Xiaomi Mi Note 2 în analiză, un telefon mobil cu Snapdragon 821 la jumătate din preț

Xiaomi nu câștigă bani cu smartphone-urile sale. Ceva care se remarcă mai ales în cazuri precum Xiaomi Mi Note 2 . „Am putea vinde 10 miliarde de smartphone-uri și nu am obține niciun ban în profit”, a declarat Hugo Barras, vicepreședintele global al Xiaomi, în 2016. Chiar?

Unde Xiaomi câștigă cu adevărat bani este cu vânzarea de dispozitive și accesorii de automatizare a casei, domenii în care funcționează minunat. Pe de altă parte, telefoanele mobile servesc pentru a se poziționa ca un brand . Și se pare că strategia funcționează. În prezent, Xiaomi este evaluat la peste 46.000 de milioane de dolari.

Xiaomi Mi Note 2, un top de gamă cu hardware incredibil pentru mai puțin de 300 de euro

Xiaomi Mi Note 2 este un top al gamei care a ieșit cu puțin peste un an în urmă . Deja la vremea sa avea un preț foarte rezonabil. Astăzi, pe de altă parte, afacerea explodează în fața noastră, putând să o obținem chiar și pentru mai puțin de 250 de euro .

Un telefon mobil cu funcții care încă un an mai târziu sunt încă considerate de top. În recenzia de astăzi, am pus lupa pe spectaculosul Xiaomi Mi Note 2 .

Proiectare și afișare

Xiaomi Mi Note 2 este un phablet de 5,7 inci, un telefon de dimensiuni considerabile, cu un finisaj elegant și foarte atent. Are un ecran OLED curbat cu rezoluție Full HD (1920x1080p), cu un cadru din aluminiu și margini rotunjite însoțite de un capac din spate din sticlă high-end. Fără îndoială, ne confruntăm cu un terminal premium care emite senzații foarte bune din punct de vedere vizual.

Un alt punct în favoarea Mi Note 2 este că nu este greu, menținând o greutate de 166 grame și dimensiuni de 14,57 x 7,03 x 0,83 cm.

Puterea și performanța

Xiaomi Mi Note 2 echipează un hardware de ultimă generație. În procesor găsim un Snapdragon 821 Quad Core care rulează la 2.35GHz , însoțit de 4 GB RAM, GPU Adreno 530 și 64 GB stocare internă . Ca sistem de operare, acesta încorporează MIUI 8, versiunea specială a Xiaomi de Android 6.0, cu reminiscențe clare ale iPhone iOS.

La nivel de performanță, vom găsi un telefon capabil să mute jocuri solicitante, precum și aplicații grele. Dacă căutăm un smartphone puternic și musculos, Mi Note 2 ar intra cu siguranță în această categorie.

Camera și bateria

Camera este o altă componentă în care Xiaomi acordă întotdeauna o atenție deosebită. Xiaomi Mi Note 2 poartă un obiectiv spate de înaltă definiție de 22,56MP , cu stabilizator video 4K EIS. O cameră minunată însoțită de un obiectiv pentru selfie-uri situat pe față cu rezoluție 8MP, focalizare automată și clasicul Beauty Mode 3.0.

În ceea ce privește autonomia, producătorul a optat pentru o baterie slăbită care să evite surprize și complicații pentru utilizator. Asta se traduce printr- o baterie de 4070mAh , o capacitate considerabilă, precum și măsurată, suficientă și necesară pentru a evita o creștere notabilă a greutății totale a terminalului și, în același timp, pentru a oferi un interval peste media. Dispozitivul are, de asemenea, Quick Charge 3.0 prin portul USB Type-C .

Alte funcționalități

Xiaomi Mi Note 2 are NFC , suport pentru LTE de 6 tipuri cu 37 de benzi, are o ieșire de 3,5 mm pentru căști și Bluetooth 4.2.

Preț și disponibilitate

Xiaomi Mi Note 2 a venit pe piață cu un preț de aproape 600 de euro. Era cel mai scump telefon Xiaomi din zilele sale și deja atunci era un pariu de o mare valoare pentru bani, în comparație cu alte alternative de ultimă generație.

Astăzi, însă, acest lucru este și mai accentuat, putându-l obține la un preț foarte mic de 248 de euro, aproximativ 299 USD pentru schimbare, în locuri precum GearBest.

Dacă ne gândim să ne reînnoim telefonul mobil și avem un buget mai mic de 300 de euro, Xiaomi Mi Note 2 este un smartphone pe care nu ar trebui să-l pierdem din vedere. Cu greu vom găsi un alt terminal cu aceste caracteristici și calitate de fabricație la acel preț. Un mare.

GearBest | Cumpărați Xiaomi Mi Note 2

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .