Vernee M5 în analiză: mobil compact cu 4 GB RAM pentru doar 100 EUR

Îmi amintesc anul trecut că erau smartphone-uri mari, de 5,5 "și mai mult. Deși tendința este încă acolo cu Pixel 2 XL, Samsung Galaxy Note S8 și compania care stabilesc tendința, se pare că încetul cu încetul apele se întorc la cursul lor.

Producătorii se întorc să acorde atenție smartphone-urilor mai ușor de gestionat și cu dimensiuni puțin mai mici. Acesta este cazul telefonului mobil pe care îl analizăm astăzi, Vernee M5 .

O gamă medie de 5,2 inci și un interior foarte bine echipat pentru un dispozitiv de doar 100 de euro. Dacă toate telefoanele mobile de 100 de euro ar fi așa, cel puțin aș semna acolo unde este necesar.

Recenzie Vernee M5: stabilirea standardului pentru cea mai accesibilă gamă medie

Când ne mutăm în aceste game de prețuri, aproape întotdeauna trebuie să sacrificăm unele secțiuni tehnice. M5-ul lui Vernee este corect și minuțios din toate punctele de vedere , fără să iasă în evidență, dar în același timp, fără a ridica plângeri. RAM bun, baterie bună, ușoară și compactă. Poate că am putea cere un ecran mai bun, dar acolo am fost siguri că vom obține o creștere drăguță a prețului final. Hai să aruncăm o privire!

Afișare și aspect

Vernee M5 are un ecran de 5,2 ”cu rezoluție HD + (1280x768p) cu margini arcuite și curbate 2.5D. Carcasa are un finisaj texturat metalic și o greutate foarte ușoară de doar 145 de grame. Disponibil în culori negru și albastru.

În general, este un design care îmi amintește foarte mult de Elephone P8 mini, cu un stil simplu, dar elegant . Din când în când este plăcut să ai un smartphone pe care să îl poți purta în buzunar fără prea multe probleme.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul, avem un combo câștigător pentru gama medie a anului 2017. Un procesor MTK6750 Octa Core pe 64 de biți care rulează la 1,5 GHz, GPU ARM Mali-T860, 4 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă până la 128 GB prin card. Toate acestea sub protecția Android 7.0.

O combinație care asigură funcționarea fără probleme și care ne va permite să profităm de orice aplicație pe care o putem găsi în Google Play Store. Nu este un smartphone pentru a juca + jocuri AAA, dar nu trebuie.

Camera și bateria

În secțiunea fotografică nu găsim mari surprize. O cameră eficientă de 13.0MP pe spate și încă 8.0MP pentru zona selfie.

În cele din urmă, în ceea ce privește autonomia, Vernee M5 încorporează o baterie robustă integrată de 3300mAh . Capacitate suficientă pentru a folosi telefonul mobil pe tot parcursul zilei, fără teama de a închide telefonul înainte de a ajunge acasă și de a-l folosi puțin mai mult.

Preț și disponibilitate

Vernee M5 tocmai a fost lansat recent și este deja disponibil în următoarea vânzare flash TomTop la doar 119,99 USD, o sumă de 100 de euro . Ofertă care va fi activă în următoarele 20 de zile. Nu-l pierde din vedere.

TomTop | Cumpărați Vernee M5

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .