WhatsApp vorbește! Aplicația hands-free pentru WhatsApp

V-ați gândit vreodată cât de frumos ar fi ca WhatsApp să vă citească mesajele pe care vi le trimit prietenii și contactele? Tocmai asta oferă WhatsApp Drive , aplicația dezvoltată de Zona Android Apps , care are deja peste 50.000 de instalații pe Google Play .

Caracteristici WhatsApp Drive

Această aplicație interesantă pentru Android constă din 2 funcții principale:

Mâini libere pentru mesajele WhatsApp

Funcționalitatea principală a acestei aplicații este munca fără mâini . Adică, odată ce aplicația este instalată, ori de câte ori primiți un mesaj WhatsApp, aceasta va fi citită cu voce tare prin difuzoarele sau căștile telefonului.

Dictează / transcrie mesaje vocale

WhatsApp Drive vă permite, de asemenea, să dictați mesaje și să răspundeți direct la contactele dvs. fără a fi nevoie să utilizați tastatura . Aceasta este o opțiune foarte utilă dacă luăm în considerare faptul că obiectivul aplicației este să nu ne oprim pentru o clipă să tastăm.

Unul dintre punctele slabe ale aplicației este că, odată ce mesajul este primit și citit, nu există nicio opțiune pentru a-l asculta din nou. Prin urmare, dacă pentru prima dată ați ratat o parte din mesaj, nu veți avea de ales decât să aruncați o privire la telefon și să-l citiți (exact ceea ce vrem să evităm). Oricum, sunt convins că acesta este un punct pe care dezvoltatorii vor încerca să îl rezolve în actualizările viitoare.

În rest, este o aplicație foarte simplă și poate fi utilă pentru șoferii care doresc să continue să discute pe WhatsApp fără a fi nevoiți să fie distras de smartphone-ul lor (ceea ce este și foarte periculos). De asemenea, poate fi util pentru persoanele cu adevărat neliniștite sau hiperactive care fac o mie de lucruri simultan (faceți parte dintre acestea?) Sau să alerge.

WhatsApp Drive este o aplicație gratuită pentru Android și o puteți descărca și instala din Google Play. Aplicația cântărește 4,1 MB și funcționează cu Android 4.4 sau o versiune ulterioară.

Aplicația nu a fost găsită în magazin. 🙁 Accesați magazinul Google Web Search

Dacă v-ați dorit mai mult, nu ezitați să aruncați o privire la postarea a 20 de trucuri esențiale pentru WhatsApp .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .