Dragon Ball Super se va încheia pe 25 martie cu capitolul 131. Acum ce? - Androidul fericit

Ultimul capitol al „Arcului de supraviețuire universal” va fi și ultimul capitol din seria animată a Dragon Ball Super . Episodul 131 care va fi difuzat pe 25 martie 2018 va servi drept punctul culminant final, lăsând viitorul francizei la televizor în aer - cel puțin deocamdată. Începând cu acea dată, intervalul de timp în care este difuzat Dragon Ball Super (în fiecare duminică la ora 9:00) va fi ocupat de anime-ul GeGeGe no Kitarō.

Sfârșitul Dragon Ball Super a ajuns la noi din mai multe fronturi. Pe de o parte, DVD-ul numărul 11 ​​al seriei care urma să compileze episoadele 121-133 a fost ajustat pentru a include doar capitolele 121-131 - semn că nu mai este nimic de colectat.

Pe site-ul Daily Sports Online, au publicat vinerea trecută intenția Fuji TV de a înlocui intervalul de timp Dragon Ball cu noua serie Kitaro, indicând faptul că transmisia Dragon Ball era încă în curs de revizuire .

Contul oficial Dragon Ball Super de pe Twitter a confirmat, de asemenea, sfârșitul Arcului de supraviețuire universal, permițând sfârșitul seriei să citească între rânduri ca atare:

い つ も 応 援 あ り が と う ご ざ い ま す!

3

今年 は 12 月 に 劇場版 の 公開 も!

ド ラ ゴ ン ボ ー ル シ リ ー ズ は ま だ だ 続 き ま す の で ご く だ さ い! # ド ラ ゴ ン ボ ー ル 超 pic.twitter.com/wJfOLRyEy2

- 「ド ラ ゴ ン ボ ー ル 超」 TV ・ 映 画 公式 (@ DB_super2015) 19 ianuarie 2018

Vă mulțumim că ne susțineți întotdeauna! Seria TV Dragon Ball Super Universe Survival Arc atinge punctul culminant la sfârșitul lunii martie, așa că vă rugăm să ne susțineți până la sfârșit! Există și un film în acest decembrie! Franciza Dragon Ball va continua, nu o pierde din vedere!

Într-un scurt interviu Rocket News 24 cu Fuji TV - canalul care transmite Dragon Ball Super în Japonia - vestea proastă este confirmată, ceea ce arată clar că viitorul animei Dragon Ball este „în aer”:

Dragon Ball Super se termină?

Da, seria care se difuzează în prezent se va termina aici deocamdată. 

Într-adevăr…? Deci nu este vorba doar de trecerea la un alt interval orar?

În acest moment se încheie; ceea ce se întâmplă dincolo este încă de hotărât. 

Asta înseamnă că „arcul de supraviețuire al universului” se va termina?

Dreapta. „Arcul de supraviețuire al universului” se va încheia la sfârșitul lunii martie.

Va exista o continuare?

În prezent, este nedecis, deci nu vă pot spune nimic, dar când se decide ceva, vom publica un comunicat de presă.

Singurul lucru pe care îl știm sigur este că un nou film Dragon Ball va fi lansat în decembrie. Va duce la lansarea unui nou serial animat sub un alt nume, la fel ca filmul învierii lui Freeza cu DBS? Deocamdată va trebui să ne obișnuim cu ideea că, cel puțin până în decembrie , nu vor exista povești noi despre franciză pe care să le punem în gură.

Mulți oameni spun că acest lucru nu este altceva decât un hiatus sau un hiatus. Dezvoltarea unei serii de televiziune fără material original pe care să deseneze scenariile și scenariile sale, așa cum a fost cazul cu manga originală a lui Toriyama, înseamnă că episoadele trebuie făcute mult mai repede. O pauză în difuzarea serialului ar putea servi pentru ca manga Toyotaro să ajungă și să depășească animeul , permițându-i astfel lui Toei să aibă material pe care să construiască. Dacă aceasta ar fi adevărata cauză a hiatului - creșterea calității anime-ului -, fără îndoială, ar fi mai mult decât justificat.

O altă întorsătură interesantă ar putea fi aceea că anunță un nou serial animat, deja sub un alt nume, care difuzează într-un interval de timp diferit și vizează un public mai adult  - aceasta este deja mai mult o dorință personală decât orice altceva. Ceva mai asemănător seriei originale, în care oamenii chiar se rănesc și sângerează !! A văzut cineva o picătură de sânge în cele peste 100 de episoade prin care am trecut până acum?

Pe scurt, lăsând deoparte detalii de acest gen, nu putem ignora problemele pe care le are Toriyama în ultima vreme cu ferma și cine știe dacă într-un fel, acest lucru ar putea afecta într-un fel contribuția sa în serie. Este clar că nimeni nu dorește un nou Dragon Ball GT , deci următoarele luni ar putea servi pentru a clarifica situația personală a lui Toriyama cu trezoreria și, de acolo, să-și reia activitatea în DB.

De asemenea, trebuie să ne amintim că Dragon Ball este mai actual ca niciodată, odată cu lansarea iminentă a jocului video Dragon Ball FIghterZ , un film care provoacă multe așteptări și un serial anime care de la prima sa difuzare nu a scăzut din top 10 anime. cele mai vizionate în Japonia. Vor reuși să anuleze serialul fără alte întrebări și să nege toate pășunile pe care le cresc cu merchandising-ul lui Goku și al companiei? Chiar mă îndoiesc.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .