WPS Office: alternativa excelentă la MS Office pe Android și iOS

Dacă sunteți unul dintre cei care au fost ca câteva castanete când Microsoft a anunțat versiunea pentru Android și iOS a binecunoscutei sale suite de birou , cu siguranță recunoașteți saltul calitativ pe care îl reprezintă aceste tipuri de aplicații. A putea folosi un procesor de text precum Word sau a crea o foaie de calcul în Excel de pe telefonul mobil înseamnă multe. Ceea ce arată că ne apropiem de mini-computere cu adevărat complet funcționale în buzunare.

WPS Office vs Microsoft Office

Dar versiunile mobile ale Word, Excel sau Power Point nu sunt singure. WPS Office este o suită de birou pentru Android și iOS care îndeplinește perfect rolul de „mare alternativă la Microsoft”.

WPS Office este o suită de aplicații de birou dezvoltate de Kingsoft , care a fost cu adevărat renumită în China între sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90. În 1988, milioane de utilizatori foloseau procesorul de text WPS pentru DOS. Dar, după apariția Office și Windows 95, a căzut în groapa uitării și abia în 2002 a renăscut din nou și, încetul cu încetul, și-a recuperat cota de piață, parțial și datorită ajutorului guvernului chinez. În prezent are peste 600 de milioane de utilizatori.

WPS Office pentru Android

Suita de aplicații WPS este multiplataforma și disponibilă atât pentru Windows, cât și pentru Linux, Android și iOS. În versiunea gratuită pentru smartphone-uri și tablete, care este cea la îndemână, aplicația are 4 aplicații încorporate: Writer , Foaie de calcul , Prezentare (echivalentele Word, Excel și PowerPoint) și un cititor PDF + convertor .

Adevărul este că aplicațiile sunt destul de intuitive și sunt foarte bine concepute pentru a funcționa de pe un ecran relativ mic și în același timp au suficiente instrumente de editare. Ca și în aceste cazuri, o imagine valorează o mie de cuvinte, vă las câteva capturi de ecran ale Writer, Foaie de calcul și Prezentare, astfel încât să puteți vedea cum funcționează.

Scriitor

După cum puteți vedea, puteți juca perfect cu zoom-ul, modificările fontului, cursivele, bold, inserarea de imagini sau tabele, stiluri etc.

Foaie de calcul

Aici putem lucra și cu funcționalitățile clasice pe celule, inserare și ordonare a datelor etc.

Prezentare

La fel ca Scrierea și foaia de calcul, Prezentarea amintește foarte mult de PowerPoint și include toate funcționalitățile necesare pentru a crea și edita prezentări aproape ca și cum am lucra pe un computer desktop.

Formate de fișiere

WPS Office este compatibil cu toate formatele comune Word, Excel etc., pe lângă faptul că acceptă multe alte tipuri de formate de text și date.

WPS Office este, de asemenea, perfect integrat în cloud, astfel încât să puteți încărca și partaja fișiere între dispozitive cu mare ușurință.

Descărcați WPS Office pentru Android / iOS

WPS Office a primit mai multe premii pe Google Play: „Cea mai bună aplicație 2015”, „Alegerea editorilor” și „Featured Developer”. Văzut, de asemenea, evaluările sale bune în magazin, nu există nicio îndoială că este o aplicație care merită ținută cont. Dacă doriți să îl descărcați aici aveți link-urile corespunzătoare:

Descărcați QR-Code WPS Office - Suite Office gratuită pentru Word, PDF, Excel Dezvoltator: WPS SOFTWARE PTE. LTD. Preț: gratuit

Dacă al tău este iPhone și iPad, iată linkul tău:

Descărcați QR-Code WPS Office Dezvoltator: Kingsoft Office Software, Inc. Preț: Gratuit +

Dacă doriți să încercați versiunea gratuită pentru desktop, trebuie doar să accesați site-ul web pentru a descărca pachetul de instalare .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .