Bluboo S1 în analiză: mobil fără cadre și 4 GB RAM pentru mai puțin de 150 EUR

Bluboo este un producător chinez care a fost întotdeauna cunoscut pentru că a jucat în liga de gamă medie-inferioară cu un anumit confort. Terminale fără pirotehnie mare, dar eficiente și care se remarcă mai presus de toate pentru un preț super ajustat. Ce ne putem aștepta de la noul Bluboo S1 ? Va urma aceeași cale ca predecesorii săi?

Analiza Bluboo S1: un pachet de specificații dintre cele mai complete, fără a fi nevoie să goliți portofoliul

Adevărul este că suntem în 2017, iar multe dintre mărcile chineze de telefoane de odinioară fac un salt calitativ care le permite să mențină prețuri reduse, dar îmbunătățind semnificativ specificațiile noilor lor modele. Nu mai este atât de ciudat să găsești smartphone-uri precum acest Bluboo S1, care echipează standard 4 GB de RAM , 64 GB de stocare , o cameră duală din spate sau cel mai bun procesor Mediatek din acest moment, la prețuri care abia se ridică la 150 de euro.

Proiectare și afișare

Primul lucru care lovește cu ochiul liber la acest Bluboo S1 este ecranul său mare: fără cadre și care ocupă aproape întregul panou frontal (90% mai exact). Suficient pentru a face loc butonului fizic central - care funcționează și ca cititor de amprente - și camera selfie, care a fost mutată la marginea din stânga jos.

Dispozitivul are, de asemenea, un arc 2.5D pe ambele părți, iar ecranul oferă o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, cu o dimensiune de 5,5 ”. Toate acestea protejate de un Corning Gorilla Glass 4 .

Puterea și performanța

Când vine vorba de revizuirea interiorului Bluboo S1, este dificil de găsit vreo eroare: procesor MTK6757 (Helio P25)  Octa Core 2,5 GHz , 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern extensibil până la 256 GB pe card. În secțiunea grafică găsim un GPU Mali T880, toate rulează sub Android 7.0 .

Un terminal care oferă performanțe excelente pe hârtie și cu care vom putea face practic totul fără a pierde fluiditatea. În anotimpurile trecute, am văzut cum acest tip de terminal obișnuia să scadă puțin nivelul procesorului sau au fost conținute cu memoria RAM pentru a nu depăși prețul.

Și adevărul este că efortul dedicat acestui S1 este foarte plăcut surprinzător, care este prezentat cu toate părțile bine acoperite. Nu avem Snapdragon (altfel terminalul ar fi mai aproape de 400 de euro), dar în acest caz, nu este necesar.

Camera și bateria

Camera din spate a lui Bluboo S1 s-a alăturat tendinței cu obiectiv dublu : o cameră de 13.0MP cu bliț și focalizare automată (până la 16.0MP prin software) + o a doua cameră de 3.0MP pentru a obține efectul bokeh mult dorit , foarte popular. azi. În față, da, găsim puțin mai mult decât o cameră foto selfie 5.0 corectă (până la 8.0MP de către software).

Bateria, la rândul său, oferă o autonomie mai mult decât acceptabilă, datorită capacității sale de 3500mAh . Este o cifră destul de echilibrată și deliberată, deoarece nu este o baterie mică, dar nici nu atinge dimensiuni exorbitante, care în cele din urmă ceea ce fac este să aibă o creștere considerabilă a greutății terminalului.

Preț și disponibilitate

Bluboo S1 a fost prezentat în societate, iar în faza de pre-vânzare a fost la un preț redus de 159,99 USD , aproximativ 142 de euro pentru schimbare.

În prezent, prețul său pe GearBest este chiar mai mic, fiind capabil să-l ducă acasă cu 149,99 dolari sau, la fel, 125 de euro pentru schimbare .

Pe scurt, Bluboo S1 reprezintă un salt calitativ important pentru marcă în comparație cu modelele anterioare și o întreagă declarație de intenție. Un smartphone echilibrat de gamă mijlocie-superioară ca puține altele, cu o valoare cu adevărat de invidiat pentru bani.

GearBest | Cumpărați Bluboo S1

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .