mediu

Acum câteva zile am lansat lista noastră privată cu cele mai bune telefoane la mai puțin de 300 de euro. Unul dintre cele mai izbitoare datorită caracteristicilor sale a fost ZTE Axon 7 , un telefon care a ieșit în urmă cu aproximativ un an. La vremea sa, a fost descris ca un vârf de gamă cu o foarte bună valoare pentru bani, dar a fost la sfârșitul anului 2017 când a terminat cu adevărat să explodeze. Motivul? Prețul său a scăzut la 225 de euro.

Analiza ZTE Axon 7: mobil spectaculos cu finisaje premium și hardware cu adevărat puternic

ZTE Axon 7 are câteva funcții high-end . Trebuie doar să te uiți la procesorul său mare și la ecranul său foarte îngrijit, care orbesc chiar și în lumina directă. Toate acestea cu o cameră și un sunet care, fără a fi cel mai bun din gama cea mai exclusivistă, îi răsfață cu ușurință pe majoritatea concurenților săi din gama medie.

Proiectare și afișare

Axon 7 poartă un ecran Super AMOLED de 5,5 inci, cu arc 2,5D, Corning Gorilla Glass 4 și o rezoluție 2K de 2560x1440p . Toate acestea cu o definiție de 538 dpi și o luminozitate maximă de 319 nits. Nu este chiar la nivelul Galaxy S8, dar este cu siguranță un ecran excelent pentru vizionarea videoclipurilor HD.

La nivel de proiectare găsim un corp monocorp din aluminiu metalic cu finisaj de înaltă calitate, margini rotunjite și un cititor de amprente pe spate. Pe partea din față, amplasarea boxelor conferă terminalului un stil foarte personal, ceea ce mie personal îmi place mult.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul echipamentului, nu sunt multe de discutat. În curajul ZTE Axon 7 am descoperit un procesor Snapdragon 820 Quad Core de 2,15 GHz , GPU Adreno 530, 4 GB RAM , 64 GB stocare internă extensibilă până la 128 GB și Android 6.0.

Dacă vorbim despre performanță, acest lucru este sinonim cu fluiditatea și puterea. Cu un Snapdragon 820 și 4 GB de RAM putem face orice magie care ne vine în minte. Jocuri puternice, aplicații grele ... nu există multe aplicații pe care al doilea cel mai bun procesor Qualcomm și o memorie RAM bună să nu le poată muta.

Un alt punct de menționat este stratul de personalizare pe care compania l-a inclus cu Axon 7. Acesta vizează în principal îmbunătățirea consumului de baterie , controlul acelor aplicații din fundal care consumă mai multe resurse decât contul. Unii ar putea găsi acest lucru restrictiv sau intruziv, dar alții pur și simplu îl vor adora. Pentru a gusta culorile. Nimic care nu poate fi rezolvat cu un lansator bun pentru Android , pe de altă parte.

Camera și bateria

Camera este un alt aspect dintre cele mai izbitoare ale ZTE Axon 7. Un obiectiv spate de 20.0MP cu diafragmă f / 1.8 și stabilizator optic de imagine, tipic pentru un vârf de gamă. O cameră capabilă să înregistreze videoclipuri la 2160p / 30fps și 1080p / 60fps. În partea din față găsim o cameră selfie de 8,0MP cu unele figurante, cum ar fi modul frumusețe, pentru a îmbunătăți rezultatul final al selfie-urilor noastre.

O cameră care se remarcă prin faptul că are un număr mare de setări manuale și un răspuns mai mult decât satisfăcător atât în ​​medii cu lumină scăzută, cât și cu lumină scăzută. În acest sens, este destul de diferit de camerele pe care le găsim de obicei în gama medie, care tind să sufere considerabil din cauza lipsei de lumină.

În ceea ce privește autonomia, Axon 7 a optat pentru o baterie de 3250mAh . Nu că este o baterie bestială, dar cu stratul de personalizare ar trebui să putem extinde utilizarea celor 3250mAh un pic mai mult. În orice caz, ne confruntăm cu un terminal cu încărcare rapidă prin portul USB de tip C care facilitează foarte mult procesul de „realimentare” a terminalului.

Sunet și alte funcționalități

În secțiunea de sunet găsim difuzoare stereo cu sunet Dolby ATMOS care ajung până la 100-115 decibeli de putere. Are NFC, Dual SIM (nano + nano), acceptă rețele FDD-LTE, GSM, WCDMA (2G / 3G / 4G), 802.11b / g / n și are o conexiune Bluetooth 4.2.

Preț și disponibilitate

Deși prețul său de pornire a fost de aproximativ 500 de euro, în prezent putem obține un ZTE Axon 7 la un preț de 225,90 euro, aproximativ 265 USD pentru schimbare , pe GearBest. Un preț care întărește foarte mult raportul calitate-preț al terminalului deja ajustat.

Acesta este probabil unul dintre cele mai bune momente pentru a obține un vârf de gamă care strălucește pentru caracteristicile sale puternice la același preț pe care l-ar costa o gamă medie normală de mărci cunoscute precum Samsung, Sony sau Huawei.

GearBest | Cumpărați ZTE Axon 7

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .