Xiaomi Mi 9, un high-end cu Snapdragon 855 și cameră triplă de 48MP

Telefonul mobil high-end va întâmpina o problemă pe termen lung. Se pare că producătorii încearcă din ce în ce mai mult să găsească noi modalități de „sabiere” a utilizatorului. Am ajuns recent la vârful simbolic de 1000 de euro cu cele mai noi capace de gamă de la Samsung și Apple, iar acum a venit rândul ecranelor pliabile. Unele terminale, precum Samsung Galaxy Fold și Huawei Mate X , care ridică ștacheta peste 2.000 €. Cu toate acestea, Xiaomi continuă să ruleze și, prin urmare, tocmai a prezentat noul său flagship, Xiaomi Mi 9 .

Compania condusă de Lei Jun menține aceeași dinamică ca întotdeauna, oferind terminale cu o marjă de profit foarte strânsă pentru a câștiga prestigiu și a crește vânzările la maximum. Ceva care vă permite să lansați un smartphone precum Xiaomi Mi 9 la un preț care abia ajunge la 450 de euro.

Xiaomi Mi 9 în revizuire, atingând cerul cu un Snapdragon 855 la 7 nm și un obiectiv bestial de 48MP + 16MP + 12MP

Xiaomi Mi 9 este prezentat ca o evoluție logică a precedentului Xiaomi Mi 8. Cadrele au fost reduse chiar și mai mult, iar camera, care era deja bună, a făcut un salt calitativ notabil. Există un punct cenușiu, cum ar fi bateria - care a fost redusă -, dar nu putem ignora că la nivelul puterii este cel mai bun pe care îl vom vedea în mult timp.

Proiectare și afișare

La nivel de proiectare, găsim un terminal care montează un ecran AMOLED Full HD + de 6,4 inci, cu o densitate de pixeli de 403ppi și o luminozitate de 600 de niți . Toate acestea cu un mod Sunlight 2.0 pentru a îmbunătăți contrastul și culorile în aer liber. Aici producătorul, în loc să opteze pentru un ecran perforat pentru a introduce camera selfie, a preferat să continue cu crestătura. O crestătură care era deja prezentă pe Xiaomi Mi 8, dar care acoperă acum mult mai puțin spațiu, rezultând o față foarte asemănătoare cu cea a Redmi Note 7. În general, un terminal cu adevărat elegant, cu margini curbate și o atingere destul de Premium realizat.

Senzorul de amprentă este integrat pe ecran și, ca detaliu, menționează că nu există încă o intrare de 3,5 mm pentru căști - deși mobilul include un adaptor USB C pentru minijack pentru ocazie. Cu toate acestea, difuzorul este mult mai puternic decât modelul anterior, grație sistemului de control al câștigului dinamic DMS .

Dimensiunile sale sunt 15,75 x 7,47 x 0,76cm și are o greutate de 173gr. Este disponibil în culori negru, albastru și violet mediu .

Puterea și performanța

La nivel de performanță, ne confruntăm cu o adevărată fiară maro. Dacă Mi 8 anterior era deja în jur de 270.000 de puncte în Antutu, Xiaomi Mi 9 se ridică la 372.000 în cunoscutul instrument de benchmarking.

Acest rezultat este explicat atunci când vedem curajul dispozitivului. Aici găsim noul Snapdragon 855 de 7 nm cu îmbunătățiri AI care rulează la 2,84 GHz, 6 GB / 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare intern . Toate acestea cu Android 9 Pie la volanul sistemului.

Camera și bateria

Camera este unul dintre punctele culminante ale celei mai recente game Xiaomi de top. Pe spate găsim o cameră triplă optimizată de AI: un obiectiv principal de 48MP cu diafragmă f / 1,75 însoțit de 2 obiective suplimentare de 12MP (zoom teleobiectiv 2X) și 16MP (obiectiv cu unghi larg de 117 grade). Pe de altă parte, în zona selfie-urilor avem o cameră frontală de 20MP mai mult decât corectă, cu modul frumusețe.

Bateria este probabil cel mai slab punct al acestui terminal: o baterie de 3.300mAh cu încărcare rapidă de 27W și încărcare fără fir Qi de 20W . Dimpotrivă, nu este o baterie proastă, dar poate părea puțin scurtă în comparație cu concurenții săi.

Conectivitate și alte caracteristici

Are un slot dual SIM (nano + nano), WiFi dual band ac, MiMO și Bluetooth 5.0. De asemenea, are NFC și Android Pay pentru a face cumpărături cu telefonul mobil.

Preț și disponibilitate

Marea atracție a Xiaomi Mi 9 este, fără îndoială, prețul său. În prezent, unul dintre locurile în care îl putem găsi la un preț mai bun este pe Amazon , unde îl găsim disponibil la doar 449,00 euro .

Acesta este prețul dvs. de pre-vânzare, în momentul scrierii acestor rânduri. Mâine, 28 februarie, va ieși în vânzare oficial, deci este posibil să existe modificări în acest sens în ceea ce privește costul actual.

Și putem spune puțin mai multe despre Xiaomi Mi 9. Un smartphone excelent pentru cei care caută un terminal premium fără a renunța la un raport calitate-preț care este semnul distinctiv al binecunoscutei companii asiatice. Există telefoane mai bune, da, dar nu sunt multe care să ofere acest pachet de specificații pentru mai puțin de 500 USD. Xiaomi este unul dintre ei.

Amazon | Cumpărați Xiaomi Mi 9

GearBest | Cumpărați Xiaomi Mi 9

AliExpress | Cumpărați Xiaomi Mi 9

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .