Cum se activează notificările ușoare pe orice Android

Una dintre cele mai atractive caracteristici, precum și bombasticul, al Samsung Galaxy S10 este cunoscută sub numele de „iluminare Edge”. Un cadru luminos care acoperă ecranul telefonului și care este activat de fiecare dată când primim o notificare sau avem un apel primit. Practic, ne confruntăm cu ceea ce este cunoscut ca o notificare ușoară .

Această funcție poate fi foarte utilă, deoarece ne ajută să aflăm despre mesajele noi fără a folosi vibratorul sau orice alt tip de sunet. Cu toate acestea, ne confruntăm cu o caracteristică exclusivă a Galaxy cu un ecran curbat. Cum îl putem activa pe alte telefoane Android?

Cum se configurează notificările ușoare pe orice Android

Dacă suntem interesați să aplicăm iluminarea Edge pe telefonul nostru Android, în prezent o putem realiza instalând o aplicație gratuită numită Edge Lighting: Notification . La fel ca instrumentul nativ al Galaxy, ne permite, de asemenea, să facem o mulțime de ajustări, cum ar fi culoarea notificărilor, atunci când este activată și alte detalii .

Descărcați QR-Code Edge Lighting: Notificare, colț rotunjit Dezvoltator: flysoftvn Preț: Gratuit

Odată ce avem aplicația instalată, o deschidem. Prima dată ne va cere anumite permisiuni. Aceste permisiuni sunt necesare pentru funcționarea aplicației, așa că vi le vom oferi pentru a continua. Apoi, vom ajunge la panoul de configurare generală, unde vom vedea mai multe secțiuni:

  • Iluminare : De aici putem ajusta tot ceea ce ține de aspectul vizual al notificărilor de lumină, cum ar fi culoarea, opacitatea acesteia, durata și grosimea liniei.
  • Notificare : În această secțiune putem alege să afișăm notificări cu ecranul oprit, să blocăm notificarea pop-up superioară și alte setări.
  • Colț rotund : Dacă avem un mobil cu margini pătrate, din filă putem modifica cadrele ecranului astfel încât să apară curbate. În acest fel, obținem un efect mai bun atunci când vine vorba de reproducerea notificărilor de lumină.

De aici, ori de câte ori primim un apel sau o notificare, iluminarea Edge va fi activată urmând parametrii stabiliți.

Confidențialitatea și securitatea aplicațiilor

Iluminare pe margini: Notificarea poate fi considerată o aplicație delicată, deoarece are acces atât la telefonul nostru, cât și la notificările noastre. Prin urmare, în astfel de cazuri, este de obicei important să citiți politicile de confidențialitate ale aplicației.

Politicile de confidențialitate și de gestionare a datelor de la Edge Lighting: Notificarea sunt  destul de clare în acest sens și dezvoltatorul său arată clar că datele colectate sunt corecte și necesare numai pentru buna funcționare a aplicației. Prin urmare, în acest sens putem fi liniștiți.

Pe scurt, una dintre cele mai puternice aplicații de personalizare vizuală pe care le putem găsi astăzi, cu care vom putea da o notă diferită dispozitivului nostru Android.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .